Skip to content

Content Header

Numărul șapte

Numărul șapte published on

Textele spirituale antice, împreună cu scrierile despre magia enochiană, toate pun o emfază pe numărul șapte. Numărul șapte are de-a face cu cele șapte chakre principale ale sufletului; centrele energetice ale sufletului. Nu putem trăi fără aceste șapte chakre. Și animalele au șapte chakre majore, aliniate de-a lungul coloanei vertebrale. Acesta este motivul pentru care se pune o emfază atât de mare pe numărul șapte în multe dintre textele spirituale antice, dar și în scripturile false și corupte din biblia iudeo-creștină.

Datorită secolelor trăite în ignoranță – care au rezultat în urma distrugerii cunoștințelor spirituale – cei mai mulți oameni nu cunosc nimic despre aceste centre energetice importante din suflet. Inamicul a lucrat neobosit pentru a le fereca. Când chakrele sunt închise, ajungi să-ți folosești un procent foarte mic din creier și din puterea mentală. Creierele celor mai mulți oameni funcționează la numai 5% din capacitatea lor totală. Acest lucru a ținut omenirea îndărăt, cu mii și mii de ani. Dacă chakrele nu sunt complet deschise și dacă nu funcționează corespunzător, atunci șarpele Kundalini nu poate urca. Șarpele a fost dintotdeauna sinonim cu înțelepciunea.

Cele 7 chakre corespund spectrului vizibil al luminii. Sufletul este compus din lumină și are nevoie de lumină. Știința și adevărata spiritualitate lucrează mână în mână și se completează una pe cealaltă. Acesta este motivul pentru care biserica creștină de la bun început a atacat și a lucrat în orice fel posibil pentru a distruge știința și cunoștințele științifice de orice fel. Acest lucru a ținut omenirea îndărăt nu numai în progresele tehnologice, dar și în spiritualitate.

Aproape fiecare lucru spiritual este focalizat pe ridicarea Șarpelui. Numărul șapte; cei „144.000” – care reprezintă numărul nadiilor din suflet; dobândirea înțelepciunii și a cunoștinței; „pomul vieții” – care este o hartă a sufletului uman (trunchiul reprezentând coloana vertebrală, iar ramurile reprezentând canalele sau nadiile prin care circulă forța vitală, etc.) … toate acestea țin de dobândirea perfecțiunii fizice și spirituale, și de imortalitate.

Inamicul lucrează neobosit pentru a menține omenirea în blestem și murdărie. Nu e nicio taină cu privire la cât de mult ne URĂȘTE „Isus,” pe fiecare dintre noi. Printr-o lipsă de cunoștință, prin ignoranță și neglijență a sufletului, și prin aderarea la minciunile și la cunoștința spirituală coruptă care ne-a fost băgată pe gât cu forța, omenirea este condamnată la moarte și la repetarea acelorași greșeli din nou și din nou, pentru eternitate. Când te reîncarnezi, nu poți lua cu tine lucrurile pe care le-ai învățat în viețile anterioare. Când ești reîncarnat, uiți totul. Satan ne arată calea de ieșire din această suferință inutilă și sadică.

Cu toate că „Isus” și „Iehova” sunt doar niște arhetipuri fictive inventate de evrei, extratereștrii care urăsc omenirea și care se află în spatele acestei înșelătorii de proporții, sunt într-adevăr reali. Nazarineanul a fost creat cu scopul de a ține omenirea înrobită și blestemată din punct de vedere spiritual. Urmașii amăgiți ai doctrinelor creștine odioase, în loc să lucreze pentru a-și avansa sufletele, aceștia le neglijează în totalitate concentrându-se pe expresia „Isus salvează” – care este o minciună gogonată. În adevăr, noi ne salvăm propriile noastre suflete. „Isus” nu este nimic altceva decât o înșelăciune și o distragere, care lucrează pentru a împiedica sub orice fel omenirea din a avansa. Tot ceea ce se găsește în creștinism și în islam au fost concepute cu scopul de a-i ține pe adepții lor ignoranți cu privire la cunoștința spirituală, astfel încât aceștia să nu dobândească niciodată imortalitatea și nici un fel de putere spirituală, și astfel să fie aruncați la cheremul sorții. Aceștia rămân damnați ca sclavi, suferind din nou și din nou în fiecare viață a lor. Atunci când sufletul îți este împuternicit, poți vedea dinainte care vor fi rezultatele acțiunilor tale și efectele pe care acestea le vor avea asupra celorlalți, etc. Creștinii împreună cu ceilalți care aderă la bazaconia nazarineanului, nu pot vedea toate aceste lucruri; iar prin această lipsă de conștientizare, aceștia comit ofense neîncetate unul împotriva celuilalt. Adevărul e că „ISUS” TE URĂȘTE!

– Înalta Preoteasă Maxine Dietrich