Skip to content

Content Header

Sărbătorile satanice

Calendar SatanicSărbătorile satanice au la bază ciclurile naturale. Religia cunoscută ca satanism este religia originală a omenirii. Sărbătorile listate mai jos precedă creștinismul cu sute și mii de ani. Datorită faptului că Biserica Creștină nu a putut omorî pe toată lumea, aceasta a luat sărbătorile păgâne și le-a creștinat, în încercarea de a converti cât mai mulți oameni posibil.

Adevărul din spatele tuturor acestor date speciale este acela că planetele și lumea astrală intră în anumite alinieri, prin care anumite lucrări sunt împuternicite, primind un avânt și o putere aparte, lucruri de care aceste lucrări nu ar fi beneficiat dacă ar fi fost începute în alte perioade ale anului. Covanurile antice se întruneau regulat în timpul Lunii pline și în timpul datelor speciale enumerate mai jos, deoarece energiile planetare și astrale erau foarte puternice în aceste perioade ale anului. Pentru a îndepărta în mod sistematic cunoștința spirituală și puterea din rândul gentililor, Biserica Creștină a furat aceste sărbători și le-a înlocuit cu gunoaie lipsite de sens. Aproape fiecare lucru are o parte adevărată și una falsă; se poate vedea clar minciuna creștinismului prin faptul că totul în acea religie scârboasă a fost furat din religiile originale și înlocuit cu locuri, ceremonii și caractere impostoare care nu mai poartă absolut nimic spiritual în ele. Un alt exemplu este munca neobosită depusă de creștinii fundamentaliști care au lucrat din greu pentru a distruge și ultimele obiceiuri păgâne/satanice, caracteristice sezonului Yule și a Solstițiului de Iarnă – cum ar fi îndepărtarea lui Moș Crăciun, a pomului de crăciun (care în antichitate era numit „pomul de yule”) și orice alte urme care mai indică adevăratele origini ale sărbătorilor gentile de iarnă – și pentru a le înlocui în exclusivitate cu gunoiul relaționat nazarineanului. Pentru mai multe informații și cercetare, scrie „martorii lui Iehova” împreună cu „sărbătorile păgâne” pe google.ro… există o grămadă de informații clare care dovedesc fără urmă de îndoială că aceste sărbători NU AU ABSOLUT NIMIC DE-A FACE CU CREȘTINISMUL.

Nazarineanul fictiv nu are nimic de-a face cu crăciunul. Crăciunul coincide cu Solstițiul de Iarnă și cu sezonul Yule – cea mai scurtă zi a anului. 25 decembrie este ziua de naștere a Zeului persan Mithra. Tot pe această dată romanii țineau sărbătoarea „Saturnalis.” Pomul, decorațiile, coptul, darurile și celebrarea NU AU NIMIC de-a face cu nazarineanul. Acestea sunt datini care au supraviețuit din sărbătorile păgâne. Într-adevăr pomul de yule este un simbol al sufletului uman, în care trunchiul simbolizează șira spinării, ramurile simbolizează cele 144,000 de nadii (canale prin care circulă vril-ul/chi-ul/puterea vrăjitorească), iar beculețele simbolizează nadiile care sunt iluminate de energia kundalinică satanică. Steaua din vârful pomului simbolizează șarpele Kundalini ridicat în totalitate.

„Ostara” este o sărbătoare păgână celebrată între 21-23 martie la echinocțiul de primăvară. „Paștele” a fost furat de la Astarte. În mod inițial, Paștele era cunoscut sub numele de „Ashtar.” Această sărbătoare coincide cu Echinocțiul de Primăvară, când ziua și noaptea sunt egale. Era cunoscută sub numele de „Eastre” la anglo-saxoni. Ca Zeiță a fertilității, Astarte a fost asociată cu iepurii și ouăle. Creștinii au furat această sărbătoare și i-au sucit sensul. Alte nume pentru această sărbătoare le includ pe acelea de: Easter, Eastre, Eos, Eostre, Ester, Estrus [Estrus este atunci când un animal se află în călduri; sezonului de împerechere], Oestrus, Oistros și Ostara. Din nou, „mielul lui dumnezeu” a fost furat din zodia Berbec, care are loc în fiecare primăvară – în aceeași perioadă în care este celebrată și sărbătoarea creștină a „paștelui.”

„Ziua morților” corespunde sărbătorii „Haloween/Samhain.”

„Adormirea maicii domnului” coincide cu sărbătoarea „Lammas” din timpul Solstițiului de Vară. Pentru mai multe informații, vezi articolele de pe site-ul Creștinismul Expus

YULE/SOLSTIȚIUL DE IARNĂ
22-23 decembrie

Cu toate că Solstițiul de Iarnă începe pe 21-22 decembrie, ziua de 23 decembrie este o zi foarte personală a Tatălui Satan. Soarele intră semnul caprei (Capricorn) care este un simbol a lui Satan. Noaptea de 22 decembrie – ajunul lui 23 este cea mai sacră sărbătoare satanică (acest lucru mi-a fost dictat de El personal). Este prima zi după cea mai lungă noapte a anului. Ne ațintim privirile spre noi începuturi, pe când zilele încep să se lungească iar anul își continuă cursul. Acesta este un timp de sărbătorire intensă și devotament pentru Lordul Satan. Indulgența, decorarea casei, reunirea și sărbătorirea cu familia. Dacă vrei să îți iei angajamente personale, acesta este un bun timp pentru a face acest lucru.

La apogeul ritualului, angajamentele personale pot fi scrise pe o hârtie, după care aceasta să fie arsă. Tatăl Satan este întotdeauna gata să ne ajute cu tăria de care avem nevoie pentru a ne urma și materializa intențiile. După ceremonie, ar trebui să se sărbătorească intens.

Sărbătorile Yule sunt un timp de indulgență și de plăcere în aspectele fizice și materiale ale vieții. În fapt, pomii de crăciun și ghirlandele sunt de origine păgână, așa că nu avem nici un motiv pentru care să nu celebrăm aceste sărbători cu familiile noastre. Oferirea de daruri, coptul și gătitul, decorațiile. ADEVĂRATUL sezon Yule este despre așa ceva și nicidecum despre gunoiul împuțit al nazarineanului.

IMBOLC/PRAZNICUL FOCULUI
Sărbătorit la începutul lui februarie

AJUNUL BELTANULUI
30 aprilie

SOLSTIȚIUL DE VARĂ
23-24 iunie

LAMMAS/LUGHNASADH
1 august

În construcție. (Ministerul Bucuria lui Satan face cercetări cu privire la adevăratul înțeles a acestor sărbători). Cărțile și resursele new-age aberează prea mult în ceea ce ține de toate aceste zile ale anului, ignorând adevăratele fundamente spirituale din spatele lor. Vom actualiza dățile cu sărbătorile respective, atunci când vom avea informații precise despre acestea. Toate aceste dăți ale anului sunt perioade puternice din punct de vedere spiritual și, totodată, sunt și zile de petrecere și sărbătoare.

SAMHAIN/HALLOWEEN
31 octombrie

ECHINOCȚIUL DE PRIMĂVARĂ
21-23 martie (când Soarele atinge 0° în Berbec)
Acesta este momentul în care se încep marile lucrări, cum e Magnum Opus – care este început la ora 3:00 AM, ora lui Satan.

ECHINOCȚIUL DE TOAMNĂ
21-23 septembrie (Soarele atinge 0° în Balanță)
Echinocțiile sunt momente bune pentru începerea lucrurilor. Ritualuri prin care pui lucruri în acțiune.