Skip to content

Content Header

Moralitatea, sexualitatea și tu

Vreau să vorbesc despre moralitate și sexualitate aici. Multe persoane care sunt gay/bi/trans au crescut simțindu-se prost din acest motiv, crezând că orientarea lor sexuală este ceva nemaipomenit de oribil. Imaginile negative pe care le aveau despre ei înșiși, i-au condus pe mulți la tot felul de nebunii și chiar la sinucidere. De ce?

Trăim într-o societate a cărei moralitate afirmă că dacă nu ești un heterosexual pur, atunci ești un ciudat anormal. Nefiind pe ‘partea bună a moralității societății’ înseamnă să fii înlăturat de toți, iar drumul marginalizării este unul dureros și depresiv. Nimănui nu îi place să fie marginalizat, motiv pentru care, mânați de teama acestui lucru, mulți se refulează.

Acum, cu siguranță știm că moralitatea societății a creat asemenea sentimente negative în oamenii a căror orientare sexuală nu s-a conformat desăgii ei mentale dezgustătoare.

Ce este pe larg moralitatea? Nimic altceva decât o construcție socială! Și ce este o construcție socială? O idee pusă în mintea maselor, de către un mic grup de manipulatori.

Moralitatea noastră socială a fost profilată de construcția socială a iudeo-creștinismului.

Germanul Nietzsche a scris pe larg despre moralitate. El a scos în evidență faptul că moravurile și normele sociale actuale au fost preluate dintr-un curent străin și nenatural, adus în scenă de iudeo-creștinism. Acesta a mai scris că un Supraom este acela care depășește, în mintea sa, moralitatea sistemului actual și, care, privind înlăuntrul său, își dezvoltă propria moralitate – care este bazată pe natura lui proprie și pură. În acest fel, acest om devine propriul său Rege filozof și se eliberează de sclavia morală de fier. Aceasta a fost dorința lui Nietzsche: o lume în care oamenii trăiesc fideli instinctelor lor nobile, din crezuri modelate de inimile lor, dintr-o lumină interioară care strălucește cu putere. Și făcând acest lucru, societatea s-ar întoarce și s-ar baza din nou pe ordinea evolutivă naturală și sănătoasă. Acesta și-a dorit întoarcerea la originalele căi păgâne: „Omul ar trebui să trăiască simplu și natural; acesta ar trebui să fie țelul său suprem” – Nietzsche.

De ce ajutor avem nevoie pentru a ne găsi direcția în care să mergem? Nietzsche scria „întrucât eu am descoperit calea care conduce la un da sau un nu, te învăț: să spui da tuturor lucrurilor care te întăresc, care adună energie, care justifică sentimentul vigorii.”

Acum cunoaștem, la fel ca și strămoșii noștri păgâni, că orientarea sexuală este un fapt al lumii naturale, nefiind nicidecum ceva diabolic. Devine diabolică doar atunci când îmbrățișăm crezurile false create de oameni care predică diabolismul acesteia. Urându-ne pe noi înșine ne privăm de sănătate și vigoare. Însă iubindu-ne pentru ceea ce suntem în mod natural, ne sporim sentimentele de vigoare și sănătate.

Dacă înțelegem că aceasta face parte din natura noastră – să fim ceea ce suntem din punct de vedere sexual – atunci înțelegem că este bună și pură; și dacă înțelegem acest lucru, respingem moralitatea de sclav a creștinismului, moralitate sub care trăiește marea parte a societății. În felul acesta facem un pas înainte spre a ne ridica deasupra sistemelor de valori ieftine ale iudeo-creștinilor, un pas înspre condiția de Supraom.

Pur și simplu încetăm să mai privim la noi înșine în felul în care creștinismul ne privește și, în același timp, lăsăm negativitatea deoparte. Odată ce experimentăm revoluția Satanică interioară împotriva poluării evreice a minților noastre, ca dar din partea Tatălui Satan începem să ne vedem așa cum suntem cu adevărat, prin lentilele noastre pure. Nu prin construcția socială evreiască mono-prismă.

Începem să trăim în mod liber și natural pentru că natura noastră este să fim ceea ce suntem și de aici face parte și orientarea noastră sexuală. Tatăl Satan ne arată că ne putem iubi pe noi înșine pentru ceea ce suntem. Religia creștină este născută din minciuni și ură pentru ceea ce este pur și natural. Așadar, îi face pe oameni să se urască pe ei înșiși pentru ceea ce ei sunt în mod natural.

 

Cum a văzut Egiptul antic acest lucru?

„Autocunoașterea stă la baza adevăratei cunoștințe.”

„Se presupune că omul e menit să devină precum un Zeu, printr-o viață de virtute și cultivare a spiritului prin cunoștință științifică, practică și disciplină trupească.”

Trebuie să știi că orientarea ta sexuală este normală și că nu ești anormal în nici un fel… ești anormal NUMAI ATUNCI când îți negi natura ta interioară, negare care devine toxică. Urându-ne pe noi înșine și simțindu-ne vinovați din cauza sexualității noastre, este pe atât de anormal pe cât ar fi și niște sentimente similare cu privire la respirație, întrucât ele amândouă sunt niște acte naturale.

Toxicitatea la nivelul minții cauzează toxicitate la nivelul corpului fizic și al spiritului și este răufăcătoare. Un sentiment de vinovăție fals și nefondat reprezintă un obstacol în evoluția noastră spirituală și în calitatea vieții pe care o trăim. Scoate-ți isuso-jidănia din cap! Însuși faptul că experimentăm negativitate ne spune că asemenea sentimente cu privire la o orientare sexuală naturală și sănătoasă nu vin de la noi… deoarece dacă am fi lăsați să trăim în felul nostru, nu ne-am fi simțit vinovați cu privire la sexualitatea noastră, indiferent de culoarea acesteia. Așadar, aceasta vine negreșit din surse exterioare și nicidecum din natura noastră. Și ce anume îi face pe ei să aibă dreptate? Nici măcar nu pot dovedi că biblia este reală.

În schimb, noi știm că avem dreptate, întrucât inimile noastre vorbesc pur.

Știința, care în cele mai pure forme ale ei este un studiu al legilor naturale, a dovedit faptul că homosexualitatea/bisexualitatea/etc. sunt normale și apar la toate speciile. Amintește-ți că Nietzsche și toți marii filozofi erau naturaliști. Adevărurile științei/Naturii a demonstrat falsitatea creștinismului din cap până în picioare.

Religia xină este o minciună dovedită. A te urî pe tine însuți datorită orientării naturale, înseamnă să trăiești o minciună, iar prețul trăirii unei minciuni este să fii consumat de acea minciună.

„Ei vă numesc distrugători ai moralității, însă voi vă descoperiți pe voi înșivă!”
– Nietzsche

Hail Satan!