Skip to content

Content Header

Sărbătorile Satanice

Calendar SatanicSărbătorile Satanice au la bază ciclurile naturale. Religia cunoscută ca ”Satanism” este religia originală a omenirii. Sărbătorile listate mai jos precedă creștinismul cu sute și mii de ani. Datorită faptului că Biserica Creștină nu a putut omorî pe toată lumea, aceasta a luat sărbătorile păgâne și le-a creștinat, în încercarea de a converti cât mai mulți oameni posibil.

Adevărul din spatele tuturor acestor date speciale este acela că planetele și lumea astrală intră în anumite alinieri, prin care anumite lucrări sunt împuternicite, oferindu-le o putere aparte, lucru care nu ar fi posibil dacă lucrările respective ar fi începute în alte perioade. Covanurile de demult se întruneau regulat în timpul Lunii Pline și în timpul datelor speciale enumerate mai jos, deoarece energiile planetare și astrale erau foarte puternice în aceste perioade ale anului. Pentru a îndepărta cunoștința spirituală și puterea din rândul Gentililor în mod sistematic, Biserica Creștină a furat aceste sărbători și le-a înlocuit cu gunoaie lipsite de sens. Aproape fiecare lucru are o parte adevărată și una falsă; se poate vedea clar minciuna creștinismului în faptul că totul în acea religie scârboasă a fost furat din religiile originale și înlocuit cu locuri, ceremonii și caractere impostoare care nu mai au absolut nimic spiritual în ele. Un alt exemplu este munca neobosită depusă de creștinii fundamentaliști, care au lucrat din greu pentru a distruge și ultimele obiceiuri păgâne/satanice caracteristice Sezonului Yule și a Solstițiului de Iarnă – cum ar fi îndepărtarea lui Moș Crăciun, a pomului de crăciun (care în antichitate era numit ”pomul de yule”) și orice alte urme care mai indică adevăratele originii ale Sezonului Yule – și pentru a le înlocui în exclusivitate cu gunoiul relaționat nazarineanului. Pentru mai multe informații și cercetare, scrie ”martorii lui iehova” împreună cu ”sărbătorile păgâne” în google.ro … sunt o grămadă de informații clare care dovedesc fără urmă de îndoială că aceste sărbători NU AU ABSOLUT NIMIC DE-A FACE CU CREȘTINISMUL.

Nazarineanul fictiv nu are nimic de-a face cu crăciunul. Crăciunul coincide cu Solstițiul de Iarnă și cu Sezonul Yule – cea mai scurtă zi a anului. 25 decembrie este ziua de naștere a Zeului persan Mithra. Tot pe această dată romanii țineau sărbătoarea ”Saturnalis”. Pomul, decorațiile, coptul, darurile și celebrarea NU ARE NIMIC de-a face cu nazarineanul. Acestea sunt datini care au mai rămas din sărbătorile păgâne. Pomul de yule chiar este un simbol al sufletului omului, cu trunchiul simbolizând șira, ramurile simbolizând cele 144,000 de nadii (canale ale vril-ului/chi-ului/puterii vrăjitorești) iar beculețele sunt simbolice nadiilor care sunt iluminate de energia Satanică Șerpească. Steaua din vârful pomului simbolizează Șarpele Kundalini ridicat.

”Paștele” (în engleză ”easter”) este furat de la Astaroth. Original cunoscută ca ”Ashtar”. Această sărbătoare coincide cu Echinocțiul de Primăvară, când ziua și noaptea sunt egale. Anglo-saxonilor, această Zeiță a fost cunoscută ca ”Eastre”. Ca și Zeiță a fertilității, aceasta a fost asociată cu iepurii și ouăle. Creștinii au furat această sărbătoare și i-au sucit înțelesul. Alte nume le includ pe: Easter, Eastre, Eos, Eostre, Ester, Estrus (estrus înseamnă atunci când un animal e în călduri; sezonul de împerechere), Oestrus, Oistros și Ostara. Din nou, ”mielul lui dumnezeu” a fost furat din semnul zodiacal Berbec, care are loc în fiecare primăvară.

”Ziua morților” corespunde ”Sărbătorii Haloween/Samhain”.

”Adormirea maicii domnului” coincide cu ”Sărbătoarea Lammas” din timpul Solstițiului de Vară. Pentru mai multe informații treci prin articolele de pe Creștinismul Expus

YULE/SOLSTIȚIUL DE IARNĂ
22-23 decembrie

Cu toate că Solstițiul de Iarnă începe pe 21-22 decembrie, ziua de 23 decembrie este o zi foarte personală a Tatălui Satan. Soarele intră semnul caprei (Capricorn) care este un simbol a lui Satan. Noaptea de 22 decembrie – ajunul lui 23 este cea mai sacră Sărbătoare Satanică (acest lucru mi-a fost dictat de El personal). Este ziua care urmează celei mai lungi nopți a anului. Ne ațintim privirile spre noi începuturi, după cum zilele încep să se lungească iar anul continuă. Acesta este un timp de sărbătorire intensă și devotament pentru Lordul Satan. Indulgența, decorarea casei, reunirea și sărbătorirea cu familia. Dacă vrei să îți iei angajamente personale, acesta este un bun timp pentru a face asta.

La apogeul ritualului, angajamentele personale pot fi scrise pe o hârtie și arse. Tatăl Satan este întotdeauna gata să ne ajute cu tăria de care avem nevoie pentru a ne urma și materializa intențiile. După ceremonie, ar trebui să se sărbătorească intens.

Sărbătorile Yule sunt un timp de indulgență și și plăcere în aspectele fizice și materiale ale vieții. În fapt, pomii de crăciun și ghirlandele sunt de origine păgână, așa că nu avem nici un motiv pentru care să nu celebrăm aceste sărbători cu familiile noastre. Oferirea de daruri, coptul și gătitul, decorațiile. ADEVĂRATUL Sezon Yule este despre așa ceva și nicidecum despre gunoiul împuțit de nazarinean.

IMBOLC/PRAZNICUL FOCULUI
Sărbătorit la începutul lui februarie

AJUNUL BELTANULUI
30 aprilie

SOLSTIȚIUL DE VARĂ
23-24 iunie

LAMMAS/LUGHNASADH
1 august
În construcție (Ministerul Bucuria lui Satan face cercetări cu privire la adevăratul înțeles a acestor sărbători). Cărțile și resursele new-age aberează prea mult în ceea ce ține de toate aceste zile ale anului, ignorând adevăratele fundamente spirituale din spatele lor. Vom actualiza dățile cu sărbătorile respective, atunci când vom avea informații precise despre acestea. Toate aceste dăți ale anului sunt perioade puternice din punct de vedere spiritual dar și zile de petrecere și sărbătorire.

SAMHAIN/HALLOWEEN
31 octombrie

ECHINOCȚIUL DE PRIMĂVARĂ
21-23 martie (Soarele ar trebui să fie în 0° în Berbec)
Acesta este timpul în care se încep marile lucrări, cum e Magnum Opus – care este început la ora 3:00 AM, timpul orei lui Satan.

ECHINOCȚIUL DE TOAMNĂ
21-23 septembrie (Soarele intră în 0° în Balanță)
Echinocțiile sunt momente bune pentru începerea lucrurilor. Ritualuri prin care pui lucruri în acțiune.

 

Primary Sidebar