Skip to content

Content Header

Copiii și adolescenții

Copiii și adolescenții published on

Star8

Interesul tău pentru satanism este un lucru pozitiv. Este foarte important să lași deoparte toate prejudecățile atunci când dorești să îl cunoști pe Satan. Cel mai probabil majoritatea lucrurilor pe care le-ai auzit despre El din surse ne-satanice, provin de la inamicii lui și de la oameni care îl urăsc fără nici un motiv real: ci doar pentru că așa au fost învățați să creadă.

S-au spus multe minciuni despre Satan și despre Demonii săi. Timp de sute de ani aceste minciuni le-au fost băgate oamenilor pe gât cu forța, prin intermediul fricii. Satan și Demonii săi NU SUNT DIABOLICI!! Ei sunt aceia care au adus cunoștință omenirii, astfel încât noi să putem fi liberi. Satan este adevăratul nostru Zeu Creator. „Dumnezeul” creștin este fals. Creștinismul nu este o religie, ci un program creat pentru a elimina din rândul oamenilor informațiile legate de puterile minții și ale sufletului (vrăjitorie) și despre virtuțile acestora. Satan a fost tratat cu răutate de către aceia care îl urăsc fără nici un motiv bine fondat, care urăsc omenirea și care vor să ne facă sclavi. Aceștia vor să țină cunoștința și puterea spirituală în mâinile câtorva „aleși.”

Satanismul NU ține de jocurile RPG, nici de sacrificiile umane sau animale, de băutul de sânge, de groază, vampiri și nici de a face rău celor care nu merită asta. Satanismul adevărat ne învață cum să devenim un Zeu și cum să obținem puteri dumnezeiești.

Singurul mod în care poți învăța adevărul adevărat, este să-l descoperi tu însuți. Niciodată nu vom putea cunoaște adevărata realitate a lucrurilor dacă nu ajungem să cunoaștem argumentele ambelor părți. Dacă nu cunoaștem ambele părți, nu putem lua o decizie corectă. Adevărul poate fi cunoscut doar atunci când putem să gândim pentru noi înșine și fără prejudecăți. A gândi pentru tine însuți înseamnă a-ți asculta propriile tale sentimente și voce interioară și să nu aștepți ca alții să vină și să îți spună ce să gândești și ce să crezi. Aceia care doresc să îi înrobească și să îi controleze pe ceilalți, au nevoie ca victimele lor să creadă tot ceea ce le este spus, fără a gândi pentru ei înșiși.

Dacă te decizi să ni te alături în satanism, nu te simți presat. Nu trebuie să îți dedici sufletul dacă nu vrei asta; acest act rămâne la alegerea ta și nu ar trebui să faci asta decât dacă vrei cu adevărat. Satan nu se bagă cu forța în viețile noastre, iar noi toți venim la el din proprie voință. Este foarte important ca întotdeauna să îl tratezi pe Satan si Demonii săi cu cel mai mare respect. NICIODATĂ NU CHEMA UN DEMON DIN JOACĂ SAU CA SĂ TE DISTREZI. EVOCAREA UNUI DEMON ESTE O CHESTIUNE FOARTE SERIOASĂ. Dacă te afli la răscruce sau dacă ai parte de probleme serioase, Satan și Demonii te vor ajuta. Demonii ne ajută cu meditația de împuternicire, astfel încât să ne accesăm propriile noastre puteri și să ne purtăm noi înșine de grijă, folosindu-ne mintea și sufletul nostru.

Satan este diferit de falsul dumnezeu creștin și de nazarineanul acestuia (Iisus Hristos). Satan ÎNTOTDEAUNA îi va ajuta pe ai săi atunci când aceștia întâmpină dificultăți sau sunt în nevoie. Dată fiind violența din lumea de astăzi și din școli, ajutorul lui înseamnă totul. Nazarineanul este foarte renumit pentru faptul că își întoarce spatele urmașilor lui, atunci când aceștia sunt în vreme de nevoie. Acest lucru se datorează faptului că nazarineanul nu este nimic altceva decât o formă mentală. Legendele despre apostolii lui care darămite au murit de o moarte groaznică, sunt create cu scopul de a induce o mentalitate de sclav în credincioși. Este foarte important ca un sclav să fie capabil să sufere cât mai multe abuzuri, fără să pună întrebări sau să riposteze.

Satan ne arată că suntem importanți. Sunt multe circumstanțe în care nu putem riposta. Există oameni care sunt mai mari sau care au mai multă putere decât noi, dar și adulți care sunt răi și nedrepți. Demonii lui Satan ne păzesc și se îngrijesc de problemele serioase pe care noi nu le putem mânui. El ne arată că putem avea putere prin propriile noastre minți, putere pe care alții nu o au și, totodată, ne învață cum să ne folosim de această putere pentru a dobândi lucrurile pe care ni le dorim în viață. Putem avea bani, dragoste, un loc bun de muncă, etc. Oamenii care sunt ticăloși cu noi, sunt pedepsiți.

