Skip to content

Content Header

Noua Eră a lui Satan

Intrăm într-o nouă epocă, Epoca Vărsătorului. Vărsătorul este al 11-lea semn zodiacal. Aceasta este „Era lui Satan.” În continuare sunt prezentate câteva semne:

  • 1999, inversat, este 1666 (unu – 666). 666×3 = 1998.
  • 2000, în numerologie este numărul 2; 11 (1+1=2). Doi și unsprezece sunt numerele de top ale lui Satan.
  • 2000 este de asemenea Anul Dragonului (dragonul este unul dintre simbolurile lui Satan) care a marcat începutul secolului al XXI-lea.
  • 666 – 6x6x6=216. 2160 de ani este durata aproximativ necesară pentru a trece de la o constelație la următoarea. Vărsătorul reprezintă venirea unei noi ere. Ea/Enki, de asemenea cunoscut ca Satan, este simbolizat de purtătorul apei, zodia Vărsătorului.

Cărăbușul, reprezentând semnul zodiacal și Era Racului, în Egiptul Antic; liniile capetelor berbecilor (Era Berbecului) și sculpturile monolitice a gemenilor (Gemeni), pot fi văzute în numeroase locuri din Egipt și Orientul Mijlociu.

În 1962, planetele s-au aliniat – Soarele, Luna, Mercur, Venus, Marte, Jupiter și Saturn – toate în semnul Vărsătorului și au deschis calea spre „era calculatoarelor,” manifestându-se la nivel mondial 28 de ani mai târziu, urmând ciclul planetei Saturn. Tehnologia a avansat la un nivel fără precedent în secolul trecut.

În 1963, în America, ateistul Dr. Madalyn Murray O’Hair a îndepărtat cu succes biblia creștină și rugăciunea obligatorie din școlile publice.

În 30 aprilie 1966, în ajunul lui 1 mai, Anton LaVey a inaugurat prima Biserică a lui Satan de pe întreg pământul.

Începând cu sfârșitul anilor ’60, Biserica Catolică, care este biserica creștină originală și stâlpul religiei creștine, a început să se năruie. Călugării și preoții catolici s-au lepădat în mod treptat de veșmintele lor. În ziua de azi, purtarea veșmintelor formale de către preoțimea catolică este destul de rară în multe părți ale lumii – în special în Statele Unite ale Americii. Clerul catolic a scăzut până acolo încât cantorii preiau obligațiile preoților și a călugărilor. Preoții care au mai rămas, cea mai mare parte dintre ei fiind deja bătrâni, sunt expuși și predați pe mâinile judecătorilor pentru abuzurile sexuale și exploatarea minorilor, precum și pentru alte crime pe care le-au săvârșit de-a lungul secolelor. Rezultatele proceselor și a scandalurilor sfărâmă Biserica Catolică. La fel și protestanții își au partea lor în crimele înfăptuite împotriva omenirii. Noi suntem acum în epoca informației și a comunicării, care nu va face decât să expună multe alte secte creștine, în frunte cu Biserica Catolică.

În 1970, banda „Black Sabbath” a deschis drumul heavy metal-ului, death/black metal. Scena metal-ului îl hulește pe „dumnezeul” creștin în mod deschis, iar versurile satanice sunt foarte populare, în special în rândul tinerilor. Privește în jur: muzică satanică, filme, cărți, jocuri video satanice, role playing games (RPG) satanice, internetul cu mii de website-uri satanice, tricouri satanice, bijuterii cu pentagrame, precum și multe altele. Tinerii sunt de partea lui Satan.

În timpul anilor ’90, mii de biserici creștine au fost arse în întreaga lume. Biserica creștină își pierde credibilitatea și reputația în mod rapid; ca urmare, mulți se îndepărtează de ei, căutând răspunsuri. Religia creștină a fost construită pe masacre, minciuni, nedreptăți și crime îngrozitoare la adresa omenirii, iar acum dă nas în nas cu consecințele. Cunoștințele sunt acum ușor de găsit și accesat, iar promisiunile religiilor de dreapta nu mai sunt la fel de efective, precum erau odată.

Satan afirmă în Al-Jilwah că cei ce sunt pe dinafară „nu cunosc caracterul lucrurilor care vor urma. Din acest motiv ei se află adesea în rătăcire.” Suntem pe cale să asistăm sfârșitul Erei Peștilor.

Iehova, ADEVĂRATUL „prinț al minciunilor” nu mizează pe poturi mici, deoarece a avut religia iudeo-creștino-islamică timp de secole. Susținătorii obloniți ai bibliei, sunt aproape de o deșteptare brutală.