Forumurile Bucuria lui Satan

„Întunericul e lumină întoarsă pe dos” – Belzebut

You are not logged in. In order to view the entire Forum, please log in.

#1 06-Jan-2022 21:47:58

ForSat
Autor
Registered: 20-Jun-2021
Posts: 182

Informații utile despre numerele 6 și 7.

Informații utile despre numerele 6 și 7.

BlackOnyx8 wrote:

Mulțumesc, ca întotdeauna, sincronizarea ta este fantastică, chiar aveam nevoie de acest lucru, acest lucru mă ajută foarte mult atât în înțelegerea a ceea ce mi se întâmplă acum, cât și în înțelegerea a ceea ce trebuie să fac de aici încolo.
De asemenea, am avut o înțelegere greșită a numărului 6, credeam că este oarecum negativ.

Ei bine, 6 și 7 nu sunt cu adevărat negative. Cu toate acestea, amândouă se referă la a culege ceea ce ai semănat.
Cei mai mulți oameni încalcă legile acestor două numere, care este cauza și efectul. Pe măsură ce își trăiesc viața în ignoranță, prostie, evitând realitatea și așa mai departe, legile din spatele acestor numere se răzbună, ca legile cauzei și efectului. Acest lucru îi face pe oameni să le urască, așa cum urăsc consecințele.

O situație tipică e ignorarea nr. 6 și este, de exemplu, refuzul de a lua medicamente pentru o boală sau de a permite ca o boală cronică să se extindă. În cele din urmă, aceasta se poate întoarce să te înghită cu totul. Manifestarea opusă a lui 6, este de a avea o abordare zilnică față de sănătate și bunăstare, care la rândul ei va elimina multe boli și va duce la sănătate.

Alternativ, numerele 6 și 7 pot fi numere binecuvântate pentru persoanele care, de exemplu, își curăță sufletul și își gestionează propria viață în mod corespunzător, deoarece vor da întotdeauna oamenilor "ceea ce culegi, este ceea ce ai semănat".

Casa a 6-a în astrologie se bazează pe acest lucru - ceea ce faci zilnic și obiceiurile tale. Obiceiurile tale sunt doar lucruri care te irosesc în jur? Atunci veți trăi o viață de risipă, iar legile numărului 6 vă vor reasigura acest lucru.

Daca obiceiurile tale sunt grozave, mergi la sală sau meditezi zilnic sau studiezi zilnic, muncești pentru a-ți aduce mâncarea la masă? Stați liniștiți, numărul 6 vă va răsplăti  mai ales în timp. Cunoașterea, puterea și înțelegerea vor crește, și nu există nimeni care să vă poată lua acest lucru, pentru că 6 are legătură cu munca care se întoarce și la alții și la voi înșivă.

La un nivel mai spiritual, numărul 6 este de două ori trei și are legătură cu spiritualitatea aplicată, și cu meditația. Dar aplicarea ei într-un mod obișnuit, cum ar fi zilnic. Acest lucru, în timp, generează efectele pozitive, pornind de la curățarea negativă a energiilor rele la început, dar terminând cu stări de curățare pozitivă.

7 este cu un pas mai departe de acest lucru, deoarece este 6+1. 1 aici are legătură și cu noi, ca indivizi. 6 are multe alte semnificații decât cele relatate mai sus, dar 7 este locul în care această muncă pe care am făcut-o asupra noastră începe să se întâlnească cu alte persoane, sau casa a 7-a în astrologie. Aceștia pot fi oameni cu care suntem înrudiți.

După cum veți vedea în lumea noastră actuală, mulți oameni nu pot menține prietenii cu alte persoane, sau prieteniile sau relațiile devin din ce în ce mai efemere. Oamenii nu se mai lipesc unii de alții. Își lasă visele și convingerile și așa mai departe, se duc și se ofilesc, pentru că nu s-au agățat de ele [6 plus (+) 1].

Numărul 7 are legătură cu purificarea sufletului, dar, de asemenea, același mecanism are legătură cu murdăria de pe suflet. Dar efectele sunt cele finale ale acesteia. Ca să ne raportăm la cele de mai sus, propria noastră murdărie, dramă, prostie, sau bunătate, bunăvoință și înțelegere, va afecta întotdeauna alte ființe umane cu care ne asociem. Acest lucru va afecta relațiile noastre cu ceilalți.

Numărul 7 are de asemenea legătură cu compromisul sau cu modul în care ne conectăm cu alte persoane într-un mod care ne implică pe amândoi. După cum este de așteptat, orice relație care implică mai multe persoane, prieteni, familie etc., necesită o formă de a ne plasa pe noi înșine printre ele.

În zilele noastre ni se spune porcăria aia spurcată că nu trebuie să facem niciodată "compromisuri" și că nu trebuie să încercăm niciodată să fim corecți, că trebuie să avem grijă doar de noi înșine, că noi suntem centrul universului și așa mai departe. Noncompromisul este o situație de urmărit cu dușmanii sau cu oamenii toxici, unde compromisul poate fi mortal sau un dezastru.

Această noțiune se bazează pe semnul Balanței, legat și de numărul 7 și de balanță, justiție și corectitudine. Numărul 7 este locul în care ne întâlnim cu realitatea celorlalți oameni, la bine și la rău. Acest lucru se reflectă puternic în soții, partenerii, soți, prietenii apropiați, partenerii de afaceri și așa mai departe. Un aspect important este cel al prietenilor și conexiunilor din viața noastră care contează sau pe care am dori să conteze.

În același mod, acest lucru se poate reflecta în karma și în viața noastră și, în multe cazuri, acest lucru poate fi inevitabil. Oamenii care, în general, se descurcă bine în această privință, pot avea o viață binecuvântată și nimic nu le poate lua cu adevărat acest lucru, dar oamenii care insistă cu tărie să aducă ruina oriunde se duc, numărul 7 livrează această lege a întoarcerii. Numărul 7 este mai degrabă inevitabil.

Datorită naturii lor de a fi "neplăcute" pentru oamenii care sunt imaturi, aceste două numere au fost extrapolate ca fiind nepozitive sau, într-un fel, "antipatice". După cum știe toată lumea, cifra 7 reprezintă, de asemenea, cele 7 chakre, așa că acest lucru are legătură cu noțiunea ta mai generală de destin, scop și karma.
În cele din urmă, inamicul a folosit aceste numere, cum ar fi modul în care a folosit 6 și așa mai departe. Asta pentru că ei știu ceea ce știți voi citind acesta postare și au vrut să încerce să egaleze conturile lor pentru a manipula oamenii, dar și pentru că acestea se referă la avansarea necesară.

Folosirea lor nu invalidează noțiunile eterne ale acestor numere și nici ceea ce fac ei nu le poate modifica "esența" lor.
                        HP. Hoodedcobra666
                   
https://ancient-forums.com/viewtopic.ph … 79#p303979


Hail Satan!
Hail Thoth!

Offline

Board footer

Powered by FluxBB 1.5.10