Skip to content

Content Header

Tactici în lupta și atacurile inamice

Mai jos sunt câteva metode de bază pentru lupta cu cenușii și reptilienii; aceste atacuri nu sunt decât niște jocuri ale minții pe care inamicii noștri le poartă pentru a ne speria și astfel îndepărta de Tatăl nostru. Este ultimul front de luptă prin care inamicul „Guvernează prin frică.” Mulți nici nu vor avea parte de asemenea atacuri; singurul scop al acestui articol este acela de a educa și de a scoate la lumină tacticile folosite de inamic împotriva noastră.

Tatăl Satan împreună cu măreții Zei ne protejează întotdeauna de aceste atacuri, iar când devenim mai puternici și deținem mai multe cunoștințe, învățăm cum să luptăm în asemenea atacuri de unii singuri. Acestea sunt câteva atacuri de bază:

1) Atacul prin coșmaruri:
Cel mai adesea vei experimenta acest fel de atac atunci când ești la început; te vei trezi în timpul nopții, corpul îți va fi paralizat (nu te poți mișca, nu poți vorbi) și vei avea un sentiment puternic de frică – în orice caz, această frică nu vine de la vreun lucru sau problemă din viața ta, ci va apărea de absolut nicăieri și fără nici un motiv logic. De asemenea, poți auzi și sunete ciudate și poți vedea lucruri stranii.

Aceasta este o formă de atac psihic specifică inamicilor cenușii. Vor folosi acest tip de atac de câte ori au ocazia, deoarece scopul lor este de a te îndepărta de Satan, de a te face să abandonezi meditația de împuternicire și avansarea spirituală. Este o tactică simplă a inamicului. Trebuie să treci peste asta. Când ești nou venit, cheamă-l pe Tatăl Satan sau pe Demonul Gardian pentru a te ajuta în timpul unui astfel de atac.

Practic, cea mai bună metodă de a manevra un astfel de atac este ca pur și simplu să devii conștient de ceea ce se petrece. Prima dată când am avut parte de un astfel de atac, a fost în noaptea în care m-am dedicat Tatălui Satan; nu am avut deloc habar de ceea ce se petrecea și pentru că nu știam ce era, nu l-am putut opri/combate. În fine, după ce am înțeles ce se petrecea și care era sursa acestor atacuri, mi-a fost din ce în ce mai ușor să mă apăr și să ripostez.

Conștientizarea a ceea ce se petrece reprezintă jumătate din luptă.

Odată ce începi să meditezi, să avansezi și să îți crești gradul de conștientizare, vei simți dinainte când va urma să aibă loc un astfel de atac, iar acest lucru îți va oferi timp să te pregătești. Cea mai bună pregătire este să îți cureți aura și să îți consolidezi aura de protecție.

Este nespus de important să îți construiești aura de protecție în mod constant; din momentul în care te-ai dedicat, ar trebui să faci acest lucru în fiecare zi – pot fi evitate o mulțime de neplăceri prin simpla construire a unei aure de protecție puternice.

2) Înțelegerea și ruperea paraliziei din timpul nopții:
Paralizia din timpul somnului are loc datorită substanțelor chimice produse și eliberate în organism de către creier, cu scopul de a preveni somnambulismul. Acest lucru este perfect natural, însă inamicul își potrivește atacul atunci când nivelul acestor substanțe chimice este la apogeu. De fiecare dată paralizia însoțește atacurile prin coșmaruri (precum și alte câteva atacuri); acest fel de atac va avea loc destul de des atunci când ești proaspăt dedicat. După ce începi să meditezi zilnic, îți va fi din ce în ce mai ușor să rupi această paralizie. Trebuie să meditezi și să îți construiești o aură de protecție în mod continuu.

Pentru a ieși din paralizie, NU trebuie să gândești fizic; cu alte cuvinte NU te panica și nu încerca să îți miști picioarele și mâinile nebunește, nu te zbate, etc. Trebuie să rămâi pe atât de calm și liniștit pe cât posibil și să încerci să te miști cu gândul. Altfel spus, trebuie să gândești și să vizualizezi cum îți miști degetele, palmele, tălpile picioarelor, etc. fără a depune efort fizic. Odată ce reușești să îți miști o parte a corpului (degete, mâini, picioare) cu gândul prin vizualizare, paralizia va fi ruptă iar tu te vei putea mișca din nou, în mod liber.

