Forumurile Bucuria lui Satan

„Întunericul e lumină întoarsă pe dos” – Belzebut

You are not logged in. In order to view the entire Forum, please log in.

#1 01-Feb-2022 19:34:31

ForSat
Autor
Registered: 20-Jun-2021
Posts: 182

Statele Unite - Întoarcerea lui Pluto și 22/02/2022

Statele Unite - Întoarcerea lui Pluto și 22/02/2022

În prezent, Statele Unite se confruntă cu o întoarcere a lui Pluto. Acesta va deveni mai activ la sfârșitul lunii februarie și se va afla acolo pentru o lungă perioadă de timp. Revenirea lui Pluto este atunci când Pluto în tranzit se întoarce pe Pluto natal, aproximativ la fiecare 247 de ani umani.

Pluto va transforma Statele Unite. Când Statele Unite au fost fondate, a fost stabilit un plan pentru ca Marea Națiune să fie ceva măreț, diferit, altceva-ceva diferit față de Națiunile opresive creștine din Europa de atunci, care se zbăteau să iasă din opresiunea dușmanului.

Părinții fondatori au dorit ca influențele specifice să fie limitate sau complet excluse din zona Statelor Unite, pentru a evita căderea catastrofală care a avut loc în fiecare Imperiu anterior din această lume.

Una dintre aceste cauze catastrofale ale eșecului nu este doar aplicarea învățăturilor evreiești în Guvernare [sau guvernarea prin Talmud sau Biblie], ci și extremismul religios, superstiția și nebunia, care decurg din credințele abrahamice.

Statele Unite au fost "cu mintea limpede", mult mai mult decât alte Națiuni. Multe dintre cauzele atmosferei opresive erau mult mai puține decât în majoritatea țărilor.

Oamenii care au părăsit Statele Unite, în ciuda aparențelor, au format o Națiune care era sub Dumnezeu, nu sub "Dumnezeu". "Dumnezeu", în această privință reprezintă superstițiile religioase și nebunia poporului evreu, ce nu a fost acceptat.

Pe măsură ce dogma de mai sus a căpătat prea multă putere, a manipulat oamenii. Acești oameni, cu inimile lor sângerânde, cu falsurile lor egoiste, amestecate cu marile forțe ale fondării Americii și cu planul de a construi Marea Națiune, am ajuns unde suntem acum. Statele Unite sunt întruchiparea atât a celor mai mari vise ale acestei lumi, cât și a celor mai rele aspecte ale ei. Decenii de muncă deliberată pentru a ruina această națiune ne ajung din urmă.

Pluto este aici pentru a pecetlui afacerea și a testa cât de departe va "merge" acum acest lucru.

Revenirea lui Pluto în general nu afectează oamenii la nivel individual într-o singură viață, deoarece oamenii sunt morți de mult înainte ca acest lucru să se întâmple, dar afectează Sufletul unui om care supraviețuiește de-a lungul vieților. La oameni, aceasta este o perioadă mare de expansiune a puterii, cu condiția ca cineva să-și curețe casa. Sufletul este confruntat cu mari schimbări, care îi afectează toată creșterea și reconcilierea cu rănile, datoriile sau istoria din trecut.

Pluto nativ din Statele Unite, care se odihnește în Capricorn, are legătură cu autoritatea, structura, lumea afacerilor, păstrarea granițelor între sine și ceilalți, dar și cu autoritatea financiară și fiscală. În harta cea mai acceptată, acest Pluto se odihnește în a 2-a casă a Finanțelor. Acolo, Pluto poate să provoace datorii, depresiuni financiare sau, mai rău, să întărească legăturile de servitudine.
În unele situații, poate însemna prăbușire financiară sau depresie [de exemplu, atunci când cineva are prea multe datorii], iar în alte situații poate crea o revitalizare a finanțelor personale, dar fără durere, acest lucru nu se va realiza.

Statele Unite vor fi obligate să evalueze aceste aspecte. Desigur, de la nașterea anumitor falsuri, cum ar fi "Războiul Coronavirusului", care a fost tratat ca un război la propriu, economia mondială sângerează în prezent pe fondul acesta.

