Forumurile Bucuria lui Satan

„Întunericul e lumină întoarsă pe dos” – Belzebut

You are not logged in. In order to view the entire Forum, please log in.

#1 21-Nov-2022 12:55:15

Forores
Moderator
Registered: 02-Nov-2013
Posts: 3,046

Program de ritualuri 22-30 noiembrie - Biserica lui Satan-Marte retro

Salutări tuturor războinicilor noştri satanişti,

Înainte de a continua cu programul, aş dori să răspund unei dileme. Mulţi SS continuă să spună, din nou şi din nou, cum că este nevoie de un „templu” sau o „biserică”. Cu siguranţă că avem nevoie, dar haideţi să privim mai pe larg pentru a observa ce există cu adevărat în momentul actual, pentru a înţelege ce este necesar şi ce trebuie făcut.

Înainte ca cineva să fie dezgustat de cuvântul „biserică”, trebuie să vă spun că acesta este doar un alt termen furat din propriile noastre credinţe păgâne străvechi. Asemenea oricărui alt lucru folosit de către inamici. Să nu credeţi că inamicul deţine ceva propriu sau că a reuşit să inventeze ceva pentru că nu a făcut-o. Evreii doar au furat şi corupt tot ceea ce s-a putut de la civilizaţiile anterioare, asemenea unui hoţ, care nu-şi face niciodată propriul aluat şi propria pâine.

Cuvântul din greaca antică, „Eklesia”, este folosit pentru a descrie o adunare de oameni care face ritualuri pentru Zei, cu scopul de-ai slăvi pe aceştia şi pentru a avansa spiritual. Joy of Satan este singura şi adevărata Biserică a Zeilor noştri. Asta este ceea ce se întâmplă cu adevărat aici.

Programele şi existenţa comunitară, prin care ne oferim suport moral mutual, ne ajută şi ne dă motivaţia că şi alţii urmează aceeaşi cale. Acestea reprezintă un aspect uriaş al Bisericii. Este ceva care deja există şi este aici.

Acum, în legătură cu sălile de marmură, templele şi celelalte locuri în care majoritatea oamenilor merg pentru a-şi etala hainele preferate sau pentru a-şi măsura comparativ prostiile egoiste, în timp ce fac în egală măsură prostii... Ceea ce nu este neapărat ceva ieşit din natura umană, însă trebuie să privim puţin la esenţa şi la lucrurile esenţiale pe care se bazează aceste obiceiuri.

Cum timpul ne va aduce ceea ce are pregătit pentru noi, este important să păstrăm puternic în minte acest Adevăr. Adevărul Spiritual, meditaţiile, spiritualitatea, avansarea, dezvoltarea personală, acestea sunt pe primul loc înaintea oricărei marmuri sau pietre.

Dacă aţi fost atenţi la programele inamicului, aţi putut observa că oamenii nu fac nici măcar un lucru cu adevărat spiritual în „bisericile” lor. Casele din piatră sunt pline cu astfel de oameni, găseşti câte una aproape la fiecare două colţuri în acest moment, dar toate sunt lipsite de orice fel de spiritualitate şi sunt moarte din acest punct de vedere.

Nu avem săli de marmură sau piatră în acest moment, dar suntem de un milion de ori mai puternici în convingere şi hotărâre. Credinţa unui singur satanist în Zeii noştri depăşeşte de fapt milioane de creştini, care sunt plini numai cu vorbe goale şi nu au niciun fel de experienţă spirituală.

Inamicul nostru reprezintă testamentul viu al acestui lucru, şi toţi cei de aici l-au părăsit din acest motiv. Această conştientizare trebuie să-şi facă loc în capetele şi inimile noastre şi nu trebuie să ne abatem niciodată de la această cale, pentru că este calea realităţii.

Inamicul are, de asemenea, case goale de piatră care sunt pline de lucruri, dar cu ce folos? Doar pentru a-şi pune o mască şi nimic altceva. O statuie mare a lui isus acolo, una aici, însă „isus” nu este nicăieri.