Conștientizarea a ceea ce se petrece – și prin încrederea în Tatăl Satan și în Zei – îți asigură succesul împotriva acestor atacuri inițiale ale inamicilor.

3) Forme mentale și elementali inamici:
Este foarte ușor să scapi de acestea, însă dacă nu ai habar de ele, îți pot da ceva bătăi de cap, în special dacă ești la început.

Primul tip pe care îl vei experimenta aici, este să vezi o umbră cu coada ochiului care se mișcă foarte repede: aceștia sunt elementali inamici, care în general exista pentru a spiona sataniștii dedicați și pentru a ține masele de creștini oarbe și neștiutoare.

Cel mai bun mod prin care poți scăpa de acestea este să întreții un ritual de alungare a spiritelor/energiilor negative și să îți cureți casa în mod continuu cu energie satanică/demonică de culoare albastră. Sau dacă poți, pur și simplu folosește elementul foc.

Când ești puțin mai avansat și mai deschis din punct de vedere psihic, îi vei experimenta într-un mod diferit: mai mult ca sigur vei vedea unul sau mai mulți ochi holbându-se la tine în mod constant; poți atât să îi vezi cât și să îi simți cum te privesc. Metoda de combatere descrisă mai sus se aplică și în acest caz. Pe lângă aceasta, există o variantă și mai rapidă prin care poți scăpa de ele: concentrează-te pe unul, închide-i ochiul și întoarce-l dinspre tine, după care distruge-l cu elementul foc fie prin ardere sau explozie.

Al doilea tip pe care îl vei experimenta este forma mentală rudimentară, care ți se atașează de aură. O poți vedea și o poți simți cum se hrănește din energia ta, în mod parazit. Poți scăpa de ele prin curățarea aurei în mod temeinic. De asemenea sugerez să îți cureți aura în apa curgătoare (duș, etc.) – apa curgătoare ajută la curățarea aurei.

Bineînțeles, o metodă mai rapidă de a te descotorosi de acești paraziți energetici este o metodă pe care o folosesc în mod constant pentru orice fel de atac psihic – această metodă nu este pentru oricine; începătorii ar trebui să o evite. Începe prin a simți și observa un Infern care începe să prindă viață înlăuntrul tău. Condensează și expandează acest Infern până când simți că nu îl mai poți ține; trebuie să simți cum focul încearcă din răsputeri să evadeze. Trebuie să intensifici acest infern până când simți că ești pe cale să fii ars datorită fierbințelii și presiunii acumulate. Apoi, expiră și eliberează Infernul în mod violent: focul dogoritor al acestuia va arde și alunga orice formă mentală, elemental, cenușiu sau reptilian. Această metodă este extrem de efectivă, dar și foarte periculoasă. Numai aceia care sunt experimentați în manipularea elementelor pot pune în practică aceasta metodă. Dacă nu ești experimentat cu elementele, îți vei cauza singur daune/vătămări fizice.

4) Depresie, anxietate și supra-agresivitate:
Acest lucru poate fi cauzat fie de inamic, fie de alinierile planetare proaste. În cele mai multe cazuri de ambele; acest lucru se datorează faptului că inamicul folosește alinierile planetare împotriva ta, ori de câte ori este posibil. Pentru a combate acest lucru, simplu curăță-ți aura în fiecare zi, de preferat de 3-4 ori pe zi și construiește-ți în mod constant aura de protecție, de asemenea de 3-4 ori pe zi. Tratează cauza, nu efectul.

Verifică-ți diagrama astrologică în mod regulat, pentru a fi mereu la curent cu orice aliniere planetară negativă. Pregătește-te pentru ele și cunoaște faptul că inamicul le va folosi în avantajul lui.

(Din nou, fii conștient și alert în mod constant.)

5) Cum să combați roiurile de cenușii în fizic și astral, atunci când îi poți vedea:
Din momentul în care te-ai deschis psihic și ai avansat până la un anumit punct, nu vei mai avea parte de atacuri prin coșmaruri provocate de cenușii și de reptilienii de rang inferior; vei experimenta câte unul așa din când în când, însă vor fi o raritate. Există câteva motive pentru asta:

  1. vei fi imposibil de afectat de încercările lor de a te injecta cu frică/depresie/anxietate,
  2. paralizia cenușiilor poate fi ruptă instant,
  3. vei cunoaște imediat că va urma un atac, încă de când începi să te pregătești de culcare.