HPS Maxine a mai spus anterior că este foarte probabil ca Statele Unite să intre într-un război în 2021. Ei bine, am petrecut acest an... "În războiul împotriva Coronavirusului" la nivel global. În prezent, factura pentru acest... "Război" împotriva unei gripe de rahat, vine, într-o revenire tipică a lui Pluto în Casa a II-a.

Din punct de vedere fiscal, social, comportamental, toate acestea au fost exact aceeași situație de război. De asemenea, a generat aceleași cheltuieli ca un război la propriu.

Lumea se întreabă acum, cum va fi plătită?

Acest lucru nu s-a reflectat încă în "cifre", pentru că este ascuns, dar este peste tot pentru ca oamenii să vadă asta în creșterea prețurilor la energie, creșterea prețurilor bunurilor de uz curent sau în alte realități mai evidente, cum ar fi modul în care trebuie să te bagi literalmente în datorii probabil insurmontabile doar pentru a studia la o universitate. În cele din urmă, cum și Pluto are această calitate, tot mai multe lucruri vor ieși la iveală cu forța.

Statele Unite se îndreaptă spre o reconstrucție a întregului său model economic și fiscal. Este, de asemenea, destul de hilar faptul că toată lumea vorbește despre o "Economie de piață liberă" în Statele Unite, dar când practicile de abuz financiar cu carcase de paraziți ating cele mai înalte puncte, toată lumea se așteaptă ca guvernul ''Big Mommy America'' să le dea un plan de salvare sau să cumpere sute de miliarde sau trilioane de acțiuni pentru a salva totul.

Acest lucru s-a repetat din nou și din nou în istoria recentă. Apoi, toată lumea se așteaptă ca acest lucru să se facă din nou și din nou la nesfârșit. Nu așa funcționează viața în general.

În cele din urmă, practica de mai sus își pune amprenta asupra unei economii prin deprecierea monedei sale. În următorii ani, națiunile vor încerca să emită monede "digitale", dar, indiferent de asta, modelul financiar de depreciere a monedei [cu cât o tipărești mai mult, cu atât are mai puțină valoare], va continua să afecteze pe toată lumea.

Evreii și puterile care controlează în prezent Statele Unite știu că o modalitate sigură de a prăbuși Imperiile este distrugerea lor din punct de vedere fiscal. Acest lucru este ca și cum ai scurge sângele în mod constant dintr-un organism până când nu mai rămâne nimic din el. Au făcut acest lucru în Imperiul Persan și în alte imperii și au devenit extrem de buni la acest lucru.

Oricât de mult urăsc să fiu aducătorul de vești proaste și oricât de mult aș vrea să le reamintesc mereu oamenilor că nu vom fi afectați de acest lucru [și ca toată lumea să ia măsuri spirituale și să aibă grijă de ei înșiși], întoarcerea de mai sus nu implică doar viraje fiscale și financiare care vor fi amintite timp de decenii.

Atunci când alte imperii, cum ar fi Imperiul Roman, au fost afectate de acest aspect, "Vechiul Imperiu Roman" a început să arate ca o coajă moartă la picioarele unor lideri extrem de nebuni și pervertiți. Perversiunile și scandalurile politice au luat un cu totul alt nivel pentru ele însele. În timp ce prima întoarcere nu înseamnă prăbușire, a doua întoarcere poate însemna de multe ori că ceva este aplatizat și nu mai există - dacă nu se face curățenie.

Statele Unite sunt precum Imperiul Roman Modern, în majoritatea, dacă nu în toate privințele. A fost un campion al libertății, al libertății de exprimare, al libertății de alegere medicală, de opinie și așa mai departe. În prezent, asistăm la o răsturnare a tuturor acestor moravuri, încet, dar sigur, începând de la masele retardate care sunt controlate mental de decenii de subversiune inamică.

După cum se poate vedea, "americanul" mediu a adoptat o moralitate inversă decât aceasta de la baza națiunii. În mare parte, acest lucru a fost fabricat prin țeserea atentă a unor credințe false, cum ar fi, de exemplu, cultura de anulare, "wokeness" și toate aceste prostii neaoșe americane.