Forţa pe care noi o numim „Dumnezeu”, sau Zeitate, nu a fost niciodată prezentă în aceste sisteme. Programele inamicului au fost construite pe baza sângelui nevinovat al oamenilor şi pe prostie. Au câştigat marmura, dar sunt lipsiţi de orice urmă de suflet. Nu au avut niciodată unul.

În cazul nostru, au distrus tot ce era material, pentru că, de fapt, acolo unde am existat fizic, am existat şi spiritual.

Datorită cursului actual al inamicului şi al bagajului de minciuni, chiar dacă nici o biserică nu a fost atinsă (distrusă), acestea mor deja într-un ritm accelerat. Bisericile inamicului vor muri oricum. Ei doar încearcă să întârzie inevitabilul, prin cumpărarea şi înrobirea sufletelor amăgite. Dar cam atât. În acest moment tot ceea ce ei deţin sunt doar nişte instrumente.

În timp ce spiritul şi materia se construiesc una pe cealaltă, INSTRUMENTELE nu pot înlocui niciodată ESENŢA. Piatra nu poate înlocui niciodată adevărul aflat în inimă.

Dar trebuie să ţinem minte că Satanismul Spiritual are de-a face cu sensul vieţii, nu este doar de spectacol. Inamicii sunt plini de spectacole, dar nu au pic de spiritualitate. Se pleacă din această cauză. Aşa cum am scris despre ritualuri, „instrumentele” sunt doar atât, instrumente. Mintea, inima, sufletul şi acţiunea se află în spatele lor.

Dacă cineva este cu adevărat interesat de Tatăl Satan şi de Zei şi de „biserica” lor, de „locul de întâlnire” al spiritelor, locul acela, în momentul de faţă, este Joy of Satan şi va rămâne astfel pentru totdeauna. Noi suntem deja manifestaţi.

Dacă cineva aşteaptă să vadă un templu pentru a deveni serios, atunci e posibil să piardă mulţi ani de viaţă până la acel moment. Noi nu căutăm să „impresionăm” oamenii în acest mod. Puteţi fi impresionaţi chiar astăzi, inspiraţi spre face lucrări măreţe şi în a lua parte la construirea de lucruri impresionante pentru Zei, chiar în acest moment, fără ezitare şi fără întârziere.

Vă puteţi implica alături de fraţii şi surorile voastre în orice activitate, chiar şi din casa voastră sau de pe un câmp, pentru că noi toţi suntem UNUL din punct de vedere spiritual.

Închinarea în faţa statuilor, aprinderea focurilor, orice, reprezintă un aspect al închinării comune, şi totuşi, trebuie să înţelegem că adevărata „EKLESIA” este invocarea Zeilor şi voinţa colectivă concentrată pe care o proiectăm în această lume prin ceea ce facem aici, în Joy of Satan.

Dar, în acelaşi timp, avem de îndeplinit nenumărate sarcini pentru a ne împlini şi mai mult. Dar chiar şi în acest moment suntem compleţi.

Vom construi lucruri măreţe – dar trebuie să fim conştienţi că adevărata fundaţie şi adevărata construcţie este adunarea noastră aici, nicăieri altundeva, şi în existenţa spirituală alături de Zei. Inima nu trebuie să fie niciodată uitată.

Este o ipocrizie să aştepţi o biserică mare cu statui şi Mercedes Benz-uri nesfârşite care să te ducă dintr-un loc în altul ca să te poţi „închina”, trebuie să facem ceea ce facem acum de dragul eternului Sanatana Dharma, aşa cum este exprimat el de Satanismul Spiritual.

Da, s-ar putea ca lucrurile să schimbe în viitor când vor exista alte posibilităţi, dar noi vom fi în continuare puternic aşezaţi pe cea mai fermă stâncă a Adevărului.

În mod clar, este o formă de ipocrizie ca cineva să stea pe margine şi să pretindă în mod constant că ajută „spiritual”, în timp ce nu îndeplineşte nicio sarcină şi faptă spirituală sau materială. Satanismul spiritual este adevărata credinţă, iar realitatea lumii cere acţiuni. Voi citiţi acest mesaj în mod fizic, nu în astral.

Aşa cum orice entitate are nevoie de un suflet şi de un corp material pentru a supravieţui, aşa este şi în situaţia de faţă.