Acum este timpul în care aceștia vor trece la tactici mai avansate: din acest moment, realmente vei vedea cenușii; întotdeauna aceștia vor fi în roi. Vei vedea unul și când vei încerca să îl combați, dintr-o dată vor apărea alți 3 – 4 sau mai mulți.

Dacă îi poți vedea, este foarte ușor să lupți cu ei. Cea mai bună metodă este „Infernul lăuntric” despre care am vorbit mai sus. Sincer, este efectiv împotriva marii majorități a atacurilor inamice și a inamicilor înșiși. Un alt lucru pe care îl poți face este să îl apuci pe unul de mănă, foarte rapid [în astral] și fie canalizezi energie satanică/demonică de culoare albastră pentru a-l distruge, fie canalizezi foc și îl arzi (poți chiar să absorbi focul prin el).

Cenușii nu sunt capabili să îți reacționeze rapid în mod individual, întrucât mintea unui cenușiu interferează întotdeauna cu mintea de grup pe care o împărtășesc. Aceasta este o mare slăbiciune a lor și trebuie exploatată cu orice ocazie.

După cum am spus, când ataci unul, vor apărea mai mulți. Folosește elementul foc și de această dată, și curăță-ți aura. ÎNTOTDEAUNA consolidează-ți aura de protecție, în fiecare zi: aceasta este fără îndoială singura cale prin care te poți apăra de unul singur, altfel le vei ceda ușor atacurilor.

6) Cenușii de rang înalt:
Aceștia se aseamănă cu reptilienii, însă păstrează aceleași caracteristici tipice cenușiilor; singura diferență este că sunt înalți și aproape albi. Aceștia sunt o adevărată pacoste când vine vorba de atacuri psihice.

Aceștia nu vin aproape de tine, așa cum fac cenușii de ordin inferior, ci mai degrabă te vor influența de la distanță. Sunt trei astfel de cenușii cărora le place să mă atace, îi văd adesea cum mă privesc de sus. Singurul mod în care poți lupta cu ei este să îi arzi; este destul de greu să faci asta, întrucât aceștia se află la ani lumină depărtare de tine… succesul depinde în totalitate de tăria și autoritatea pe care le deții. Numai Demonul tău Gardian te poate ajuta cu asta. Dacă cunoști sau ai învățat cum să faci asta, nici nu pot exprima incredibila satisfacție pe care o ai atunci când îi vezi pe acești împielițați cum ard de vii!

Încă odată, curățându-ți aura și casa (cu elementul foc sau cu energie satanică/demonică albastră) și consolidându-ți aura de protecție, te vei proteja de influențele acestora.

7) Atacurile reptiliene și paralizia cauzată de reptilienii inter-dimensionali:
Aceste atacuri sunt destul de grele. Cu toate că urmează același curs precum atacurile prin coșmaruri provocate de cenușii, acestea sunt mult, mult mai puternice. Când reptilienii atacă, atacă în grup; am sesizat faptul că într-un atac sunt întotdeauna prezenți atât reptilienii inter-dimensionali cât și reptilienii normali.

Primul simptom care indică un astfel de atac este paralizia brută care este pusă peste tine; este covârșitoare (din nou, de la un anumit punct și această paralizie devine ușor de rupt și nu te va mai afecta). Un alt indiciu prin care poți identifica aproape instant un atac reptilian, este după sunetul pe care îl scot: un șuierat subțire și gutural; este inconfundabil; este un sunet pe care dacă îl auzi odată, nu îl vei uita niciodată.

Prima dată când am auzit acest sunet mi s-a ridicat părul pe spate. Cu mult greu am reușit să îmi deschid ochii și am văzut patru reptilieni: doi erau inter-dimensionali cu niște siluete energetice, iar în locul în care stăteau era un fel de „perturbație;” însă nu au o înfățișare propriu-zisă.

Nu am avut nici cea mai vagă idee despre ce se petrecea. Apoi dintr-o dată mi-am simțit trupul cum începea să fie ridicat ușor de pe pat. Am început să strig după Malphas-sama pentru a mă ajuta, din nou și din nou în mintea mea; dintr-o dată am văzut o strălucire puternică de un albastru electric și toate lucrurile au revenit la normal.

Am sărit din pat… Sincer, Malphas-sama mi-a salvat fundul în acea noapte.