Înainte de aceasta, am avut fundamentalismul creștin, domnia lui "Hristos" și toate aceste alte prostii care promovau același atac fără creier de nivel inferior asupra bunului simț, a libertăților și așa mai departe.

Concomitent, morala, perspectivele și, prin urmare, comportamentele persoanei medii și "modul în care vrea să vadă lumea" au fost manipulate pentru a se schimba aproape într-o direcție opusă față de națiunea însăși.

Nebunia domnește până la punctul în care oamenii chiar dezbat dacă deschiderea granițelor pentru o inundație infinită este "bună sau nu", în timp ce logica de bază este că, dacă faci asta, prăbușești o națiune. Bunul simț nu mai există în birourile politice pentru 9 din 10 decizii luate.
Indiferent, astfel de conversații stupide și asincrone nu numai că au loc într-o națiune, dar sunt impuse de mulțimi care impun opinia, de "apărători ai wokeness", cum ar fi organizațiile oligarhice de social media, sau de castele închise de "formatori de opinie".

Schimbarea în acest caz este majoritar fie în bine, fie în rău. Energia transformatoare a lui Pluton se va răsfrânge asupra Statelor Unite și nu se poate evita acest lucru. Vor fi multe conflicte, agitații și instabilitate generală. Aceasta va include nivelul guvernamental, dar și schimbări rapide care vor avea loc în următorul deceniu și care vor face ca deceniul 2010-2020 să pară o mică petrecere fără sens.

Dacă Statele Unite își permit să fie afectate de anumite lucruri specifice, nu vor mai exista pentru următoarea revenire a lui Pluto. Pe partea opusă, aceeași revenire a lui Pluton poate de fapt să pună bazele pentru construirea unui nou sistem, aparent utopic, de guvernanță financiară și responsabilitate fiscală. Ar putea fi, de asemenea, prima dată în istoria omenirii, când "Împărații" au șansa de a menține un Imperiu, care altfel s-ar prăbuși asupra lui însuși prin presiune fiscală intensă sau subversiune internă.

Statele Unite au o mare oportunitate de a se revitaliza în această perioadă. Doar dacă liderii ar avea bun simț acum, prin folosirea acestei oportunități, tot ceea ce este bun la Marea Națiune ar putea fi multiplicat, iar tot ceea ce este rău ar putea fi eliminat în mare măsură, astfel încât la următoarea revenire a lui Pluto [da, știu, 247 de ani de acum încolo pare extrem] să avem în față, posibil, un Imperiu care s-a extins și în afara Pământului.

Rămân totuși pentru moment ezitant să nu cred că acest lucru se va întâmpla de la sine, cu atât mai puțin imediat, cu evrei literali și proști senili la putere.

Pe de altă parte, ne aflăm la o răscruce de drumuri. Pluto poate fi o planetă considerabil de periculoasă. Natura lui Pluto poate fi cu adevărat opresivă. Dacă anumite lucruri nu sunt abordate, poate apărea o sclavie financiară și de altă natură galopantă, până la o adevărată robie și o sclavie totală la nivel material. Cum, ați putea întreba?

Nu știu, amintiți-vă doar că unii oameni conversează despre a vă cipăra la propriu și că "a vă obliga" să faceți cam orice lucru care nu este susținut științific este meme-ul vremurilor actuale. Ne aflăm în mijlocul unei conspirații globale pentru a răsturna tot ceea ce reprezintă Statele Unite care le-a făcut bune, și se numește Marea Resetare.

Un exemplu de sclavie "în curs de a fi" și cum s-ar putea raporta aceasta la chestiuni fiscale, ar fi, de exemplu, acordarea unui "UBI" care pare la suprafață să dea bani oamenilor, dar care, totuși, ar fi monitorizat în proporții atât de draconice încât oamenii nici măcar nu pot înțelege acum, sau legat de un sistem de credit social bazat pe o Monedă Fiat emisă de o Bancă Digitală Centrală. Aceasta nu este, însă, deocamdată.

Un alt exemplu despre cum ar putea funcționa Pluto, este că daunele fiscale ale SUA și/sau prevederile salariale, fiind teribile, ar putea avea loc o ciocnire majoră între forța de muncă și forța de muncă automatizată, tăind daunele asupra Națiunii. Acest lucru se apropie, dar este ignorat în mod convenabil.

