Skip to content

Content Header

Noua Eră a lui Satan

Intrăm într-o nouă epoca, Epoca Vărsătorului. Vărsătorul este al 11-lea semn zodiacal. Aceasta este ”Era lui Satan”. În continuare sunt prezentate câteva semne:

  • 1999, inversat, este 1666 (unu – 666). 666×3 = 1998.
  • 2000, în numerologie este numărul 2; 11 (1+1=2). Doi şi unsprezece sunt numerele de top ale lui Satan.
  • 2000 este de asemenea Anul Dragonului (Dragonul este unul dintre simbolurile lui Satan) care a marcat începutul secolului al XXI-lea.
  • 666 – 6x6x6=216. 2160 de ani este durata aproximativ necesară pentru a trece de la o constelaţie la următoarea. Vărsătorul reprezintă venirea unei noi Ere. Ea/Enki, de asemenea cunoscut ca Satan, este simbolizat de Purtătorul Apei, zodia Vărsătorului.

Zeii au pus mereu mult accent pe mişcarea planetelor, a stelelor şi a constelaţilor. Nea-au lăsat imagini în piatră, precum se poate vedea în Sfinxul Egiptean, care a fost construit în vremea lui Leo (10500 ani în urmă). Cărăbuşul, reprezentând semnul zodiacal şi Era Racului, în Egiptul Antic; liniile capetelor berbecilor (Era Berbecului) şi sculpturile monolitice a gemenilor (Gemeni), pot fi văzute în numeroase locuri în întreg Egiptul şi Estul Mijlociu.

În 1962, planetele s-au aliniat – Soarele, Luna, Mercur, Venus, Marte, Jupiter şi Saturn – toate în semnul Vărsătorului şi au deschis calea spre ‘Era Calculatoarelor’, manifestându-se la nivel mondial, 28 de ani mai târziu, urmând ciclul planetei Saturn. Tehnologia a avansat la un nivel fără precedent în secolul trecut.

În 1963, în America, ateistul Dr. Madalyn Murray O’Hair a îndepărtat cu succes biblia creştină şi rugăciunea obligatorie, din școlile publice.

În 30 aprilie 1966, în ajunul lui 1 Mai, Anton LaVey a inaugurat prima Biserică a lui Satan, de pe întreg pământul.

Începând cu sfârşitul anilor ’60, Biserica Catolică, care este biserica creştină originală şi stâlpul religiei creştine, a început să se năruie. Călugării şi preoţii catolici s-au lepădat în mod treptat de veşmintele lor. În ziua de azi, purtarea veşmintelor formale de către preoţimea catolică, în multe părţi ale lumii – în special în Statele Unite ale Americii – este destul de rară. Clerul catolic a scăzut până acolo încât cantorii preiau obligațiile preoţilor şi a călugărilor. Preoţii care au mai rămas, cea mai mare parte dintre ei fiind deja bătrâni, sunt expuşi şi predaţi pe mâinile judecătorilor pentru abuzurile sexuale şi exploatarea copiilor, precum şi pentru alte crime care au avut loc de-a lungul secolelor. Rezultatele proceselor şi a scandalurilor rupe Biserica Catolică. La fel şi Protestanţii îşi au partea lor în crimele înfăptuite împotriva omenirii. Noi suntem acum în epoca informării şi a comunicării, care nu va face decât să expună multe alte secte creştine, în frunte cu Biserica Catolică.

În 1970, banda ”Black Sabbath” a deschis drumul heavy metal-ului, death/black metal. Scena metal-ului îl huleşte pe ”dumnezeul” creştin în mod deschis, iar versurile Satanice sunt foarte populare, în special în rândul tinerilor. Priveşte în jur: muzică satanică, filme, cărți, jocuri video satanice, role playing games (RPG), internetul cu mii de website-uri satanice, tricouri satanice, bijuterii cu pentagrame, precum şi multe altele. Tinerii sunt de partea lui Satan.

În timpul anilor ’90, mii de biserici creştine au fost arse în întreaga lume. Biserica creştină îşi pierde credibilitatea şi reputaţia în mod rapid; ca urmare, mulţi se îndepărtează de ei, căutând răspunsuri. Religia creştină a fost construită pe masacre, minciuni, nedreptăţi şi crime îngrozitoare la adresa omenirii, iar acum dă ochii cu consecinţele. Cunoştinţele sunt acum uşor de găsit şi accesat, iar promisiunile religiilor de dreapta nu mai sunt la fel de efective, precum erau odată.

În Al-Jilwah, Satan afirmă că aceia care sunt pe dinafară ”nu cunosc caracterul lucrurilor care vor urma. Din acest motiv ei sunt adesea în rătăcire.” Suntem pe cale să asistăm sfârşitul Erei Peştilor.

Yaweh/Iehova, ADEVĂRATUL ”Prinţ al Minciunilor” nu mizează pe poturi mici, deoarece a avut religia iudeo/creştino/islamică timp de secole. Susţinătorii obloniţi ai bibliei, sunt aproape de o deşteptare brutală.

 

Primary Sidebar