Forumurile Bucuria lui Satan

„Întunericul e lumină întoarsă pe dos” – Belzebut

You are not logged in. In order to view the entire Forum, please log in.

#1 19-Mar-2022 17:25:24

ForSat
Autor
Registered: 20-Jun-2021
Posts: 182

Pentru duminică/luni [20-21 martie]: Inclusiv Ritualul pentru Astarte.

Salutări tuturor membrilor frumoasei noastre familii SS,

Zilele viitoare ale doamnei Astarte se apropie. Suntem în program chiar acum [iar Ritualurile de acolo trebuie urmate în mod special și din motive legate de afacerile mondiale, și pentru că trebuie să le facem].

Totuși, datele care urmează sunt foarte bune pentru cei care vor să participe și pentru Ritualul Doamnei Astarte. Făcându-le timp de două zile va revărsa peste toată lumea o pozitivitate abundentă.

Următoarele date sunt o oportunitate minunată atât pentru membrii mai vechi, cât și pentru cei mai noi.

Ritualul Părintelui Satan este chintesențial pentru această perioadă din cauza afacerilor mondiale. Dar oricine ar trebui să se gândească, de asemenea, să facă Ritualul lui Astarte. Eu personal îl voi face și la fel mulți alții.

Pentru cei care le vor face pe amândouă, asigurați-vă că vă veți concentra pe amândouă la echinocțiul de primăvară. Datele de aici sunt 20 și 21 martie... Acestea sunt zile perfecte pentru a vă conecta cu ambele. Iluminarea interioară va fi mai ușor de atins în aceste date.

Cei care vor participa la ambele pentru aceste date vor avea o recepție mult mai completă a energiei pozitive atât a Tatălui Satan, cât și a Marii noastre Zeițe.

Mai jos este ritualul:
https://666pages.com/Astarte_Power_Ritual.html

Last edited by ForSat (09-Apr-2022 16:44:33)


Hail Satan!
Hail Thoth!

Offline

Board footer

Powered by FluxBB 1.5.10