Va trebui să se clarifice o paradigmă, cu privire la modul în care aceste două forțe de creare a forței de muncă, forța de muncă umană și forța de muncă automatizată, vor coopera, fără a distruge economia.

În sfârșit, Pluton poate lucra pentru a crea ciocniri, revolte sau tulburări interne într-o națiune, dar pe baza unor interese conflictuale [Pluton din casa a 2-a aici], dar și, la propriu, a unor idealuri care confundă însăși baza unei națiuni. Războaiele din motive financiare nu sunt improbabile, dar Pluton, în general, creează mai multe "ciocniri" decât războaie.

A fost nevoie de un mic sărut al lui Pluton care se învecinează cu Pluton nativ și Statele Unite au trebuit să se impună în fața Rusiei la frontiera ucraineană.

Sclavia viitorului va semăna cu "libertatea" la suprafață, la fel ca și cum miliarde de oameni presupun că sunt liberi în timp ce folosesc rețelele de socializare, care sunt studiate până la ultimul colțișor cu algoritmi predictivi de inteligență artificială intensivă, pentru a-i lega în cel mai puternic comportament de dependență.

În loc să le folosească pe acestea așa cum ar trebui, oamenii sunt, la rândul lor, "folosiți" de ele.

Ei presupun că sunt "Liberi", dar își leagă literalmente mințile și sufletele într-o stare de imersiune totală și se transformă într-o resursă care este exploatată pentru date, unii dintre oameni acordându-le acestora 8 ore pe zi sau mai mult din atenția lor.

Deoarece "Data" de mai sus este foarte legată de numerologia evreiască [2-22-2022, numărul se ocupă de discordie], aș fi sigur că la datele de mai sus și în jurul acestor date, evreii se vor mobiliza spiritual, așa cum au făcut-o împotriva altora orice Imperiu, pentru a-l doborî. Deja, ei au "New Agers" lor nebuni care fac publicitate la "Datele îngerilor" și la toate aceste prostii stupide.

Un vector bine cunoscut de pericol pentru noi toți este dușmanul care face blesteme pentru Statele Unite. Știm că ei au blestemat Imperiul Rus [și l-au preluat] și au făcut același lucru cu alții, cum ar fi Imperiul Babilonian, Imperiul Grec, Imperiul Persan, iar lista poate continua. Este clar că sunt nemiloși în abordarea lor.

Șefii de vârf ai inamicului, atât cei care sunt globaliști și care se ocupă de agenda lumească, cât și capetele supranaturale ale inamicului, cum ar fi rabinii, complotează asupra a ceea ce speră ei să fie "viitorul" cadavru al Statelor Unite.

Mai presus de toate, ei vor să stingă orice idee fundamentală care a făcut ca Statele Unite să fie ceea ce sunt, cum ar fi erodarea valorilor proprietății, a libertății de a deține lucruri, a libertății de a vorbi sau a libertății de a gândi.

Este aceasta lumea în care vrem să trăim?

Statele Unite, chiar și împotriva voinței lui Biden, de exemplu, au avut încă multe bariere pentru a proteja drepturile oamenilor de încălcarea lor în timpul situației Co-Vid. Alte țări au fost scufundate într-un coșmar din cauza unei "pandemii" prostești, Constituțiile lor devenind aproape hârtie de căcat.

Imaginându-ne cum ar fi escaladarea acestei căderi într-o lume în care sisteme precum cel chinezesc sau cel evreiesc de "Guvernare Mondială", care se reflectă în Marea Resetare, se profilează pentru a prelua controlul, ar trebui nu doar să favorizăm libertățile pe care le avem și care ne-au rămas, ci să facem tot posibilul pentru a le menține și a transmite o civilizație mai bună pentru generațiile viitoare.

Ne vom face datoria în această perioadă istorică de a ne face Ritualurile și de a menține coloana vertebrală spirituală a lumii, mai ales în această perioadă în care tot ceea ce este bun este asediat. Inamicul va fi combătut cu hotărâre.


Hail Satan!
Hail Thoth!

Offline

Board footer

Powered by FluxBB 1.5.10