Forumurile Bucuria lui Satan

„Întunericul e lumină întoarsă pe dos” – Belzebut

You are not logged in. In order to view the entire Forum, please log in.

#1 04-Jun-2022 08:05:57

Forores
Moderator
Registered: 02-Nov-2013
Posts: 3,006

Despre prima ta Revoluţie a lui Saturn

Despre prima ta Revoluţie a lui Saturn.

Având în vedere că mulţi dintre voi faceţi parte dintr-o generaţie mai tânără de SS, cei dintre voi care aveţi în jur de 27-30 de ani, aţi putea experimenta în următorii ani prima voastră revoluţie a lui Saturn. Efectele ar putea fi deja puţin resimţite de unii dintre voi.

Trebuie să ştiţi că acest aspect tranzitoriu este unul violent, care, indiferent de ceea ce aţi realizat până în acel moment, va pune totul la încercare. Nu este tocmai o perioadă pozitivă pentru nimeni. Anumite aspecte şi tranzite vă pot ajuta să treceţi peste mai uşor, dar această revoluţie a lui Saturn rămâne în continuare una dificilă.

Trebuie să ţineţi seama de faptul că, indiferent de ceea ce se va întâmpla, nu va dura mai mult decât prima Revoluţie. Acest tranzit vă poate face să vă simţiţi ca şi cum aţi fi inutili, ca şi cum nu aţi fi făcut nimic sau că toate lucrurile din viaţa voastră au fost doar greşeli, aducând cu sine o mulţime de alte evenimente negative. Casa în care se află Saturn în harta voastră natală, poate fi un indicator asupra a ceea ce va lovi cel mai mult acest tranzit.

Mulţi oameni, din cauza lipsei de experienţă de viaţă sau din cauza faptului că nu înţeleg cum funcţionează viaţa, se judecă singuri foarte rapid, aspru şi negativ. Veţi trece prin momente mai dificile în viaţă, aşa a fost mereu.

Există, de asemenea, mulţi oameni care fug pur şi simplu de ceea ce este perceput ca fiind "negativ" sau "greu". Acest aspect îi va lovi cel mai tare pe aceşti oameni, iar din acel punct, totul va depinde de modul în care aceştia vor gestiona cele apărute în cale.

O altă categorie de oameni este formată din cei care continuă să încerce să facă tot ceea ce este bun şi să îşi construiască planuri de viitor. În general, acest tranzit te face să priveşti în spate şi în faţă în acelaşi timp: ce ai făcut, ce ai fi putut face mai bine şi ce poţi face mai bine pe viitor pentru viaţa ta.

Acest lucru depinde, în mare măsură, de casele în care are loc tranzitul, dar poate afecta, de asemenea, o temă generală a vieţii tale. Cu cât cineva meditează mai mult şi este mai înţelept, cu atât poate atenua, într-o oarecare măsură, aceste energii venite de la Saturn.

Durerea emoţională, mizeria, nenorocirile sau tot felul de alte negativităţi pot fi consistente în acest tranzit şi poate părea că te afectează prea mult, la fel ca şi evenimentele externe. Este foarte rar ca cineva să treacă prin acest tranzit fără o mulţime de opoziţie, aşa că este posibil să te simţi ca şi cum întreaga lume ar fi împotriva ta.

Trebuie neapărat să medităm constant în timpul acestor tranzite. Acceptarea lecţiilor lui Saturn (nu a distrugerii, ci a LECŢIILOR), poate fi crucială. De exemplu, Saturn ar putea să te facă să fii deprimat din cauza anumitor lucruri pe care le poţi rezolva, aşa că ceea ce trebuie făcut este să cauţi cauzele acestor negativităţi sau opoziţii pentru a încerca să le abordezi şi să le rezolvi, acolo unde acest lucru este posibil. Acest tranzit privit ca o lecţie.

În această perioadă este foarte important să-ţi păstrezi sufletul curat (curăţarea aurei, chakrelor, etc.), să-ţi controlezi mintea (meditaţia vid este crucială în toate momentele vieţii) şi să meditezi pe ceea ce este necesar şi care este în conformitate cu avansarea. De asemenea, este întotdeauna bine să nu permiţi energiilor să scadă (adică trebuie să meditezi în mod constant), deoarece este mai dificil să faci faţă energiilor lui Saturn atunci când lucrurile nu sunt în ordine sau dacă eşti puţin abătut.

În cele din urmă, indiferent de situaţie, trebuie să înţelegi un lucru: VA TRECE! Dacă faci parte din categoria celor care au trecut uşor prin această experienţă, este un indicator foarte bun că ai gestionat viaţa în mod corespunzător, dar, cu toate acestea, acest aspect va impune reevaluări.

De asemenea, trebuie să fi conştient că Zeii vor fi cu tine şi te vor susţine, nu eşti singur în acea situaţie. În plus, un tranzit atât de negativ nu va mai avea loc pentru cel puţin 7 sau 14 ani, iar a doua Întoarcere nu va avea loc mai devreme de 27 sau 30 de ani. Cu alte cuvinte, nu prea aveţi de ce să vă faceţi griji după acest prim tranzit al lui Saturn, iar vremurile bune vor apărea odată ce această experienţă negativă se va sfârşi.

De Î.P. Hooded Cobra 666


"Omul cu adevărat bun este doar cel care ar fi putut fi rău şi n-a fost."
Hail Satan!!!

Offline

Board footer

Powered by FluxBB 1.5.10