Luând în considerare cele de mai sus, amintiţi-vă că Biserica noastră şi oportunitatea noastră de a construi cel mai mare loc spiritual de învăţare este aici şi acum, nu „mâine”. Existăm astăzi în această formă şi trebuie să facem orice ne stă în putere.

Trecând acum la un alt subiect...

Acum Marte este retrograd şi va fi aşa pentru o bună perioadă de timp. Acest lucru înseamnă că putem face doar anumite ritualuri până va ieşi din retrograd, asta în cazul în care nu apare vreo urgenţă. Configuraţia planetară este motivul important pentru care anumite ritualuri, precum cel anti-islam, nu fost încă postate. Lucrurile făcute „împotriva” planetelor vor eşua cu siguranţă.

Partea bună, aşa cum oricine poate vedea dacă urmăreşte ştirile, este că mulţi evrei şi-au luat-o peste bot chiar acum şi în mod colectiv.

După cum ar trebui să ştim, există un timp pentru război şi un timp pentru pace în viaţă. În această perioadă, toată lumea ar trebui să se concentreze pe curăţenie, protecţie şi să se concentreze pentru a avansa şi a se purifica, până la începerea următorului an.

Majoritatea ritualurilor axate pe inamic şi agresiune nu pot produce rezultate prea bune în perioada actuală, iar acest lucru este impus, nu ales de cineva. Este necesar să luăm pauze pentru a realiza aceste sarcini, păstrând doar presiunea necesară, fără să aplicăm mai multă, pentru că am putea provoca chiar mai mult rău decât bine. Inamicul îşi aruncă blestemele grele de 3-4 ori pe ani, deoarece ştie acest lucru.

Desigur, atunci când au „probleme”, se dau peste cap, dar realitatea de mai sus rămâne aceeaşi. Din această cauză, în programul de mai jos veţi vedea ritualuri mai degrabă constructive.

Programul de mai jos va fi pentru următoarele 8 zile (în total) şi se va concentra pe lucruri uşoare, dar importante:

[RIV-UL FINAL ESTE INCLUS ŞI AR TREBUI FĂCUT ORI DE CÂTE ORI AVEM TIMP]

22.
Ritualul pentru bogăţie şi prosperitate;
Ritualul de protecţie JoS;
Ritual pentru a incita conştientizare şi acţiune în Albi;

23.
Ritualul pentru bogăţie şi prosperitate;
Ritualul de protecţie JoS;
Ritual pentru a incita conştientizare şi acţiune în Albi;

24.
Ritualul pentru bogăţie şi prosperitate;
Ritualul de protecţie JoS;
Ritual pentru a incita conştientizare şi acţiune în Albi;

25.
Ritualul pentru bogăţie şi prosperitate;
Ritualul de protecţie JoS;
Ritual pentru a incita conştientizare şi acţiune în Albi;

26.
Ritualul pentru bogăţie şi prosperitate;
Ritualul de protecţie JoS;
Ritual pentru a incita conştientizare şi acţiune în Albi;

27.
Ritualul lui Satan;

28.
Ritualul lui Beelzebul;

29.
Ritualul lui Astarte;

30.
Ritualul lui Azazel.


Puteţi folosi SS WAR ROOM https://evilgoy.com/ pentru a vă coordona mai bine, ritualurile vor fi făcute atunci când temporizatorul ajunge la 1:00:00 şi 0:00:00.


"Omul cu adevărat bun este doar cel care ar fi putut fi rău şi n-a fost."
Hail Satan!!!

Online

#2 21-Nov-2022 13:19:29

Abyss
Războinic ✸
From: Tulcea
Registered: 01-Feb-2018
Posts: 305

Re: Program de ritualuri 22-30 noiembrie - Biserica lui Satan-Marte retro

Mulțumim pentru traducere!HAIL SATAN!
HAIL DUAT!

Online

#3 21-Nov-2022 13:37:24

Forores
Moderator
Registered: 02-Nov-2013
Posts: 3,046

Re: Program de ritualuri 22-30 noiembrie - Biserica lui Satan-Marte retro

Abyss wrote:

Mulțumim pentru traducere!

Cu plăcere.