Viața poate fi cu adevărat grea. Când venim la Satan, acesta ne face viețile mai bune și mai fericite. Pentru a învăța mai multe despre asta, citește tot ce găsești pe acest website. Unii indivizi care se numesc pe ei înșiși sataniști, nu sunt chiar deloc așa ceva. Aceștia nu cred în Satan. Satan este foarte real și există cu adevărat. Cei care dețin puterea nu vor ca oamenii să creadă în Satan deoarece Satan oferă putere omului de rând, lucru care reprezintă o amenințare majoră pentru cei de sus. Trebuie să ajungi să îl cunoști pe Satan, tu pentru tine însuți, și vei descoperi că acesta este pe cât se poate de real.

Mulți adulți încearcă să îi facă pe copii să creadă că ei, adulții, sunt mai buni sau că sunt perfecți. Asta este o minciună. E adevărat că știu mai multe decât tine, însă cu toate acestea încă mai fac greșeli mari și, totodată, există multe lucruri pe care aceștia nu le cunosc. Atâta timp cât ai mai puțin de 18 ani, nu ești liber și nici nu ai aceleași drepturi pe care le are un adult. Oricine sunt aceia care au grijă de tine – părinții, rude sau supraveghetori – aceștia au putere și autoritate asupra ta.

Creștinii încearcă foarte mult să îi forțeze pe copii și pe adolescenți să adopte credințele lor. Asta se datorează faptului că tu ești tânăr și nu ai îndeajuns de multă cunoștință și experiență de viață, iar ei cunosc acest lucru. Ei nu te lasă să explorezi ambele părți sau alte religii. Asta pentru că ei vor să îți controleze mintea. Nu vor ca tu să gândești pentru tine însuți. Muți și-au rănit și abuzat copiii, pentru că asta este ceea ce religiile lor îi învață să facă. Dacă trăiești într-o casă creștină, trebuie să fii precaut atunci când explorezi religiile pe care creștinii au fost învățați să le urască.

Primul lucru pe care îl poți face pentru a învăța despre Satan și Demonii săi, este să citești ceea ce găsești pe acest website. Dacă locuiești cu creștini, nu vei vrea să ții hârtii sau cărți pe care aceștia ar putea să le găsească și care ți-ar putea aduce probleme; așa că probabil e mai prudent dacă citești direct de pe internet. Adeseori bibliotecile publice au calculatoare care sunt sigure în sensul că nimeni nu poate urmări ce site-uri ai vizitat. Există software-uri noi pe care părinții tăi sau școala la care înveți le poate cumpăra și care ține o evidență cu fiecare website pe care l-ai vizitat și, de asemenea, salvează și dezvăluie și parolele folosite pe calculatoarele lor. Pot avea așa ceva fără să îți spună. Totuși, dacă ești sigur că aceștia nu au un astfel de software, asigură-te că ștergi tot istoricul și datele cache din browser; șterge fiecare website pe care nu dorești ca aceștia să știe că l-ai vizitat. Dacă părinții tăi sunt creștini, mai mult ca sigur aceștia vor reacționa urât dacă vor descoperi că ești interesat de satanism.

Fă-ți timp și învață. Satan nu se bagă cu forța în viața nimănui. Există multe minciuni și povești gogonate care încearcă să-i sperie pe oameni de Satan. Nu crede niciuna dintre aceste minciuni. Ai dreptul de a afla pentru tine însuți. Poți de asemenea citi și despre Inchiziție pentru a vedea câți oameni – și chiar popoare întregi – au fost omorâți de creștini. Toate acestea sunt lucruri reale care s-au petrecut cu adevărat, cu toate că creștinii încearcă să le ascundă. Sunt totuși fapte istorice. Poți lua decizii bune numai atunci când ai îndeajuns de multe cunoștințe. Fă-ți timp și studiază și nu lăsa pe nimeni să te preseze. Multe dintre alegerile și lucrurile pe care le faci acum, îți vor afecta întreg restul vieții tale. Învață fără prejudicii tot ceea ce poți despre ceva sau cineva înainte de a face o alegere. Nu accepta ca alții să te preseze și nu fă niciodată ceva doar pentru că alții o fac sau pentru că majoritatea o face! Aceia dintre noi care sunt cu Satan, sunt maeștrii și nicidecum sclavi. Binecuvântări întunecate și toate cele bune în explorare și învățare. Sperăm să ni te alături.

Cum să le faci față creștinilor

Cum să îți păstrezi intimitatea: sfaturi pentru adolescenți