În fine, pentru a combate un asemenea atac se procedează în același fel descris mai sus: folosește fie elementul foc, fie energia satanică/demonică albastră. Șarpele meu Kundalini mi-a arătat cum să lupt cu ei în mod efectiv.

(După cum am spus din nou și din nou, conștientizarea a ceea ce se petrece reprezintă jumătate din luptă. Experiența este cel mai bun profesor când vine vorba de așa ceva.)

8) Inamicii Nordici:
Am avut parte de multe experiențe cu inamicii nordici; în general aceștia nu folosesc atacul prin coșmaruri. Într-adevăr, în planul astral se poartă o luptă cu aceștia, însă în planul fizic ei preferă să folosească tactici viclene.

Ceea ce inamicii nordici vor face, este să îți apară și să se dea drept unul dintre Zeii noștri. Nu îți vor spune în mod direct că ei sunt Zeii neamurilor și nici nu vor spune că sunt ai lui Satan, ci te vor lăsa pe tine să asumi asta. Aceștia niciodată nu vor juca în mod direct pe niciunul dintre Zeii noștri, întrucât le este teamă de consecințe; însă îți vor da motive să asumi că ești vizitat de un anumit Zeu.

Îți vor vorbi și îți vor apărea adesea și în felul acesta vor încerca să îți câștige încrederea. Vor merge până acolo încât te vor sfătui cu meditația și cu avansarea spirituală (însă ajutorul pe care aceștia îl dau este de bază și prin simpla citire a oricărei predici scrise de Înalta Preoteasă Maxine Dietrich, ai dobândi mai multă cunoștință).

Odată ce ți-au câștigat încrederea, vor continua să joace drăguț până într-o zi când, așa din senin, te vor pune într-o situație din care simți că nu poți scăpa, vor recurge la orice metodă posibilă pentru a te face să îl trădezi pe Tatăl Satan, pe Zei, să trădezi pe cineva drag sau să te trădezi chiar pe tine însuți. Țelul lor este fie să te facă un trădător, fie să te facă să te sinucizi mânat de sentimentul de vinovăție pentru faptele tale.

Surprinzător sau nu, ACEST LUCRU SE ÎNTÂMPLĂ DESTUL DE DES. Singurul lucru prin care poți combate acest atac este să NU ASUMI NICIODATĂ NIMIC. După cum spunea și ÎP Maxine Dietrich: „Presupunerea este mama tuturor căcaturilor” și te va conduce spre cădere.

Dacă îți apare o entitate, chiar și dacă aceasta pare prietenoasă și de ajutor, pune-i mereu întrebări. Întreab-o cum se numește; dacă nu îți dă numele ei sau dacă încearcă să evite să dea un răspuns clar, FII SIGUR că este un inamic.

Chiar și dacă nu suspectezi entitatea respectivă, doar ca să fii sigur, spune următoarea frază de câteva ori, cu voce tare: „Dacă nu ești cu adevărat de partea lui Satan, atunci te alung în Numele lui! Te alung în Numele atotputernicului Zeu Satan! – Tatăl nostru atotputernic! Hail Tatălui Satan și hail tuturor Zeilor atotputernici ai Duatului!”

Îți pot garanta că nu vrei să îți înveți lecția prin experiențe negative; acesta este un atac prin care inamicul literalmente te poate călca în picioare. Fii mereu alert, fii mereu precaut și fii mereu pregătit. Odată ce crești și te deschizi mai mult spre planul astral, inamicul nu te va mai putea manipula în felul acesta; îți vei putea cunoaște și simți adevărații Zei, precum și adevărul comunicării astrale. Însă este nevoie de timp și practică.

Sunt mult mai multe atacurile și tacticile pe care inamicul le va folosi împotriva ta; însă tot pe atât de multe sunt și metodele de combatere. Acestea sunt doar câteva dintre ele și le-am dezbătut în acest articol cu scopul de a te ajuta să te pregătești și pentru a te informa cu privire la o parte din războiul pe care îl purtăm.

Tatăl Satan și Zeii te vor îndruma și proteja întotdeauna, însă este imperativ să înveți cum să lupți și cum să te aperi de unul singur. Demonul tău Gardian te va antrena într-un fel care să ți se potrivească abilitaților tale și ție în general.

Foamea de cunoștințe este ceea ce îi separă pe cei ce vor supraviețui, de aceia care vor pieri!