Skip to content

Content Header

Forumurile Bucuria lui Satan (Joy of Satan)

Aderarea la JoS/BLS este deschisă și gratuită pentru toți. Nu percepem nicio „cotizație de participare” și nici nu taxăm vreo informație. Considerăm că relația ta cu Satan este între tine și Satan; căci nu există mijlocitori în Satanism. Nu ne băgăm în viețile membrilor noștri. Respectăm viețile și intimitatea personală a membrilor noștri. Mai presus de toate, lucrăm pentru Satan și facem ceea ce El vrea de la noi. Satan a subliniat faptul că toate cunoștințele spirituale ar trebui să fie deschise și disponibile în mod liber pentru toată lumea. Îi onorăm dorințele și nu încercăm să folosim sau să agonisim cunoștința spirituală pentru propriul nostru câștig.

Datorită numărului mare de membri, trebuie să devenim mai organizați. Grupurile de mai jos sunt toate grupuri online ale JoS/BLS. Te rugăm să ții minte, mai ales dacă ești nou în Satanism, că în grupul principal se află mii de membri. Pentru că personalul nostru este redus, Ministerul nu poate răspunde majorității e-mailurilor individuale, și descurajăm mesajele e-mail trimise Clerului. Ministerele Bucuria lui Satan sunt destul de deschise și libere. În grupurile mai mari, te poți aștepta la opinii diferite, și la diferențe în credințele personale. Te rugăm să ții cont de acest lucru și să îți folosești bunul-simț înainte să iei în considerare vreun sfat pe care l-ai putea primi. Satanismul înseamnă să gândești singur, deci este important să fii selectiv când întâmpini o informație nouă.

Dacă ai întrebări, simte-te liber să le pui în grupuri, dar te încurajăm să citești mai întâi de toate informațiile de pe site-ul Bucuria lui Satan. Prea mulți oameni neglijează studiul personal. Satan este aducătorul și dătătorul de cunoaștere. Nu se poate avansa în Satanism fără cunoaștere. Este evident în grupuri în ceea ce îi privește pe cei care fac declarații cu o gravă lipsă de cunoștințe. O să poți discerne adevărul de prostii dacă îți faci timp să studiezi. Iar această abilitate va rămâne cu tine în viața de zi cu zi, chiar și atunci când nu ești conectat la internet. Te rugăm să citești regulile listate pe prima pagină a oricărui grup în care dorești să intri, înainte de a intra, și fii sigur că le înțelegi.

Te rugăm să fii conștient că există inamici infiltrați în toate e-grupurile noaste. Unii zic că sunt „sataniști,” dar trolling-ul, hărțuirea membrilor și faptul că lucrează pentru a provoca dezbinare în comunitatea satanică, le dezvăluie scopul adevărat. Dacă ești hărțuit vreodată sau primești e-mailuri nedorite, te rugăm să anunți Ministerul și/sau să postezi identitatea agresorului/ilor pe grupurile JoS/BLS.

Te rugăm de asemenea să fii conștient de siguranța ta personală pe internet și, mai ales, în orice e-grupuri din care faci parte. Nu e înțelept să divulgi informații personale.

*REȚINE [update din decembrie 2019]

FOSTELE GRUPURI DE PE YAHOO NU MAI FUNCȚIONEAZĂ. EXISTĂ GRUPURI CARE PRETIND A FI ALE “BUCURIEI LUI SATAN”. ACESTEA VARIAZĂ DE LA GRUPURI PE FACEBOOK, LA GRUPURI YAHOO ȘI ALTELE. ELE NU SUNT LEGITIME! DOAR FIȚI CONȘTIENȚI DE ASTA.

„ANCIENT FORUMS” (PENTRU LIMBA ENGLEZĂ) ȘI „FORUMURILE BUCURIA LUI SATAN” (PENTRU LIMBA ROMÂNĂ) SUNT SINGURELE FORUMURI LEGITIME ALE JOY OF SATAN/BUCURIA LUI SATAN.

Septembrie 2013:

Devine din ce în ce mai evident că Yahoo este distrus din interior. JoS/BLS și mulți alții au folosit grupurile Yahoo timp de mulți ani. Până de curând, Yahoo era ușor de utilizat, dar nu mai este așa. Grupurile s-au schimbat, ilustrațiile pe care le aveam pentru toate e-grupurile noastre au fost înlocuite cu mizerii legate de creștinism și, din nefericire, nu e niciun mod de a le schimba la loc. Știu trucul cu „trecerea cursorul” peste imaginea aia urâtă; dar nu funcționează. În plus, multe alte e-grupuri, inclusiv cele cu interese diferite de ale noastre, au fost afectate de aceste schimbări. Având în vedere că în ziua de azi informația e disponibilă tuturor pe internet, așa cum majoritatea din noi știm deja, acest fapt reprezintă o amenințare serioasă la adresa puterilor corupte, precum sunt cele din spatele farsei creștinismului, spre exemplu, care se ridică la trilioane de dolari și cantități masive de energie spirituală. Internetul și comunitățile online sunt o amenințare gravă pentru cei care încearcă și au încercat să-și ascundă crimele împotriva umanității timp de secole. Intenționez să-mi mențin poziția în ceea ce privește grupurile JoS/BLS și o voi susține până la sfârșit. Dacă inamicul reușește să ne alunge, acesta va câștiga. Vă rog să scuzați mizeriile creștine urâte de pe primele pagini ale unora dintre grupuri. În câteva dintre grupuri am fost suficient de norocoși ca să ne putem schimba la loc ilustrația, dar în cazul celorlalte, din nefericire, nu a existat această opțiune. Din câte am fost informați, acest lucru se întâmplă și în multe alte grupuri Yahoo. Tot ce putem face este să continuăm să reclamăm asta către Yahoo. În plus, ăsta e doar un singur obstacol, căci Yahoo a lucrat de asemenea să facă mai multe probleme în aceste grupuri, fără ca majoritatea membrilor să știe. Inamicul a controlat, corupt și perturbat comunicațiile timp de secole. Aceasta a fost puterea lor. Odată cu apariția internetul, acest tip de control devine foarte dificil. Adevărul a ieșit la iveală, iar ei au fost demascați.