Skip to content

Content Header

published on

Bisericile creștine au miliarde peste miliarde de dolari. Pentru ca Satanismul să poată avansa, e nevoie de bani. Ministerele Joy of Satan (Bucuria lui Satan) pot face mult mai multe, atunci când au resurse la dispoziție. Donează astăzi pentru promovarea și avansarea Satanismului!

Scopul unei biserici este studiul și cunoștința. Totul în Satanism se bazează pe cunoștință. Ministerele Joy of Satan pun cunoștințele la dispoziția tuturor, pe gratis. O mare parte din aceste cunoștințe sunt greu de găsit, sunt suprimate și rare. Articolele existente sunt actualizate în mod frecvent și în același timp sunt publicate și altele noi.

Clerul Joy of Satan oferă cunoștință, suport și ghidaj în grupurile și forumurile online.

Donațiile sunt cheltuite pe materiale pentru cercetări, mentenanța site-urilor JoS și pentru promovarea și avansarea Satanismului.

 

ACTUALIZARE 22 NOIEMBRIE 2022:

Este oficial, trecem doar la donații în Cryptomonede. Această decizie a fost luată după dezbateri considerabile. PayPal nu a fost bun de nimic, iar hărțuirea lui a făcut ca acesta să devină un mediu nepotrivit pentru donații, dar și o problemă pentru confidențialitate. Evenimentele recente din Vest impotriva libertății, dar și tratamentul general al “manifestării” de la granițele Uniunii Sovietice vorbesc de la sine. Sistemul obișnuit de donații este prea asuprit de către inamic în acest moment. Înainte nu exista o opțiune mai bună, însă acum Cryptomonedele oferă această abilitate. Toată lumea este încurajată să devină familiar cu Cryptomonedele, pentru a dona, dar și pentru voi înșivă și de dragul viitorului vostru. Este foarte ușor, convenabil, dar și foarte folositor pentru oricine care învață aceste lucruri de bază înainte de adoptarea în masă a Cryptomonedelor.

Ministerele Bucuria lui Satan mulțumește din toată inima celor care contribuie la creșterea Satanismului Spiritual.

 

GHID: CUM SĂ DONEZI MINISTERELOR BUCURIA LUI SATAN FOLOSIND CRIPTOMONEDE

 

Țelurile noastre sunt următoarele:

  • de a ajunge la cât mai mulți oameni cu putință. Există mulți oameni care n-au acces la internet. Cărțile și literatura sunt esențiale; toate PDF-urile sunt disponibile în mod gratuit. De asemenea, noi punem toată cunoștință pe care o deținem la dispoziția tuturora pe gratis; aceasta poate fi descărcată și distribuită.
  • de a publica cunoștința pierdută și suprimată, despre care credem că ar trebui să fie gratuită și accesibilă tuturora de-a lungul și latul pământului.
  • difuzarea pe internet a predicilor audio și video, care pot fi descărcate pe calculatorul personal.
  • a expune și lua la întrebări tirania creștinismului și a islamului, împreună cu programele relaționate acestora (wicca, new age, etc.) și folosirea tuturor mijloacelor legale posibile pentru a pune capac acestor programe nefaste.
  • lucrăm pentru a spulbera miturile și minciunile cu privire la sataniști și Satanism.
  • lucrăm pentru a fonda Satanismul ca religie legitimă și respectată, căreia să i se acorde aceeași apreciere și beneficii pe care le primesc celelalte religii în fiecare comunitate.