Skip to content

Content Header

Biochinezia

Biochinezia published on

1.

Biochinezia este greu de învățat și de stăpânit, ca orice alt lucru prețios de altfel.

Biochinezia este o tehnică avansată și poate fi periculoasă dacă nu ești perfect concentrat. Cheia pentru o lucrare de biochinezie plină de succes este o bună CONCENTRARE, ACURATEŢE și CONSISTENŢĂ. Este de ajutor dacă ai cunoștințe despre celule, biologie, anatomie, etc., pentru a fi capabil de a direcționa energia în mod specific (îți poți procura materialele din cărți, de pe internet, etc. și le poți studia). De asemenea, asigură-te că ai o imagine clară despre ADN și structura celulară.

Spre exemplu vrei să folosești biochinezia pentru a-ți dezvolta mușchii bicepsului sau pulpei; înțelege mai întâi mușchiul respectiv, cum sunt așezate fibrele musculare, sudează părțile interne și cum sunt formate acestea, iar când deții o imagine clară despre toate acestea – dar și despre felul în care acestea funcționează – atunci următorul pas este să le folosești în vizualizare atunci când meditezi pe lucrarea ta.

În această meditație folosește energie verde (energie biochinetică) pentru a-ți ALTERA partea corporală pe care dorești să o schimbi (culoarea ochiului, forma feței/nasului, mușchii, etc.). Vizualizează energia VERDE cum se propagă, sub forma a milioane de raze minuscule, subțiri dar foarte puternice, penetrându-ți celulele (forma și aspectul celulelor din vizualizare trebuie să se potrivească exact cu celulele din zona pe care vrei să o ALTEREZI), după care vizualizează-ți părțile respective schimbându-se, DOREŞTE-ŢI ca acest lucru să se întâmple.

După ce termini cu lucrarea, culcă-te/odihnește-te imediat sau mănâncă ceva înainte să te odihnești. ESTE FOARTE IMPORTANT SĂ TE ODIHNEŞTI după fiecare lucrare de biochinezie!

2.

Mai există o altă metodă pentru biochinezie. Aceasta constă în COPIEREA de informații din ADN-ul altcuiva. Pentru a face acest lucru, trebuie să obții o mostră din ADN-ul din care dorești să COPIEZI informație (poți folosi câteva fire de păr ale persoanei în cauză).
Să spunem că dorești păr blond și ochi albaștrii. Încearcă să obții o șuviță naturală de păr blond de la cineva; sau obține o șuviță de păr de la orice persoană de la care vrei să copiezi caracteristicile. De exemplu dorești ochi ALBAŞTRII precum cei ai tatălui tău: încearcă să obții o șuviță de păr de la acesta.

Procedezi în felul următor:

 1. Intră într-o transă adâncă.
 2. Ţine șuvița de păr în mână și vizualizează caracteristica pe care vrei să o preiei.
 3. Vizualizează celulele din corpul tău (cele pe care lucrezi acum și pe care vrei să le alterezi).
 4. Vizualizează energia verde biocinetică în CHAKRA PLEXULUI SOLAR (această chakră este relaționată CREAŢIEI); vizualizează energia sub forma unei sfere, strălucind cu putere.
 5. Comunică cu celulele tale prin această sferă.
 6. Vizualizează o celulă în mâna ta. Spune-i celulei ceva de genul: „Copiază (culoarea) ochii ALBAȘTRII din mostra de ADN și DISTRIBUI-O fiecărei celule din corpul meu. Începe ACUM!” Afirmă acest lucru de mai multe ori.
 7. Vizualizează-ți celulele cum comunică una cu cealaltă și cum încep să schimbe vechea matrice, pentru a da naștere culorii ALBASTRU a ochilor.
 8. Continuă cu vizualizarea; vei simți o nouă energie care începe să ți se împrăștie prin corp. Celulele lucrează!
 9. Nu uita să te odihnești după ce termini.
 10. Repetă lucrarea.
 11. CU CÂT MAI CONSISTENT ÎNTREȚII LUCRAREA, CU ATÂT MAI PERMANENT/DE DURATĂ VOR FI REZULTATELE.

Am folosit cu succes această metodă de biochinezie, pentru:

 • a-mi schimba culoarea ochilor (în mod temporar);
 • a pune capăt procesului de îmbătrânire;
 • a-mi schimba diverse trăsături faciale (ochi mai mari, forma nasului).

3.

A treia metodă, poate fi folosită în cazul ridurilor spre exemplu.

 1. Intră în transă
 2. Inspiră o puternică energie alb-aurie (de la soare sau energie satanică)
 3. Programeaz-o printr-o afirmație de genul: „Ridurile ____ (de pe frunte; din jurul ochilor, gurii, etc.) dispar complet și nu mai sunt deloc vizibile, într-un mod pozitiv pentru mine.”
 4. Fă asta de câte ori ai ocazia
 5. Fi consistent. Odată ce începi lucrarea, nu o abandona până nu obții rezultatele dorite.

Folosește pozițiile planetelor în favorul tău. Descarcă programul Chronos pentru acest lucru:

NU începe această lucrare când Luna este în vid.

Preferabil ar fi să începi lucrarea când Luna este plină sau în creștere.