Forumurile Bucuria lui Satan

„Întunericul e lumină întoarsă pe dos” – Belzebut

You are not logged in. In order to view the entire Forum, please log in.

#1 09-Apr-2022 11:20:40

ForSat
Autor
Registered: 20-Jun-2021
Posts: 182

Partea noastră și partea inamică-o diferență cosmică

Partea noastră și partea inamică-o diferență cosmică

Dușmanul propovăduiește că oamenii trebuie să se distrugă și să fie reduși la cenușă, astfel încât tot ce a mai rămas din ei să fie sifonat în vortexul parazitar fără întoarcere. Pentru aceasta, ei instaurează o mentalitate de victimă și de sclav.

Acesta este dușmanul, cu toții îi cunoaștem și i-am părăsit, dar întotdeauna dorim să îi distrugem. Așa se produce moartea. Oamenii sunt sifonați de existența lor. Dușmanul ia puținul soare pe care oamenii îl mai au în ei, îl sifonează și îi lasă să moară.

Părintele Satana, zeii și, prin urmare, JoS (BLS), vă spune exact contrariul. Toate lucrurile pe care le-am scris vreodată, au fost pentru creștere, îmbunătățire, împuternicire și lista este nesfârșită. Întregul spirit al JoS este spiritul vieții însăși.

Instrucțiunile date de JoS au fost întotdeauna de a lua micul vostru soare interior, de a preveni distrugerea lui, de a continua să îl creșteți, până când luminați totul și vă bucurați de lumina strălucitoare avută. Trebuie să deveniți mai împliniți, mai buni, mai avansați, cu mai multă creștere interioară și exterioară în viață. Prin această creștere, creștem alături de noi, unii de alții și de toți ceilalți.

După cum se poate observa, aceste principii sunt în opoziție. Prin urmare, trebuie să înțelegem principiul de mai sus ca fiind un principiu implicit. Totul în Satanismul Spiritual, este închis în aceste principii sănătoase de viață.

Din moment ce banii sunt un subiect atât de important și de simplu pe care mulți oameni îl pot înțelege, dacă cineva ți-ar cere, ca un exemplu stupid, 10 dolari, nu înseamnă că trebuie să scoți din buzunar ultimii 10 dolari și să mori. Ceea ce se cere aici este să înveți cum să faci 20, 30 sau 40, pentru a da cei 10. Dușmanul este în deplină antiteză cu partea noastră.

Cele de mai sus, trebuie să fie înțelese la nivel existențial. Adică redescoperirea propriei puteri creatoare interioare, care, atunci când este proiectată în exterior, provoacă creștere. Stagnarea acesteia, provoacă o falie de întuneric.

Principiul de mai sus este foarte simplu, dar trebuie ținut minte atunci când cineva se află de această parte și de ce nu se află cu inamicul. Zeii noștri investesc timp, efort și energie în noi. Dușmanul nu numai că nu investește NICIUN timp, dar vrea ca oamenii să îi urmeze cu servilism fără niciun motiv. Nu există creștere în tabăra dușmanului, moartea este singura opțiune. Cu cât mori mai repede, cu atât se bucură mai mult.

Un exemplu este faptul că energia și efortul lor investit de ei asupra mea, mulți dintre noi reinvestesc în Comunitate, și fiecare reinvestește asupra sa, apoi ei înșiși reinvestesc în Zei, și totul formează un cerc la nesfârșit, rezultând o creștere. Acesta este modul în care are loc creșterea.

Recent, v-am vorbit despre noile planuri pentru JoS și despre cum se va întâmpla acest lucru. Acest lucru depinde de creșterea tuturor. Creșterea noastră, cu excepția a ceva care ne va aduce beneficii [ceea ce pentru mulți este principala preocupare] ar trebui să fie, de asemenea, în beneficiul net al tuturor celorlalți implicați. Dacă toată lumea ar trăi după această mentalitate, atunci am trăi pe un tărâm ceresc.

Dar, în schimb, trăim pe un tărâm toxic, de care suntem cu toții conștienți. Dar JoS  trebuie să își scrie propria istorie ca făcând contrariul. Suntem dușmanii entropiei, ai morții și ai dușmanului, și așa vom rămâne.

-HP. Hoodedcobra666

Tradus de la: https://ancient-forums.com/viewtopic.ph … b5bbf3e7c9

Last edited by ForSat (09-Apr-2022 16:43:48)


Hail Satan!
Hail Thoth!

Offline

Board footer

Powered by FluxBB 1.5.10