Skip to content

Content Header

Satanism avansat

În urma anilor de cercetări, în care am fost ghidaţi de iubitul nostru Tată Satan, am descoperit adevăratele origini ale satanismului. Iudaismul și creştinismul sunt nişte înşelăciuni de neegalat la adresa omenirii. Am ajuns la concluzia că afirmaţiile conform cărora originile omenirii ar fi în Orientul Mijlociu, sunt doar nişte minciuni menite să inducă în eroare şi confunda oamenii cu privire la adevăr. Cunoștința spirituală şi învăţăturile au ajuns în Egipt şi în Mesopotamia din Orientul Îndepărtat.

De asemenea, dogmele iudaismului şi creştinismului au fost furate din religiile din Orientul Îndepărtat, după care acestea au fost corupte şi înlocuite cu mizeria jidanilor, cu scopul de a elimina toate cunoștințele spirituale din rândul populaţiei. Urma lor este trasată prin minciuni şi este marcată de omucideri, torturi şi osândiri, împreună cu o severă degenerare spirituală a omenirii. Pentru ca aceste programe să îşi acopere temelia împuţită zidită pe cadavre şi pentru a continua să existe, sunt necesare din ce în ce mai multe minciuni, corupţie şi o distrugere sistematică a artefactelor istorice.

Atunci când te apuci să studiezi în mod detaliat disciplinele Orientului Îndepărtat, este foarte important să păstrezi mereu în minte faptul că, din nefericire, acestea au fost poluate intens cu jegul şi minciunile creştine, la fel ca aproape tot altceva. ADEVĂRATUL scop al satanismului (rădăcina „SAT” din toate cuvintele şi variaţiile numelui “Satan”, înseamnă „ADEVĂR” în sanscrită – una dintre cele mai vechi limbi din lume), este de a ne avansa sufletele şi de a ne auto-împuternicii spiritual. Porcăriile fără sens, cum este cazul „moralităţi” sau „conduitei personale” ar trebui curăţate la fel ca mizeria de sub pat. Pentru că în adevăr, acestea nu au nimic de-a face cu dobândirea puterilor minţii şi ale sufletului. Cunoștința împreună cu o corectă aplicare a acesteia este singura cheie.

„Chiar la începutul secolului 13, practicile Yantra-Trantra erau răspândite în întreaga Indie de Est. În acelaşi secol, invadatorii musulmani au distrus universităţile faimoase şi centrele de predare Yantra-Tantra şi au năruit mii de volume de literatură, manuscrise şi pictograme. Oamenii care practicau arta Yantra-Tantra au fost masacraţi şi cei care au reuşit să îşi salveze viaţa au fugit în India de Sud, Assam şi ţări ca Nepal, Tibet, Burma, Ceylon şi Java. În timpuri mai recente, invadatorii chinezi ce au jefuit Tibetul, au continuat distrugerea mânăstirilor şi literaturii Yantra-Tantra”.
Referinţe: Power of Mantra and Yantra de P.Khurrana

Aşa cum putem vedea cu ușurință din extrasul de mai sus, creştinismul şi islamismul nu sunt nimic altceva decât unelte formidabile de distrugere a întregii spiritualităţi adevărate şi înlocuirea acesteia cu minciuni şi corupţie. Multe au fost distruse. Satan ne îndrumă spre adevăr prin intermediul studiului personal şi prin deschiderea minţilor şi sufletelor noastre.

IMPORTANT! CEA MAI MARE PARTE DIN ÎNVĂȚĂTURILE ȘI DOCTRINELE RELIGIILOR ANTICE AU FOST CORUPTE. IGNORĂ-LE! UNELE EXERCIȚII, CUM SUNT CELE DIN YOGA FIZICĂ ȘI YOGA KUNDALINICĂ, EXERCIȚIILE DE RESPIRAȚIE, ARTELE MARȚIALE, ETC., – SUNT O CU TOTUL ALTĂ POVESTE ȘI SUNT FOARTE EFECTIVE LA RIDICAREA AȘANUMITEI ”PUTERI VRĂJITOREȘTI”, ”VRIL”, ”CHI”. ACEASTA ESTE ESENȚA SATANISMULUI.

Rădăcinile și originile satanismului adevărat

MESAJ DE LA SATAN CU PRIVIRE LA YOGA

Calea lui Astaroth din 8 pași, pentru avansarea spirituală

Cuvinte spirituale de cod

21. 11. 2010 – INFORMAȚII IMPORTANTE DESPRE YOGA KUNDALINICĂ și expunerea minciunilor din doctrinele populare cu Yoga

 

Primary Sidebar

cuprins
BLS