Skip to content

Content Header

Ritual de alungare a spiritelor/energiilor negative

Un ritual de alungare ar trebui întreţinut sâmbăta, când Luna este în descreştere. Fă un ritual standard, în care îi ceri lui Satan să binecuvinteze zona respectivă.

Aşează sigiliul lui Flauros (Havres, Haures) şi al lui Orobas pe altar, în timpul ritualului. Aceşti doi Demoni lucrează pentru a ţine departe spiritele nedorite. Cere ca aceşti doi Demoni să fie binecuvântaţi şi împuterniciţi şi roagă-l pe Satan să îi trimită pentru a-ţi proteja zona.

Când dai foc bucăţii de hârtie pe care ai scris aceste cereri, meditează cu tărie, vizualizând o lumină puternică de un albastru demonic vibrant, precum o flamă şi poart-o din tavan în colţurile camerei, pe pereţi, până pe podea. Învăluie întreaga încăpere cu această lumină demonică. Dacă îţi poţi aduce prietenii pentru a te ajuta în acest ritual, puterile voastre combinate o să termine treaba cu succes. Fiecare ar trebui să se concentreze pe lumina albastră.

Mulţumeşte-i lui Satan şi Puterilor Iadului pentru că ţi-au binecuvântat zona. Asigură-te că sigiliile sunt bine protejate. Eu mi le ţin pe ale mele într-o carcasă de CD.

Orice spirit sau energie negativă ar trebui să fie alungată. Acest ritual poate fi repetat, în cazul în care energiile nedorite sunt puternice.