"Omul cu adevărat bun este doar cel care ar fi putut fi rău şi n-a fost."
Hail Satan!!!

Online

#4 21-Nov-2022 14:45:44

Infernium666
Banned
Registered: 23-Oct-2022
Posts: 69

Re: Program de ritualuri 22-30 noiembrie - Biserica lui Satan-Marte retro

Felicitari pentru traducere! smile


Aș da totul sa pot avea din nou vremuri în care societatea era stabilă și evreii erau la un nivel jos chiar inexistent  sarpe
AVE SATANAS FOREVER ⛧
owl  cat

Offline

#5 21-Nov-2022 20:36:42

Mada777
Membru
Registered: 25-Apr-2014
Posts: 90

Re: Program de ritualuri 22-30 noiembrie - Biserica lui Satan-Marte retro

Multumim pentru traducere! big_smile


Hail Satan !

Offline

#6 21-Nov-2022 20:53:19

ClassicPass
Autor
From: fericire
Registered: 15-Jan-2018
Posts: 442

Re: Program de ritualuri 22-30 noiembrie - Biserica lui Satan-Marte retro

Superb, mulțumim!


Been awake since the 15th, of January 2018.

Offline

#7 22-Nov-2022 00:41:43

Dark Blue Eye
Războinic ✸
Registered: 13-Aug-2020
Posts: 373

Re: Program de ritualuri 22-30 noiembrie - Biserica lui Satan-Marte retro

Hail Satan! capra

Offline

#8 27-Nov-2022 21:25:04

Lilith94
Membru
From: Orion
Registered: 05-Aug-2015
Posts: 437

Re: Program de ritualuri 22-30 noiembrie - Biserica lui Satan-Marte retro

Am găsit o greșeală la Ritualul lui Beelzebul era scris Ritualul lui Abrasax pentru mâine dacă se poate face corectarea .

Mulțumesc !


Hail Satan !  Hail Astarte !
" Cel care va învăţa să zboare într-o bună zi , mai întâi trebuie să înveţe cum să se ridice şi să meargă şi să alerge şi să se caţere şi să danseze , nu poate învăţa din zbor cum să zboare . " owl

Offline

#9 27-Nov-2022 22:36:26

Forores
Moderator
Registered: 02-Nov-2013
Posts: 3,046

Re: Program de ritualuri 22-30 noiembrie - Biserica lui Satan-Marte retro

Merci că ai semnalat.


"Omul cu adevărat bun este doar cel care ar fi putut fi rău şi n-a fost."
Hail Satan!!!

Online

#10 28-Nov-2022 20:28:24

Ladydark
Novice
Registered: 30-Nov-2019
Posts: 11

Re: Program de ritualuri 22-30 noiembrie - Biserica lui Satan-Marte retro

Bună seara, am vazut ca pe 29 noiembrie luna vid incepe la 08:53 si se termina pe 30 noiembrie la 02:14. Se poate efectua ritualul doamnei Astarte chiar daca luna este vid in această perioadă?
Va rog sa ma scuzați pentru deranj

Online

#11 28-Nov-2022 21:53:58

Forores
Moderator
Registered: 02-Nov-2013
Posts: 3,046

Re: Program de ritualuri 22-30 noiembrie - Biserica lui Satan-Marte retro

Ladydark wrote:

Bună seara, am vazut ca pe 29 noiembrie luna vid incepe la 08:53 si se termina pe 30 noiembrie la 02:14. Se poate efectua ritualul doamnei Astarte chiar daca luna este vid in această perioadă?
Va rog sa ma scuzați pentru deranj

Saluti, da, se poate face şi atunci. Dar dacă cumva nu te simţi comfortabil să-l faci în timpul lunii vide, mai ai timp să-l faci şi până când răsare soarele.


"Omul cu adevărat bun este doar cel care ar fi putut fi rău şi n-a fost."
Hail Satan!!!

Online

#12 28-Nov-2022 23:51:52

Ladydark
Novice
Registered: 30-Nov-2019
Posts: 11

Re: Program de ritualuri 22-30 noiembrie - Biserica lui Satan-Marte retro

Mulțumesc pentru răspuns ??

Online

Board footer

Powered by FluxBB 1.5.10