Skip to content

Content Header

Ritualul de mulțumire

Ritualul de mulțumire published on

Sunt multe situații în care suntem binecuvântați de Satan. Este foarte important să îi arătăm recunoștință și să îi mulțumim pentru darurile pe care le primim de la el.

Un ritual de slavă și de mulțumire este întreținut în același fel ca Ritualul Standard. Pregătește o foaie curată de hârtie. Scrie pe aceasta o rugăciune de mulțumire, în propriile tale cuvinte. După ce îi invoci pe cei 4 Prinți Încoronați ai Iadului, în momentul culminant al ritualului, citește ceea ce ai scris pe foaia de hârtie, cu voce tare sau în minte. Îndoaie hârtia ușor; aprinde-o în flacăra unei lumânări, așaz-o în vasul de ardere și las-o să ardă.

În timp ce hârtia cu rugăciunea arde, meditează pe ceea ce Tatăl Satan a făcut pentru tine. Deschide-ți inima și lasă-l să-ți simtă recunoștința și dragostea. Rămâi în meditație pe atât de mult timp pe cât dorești. La sfârșit roagă-te în cuvintele tale, incantează sau recită unul sau mai multe coduri enochiene sau vorbește cu Satan prin telepatie, în mintea ta sau cu voce tare. Ritualul de mulțumire se încheie în același fel ca ritualul standard.