Skip to content

Content Header

Concentrarea

Concentrarea published on

Abilitatea de concentrare totală este esenţială în toate lucrările magice. Nu contează dacă locul în care meditezi este plin de distrageri; ar trebui să fii mereu capabil să menții o concentrare totală. Acest lucru vine odată cu antrenarea minţii.

Am fost implicat într-un proiect în plină desfăşurare: eliberarea Demonilor*. În acest proiect lucram împreună cu Demonul meu Gardian, Azazel şi cu Thoth. Într-o zi aceştia au venit la mine. Thoth, care patrona proiectul, acompaniind fiecare Demon Gardian, aducea ceilalţi Demoni pentru a fi eliberaţi. Glasya-Labolas trebuia să fie eliberat numaidecât. Fiica mea se uita la TV în camera mea, iar restul casei era în plină agitaţie. Le-am spus lui Thoth şi Azazel că va trebui să aştept până mai târziu, când totul va fi mai liniştit.

Cam după cinci minute, căţelul fiicei mele a urinat în patul meu. A trebuit să dezvelesc patul imediat şi să spăl cearceafurile. Datorită acestui fapt, toată lumea a trebuit sa îmi părăsească camera. Atunci când Demonii vor ca un lucru să fie făcut, lucrurile par să cadă ca la ţanc.

Am intrat în camera mea, am încuiat uşa şi am început să lucrez cu Glasya-Labolas. În acelaşi timp, copiii unor prieteni au venit la noi şi împreună cu ai mei, au început să se fugărească pe coridoare, lovind în uşă, casa transformându-se într-o casă de nebuni. Cu toate acestea am intrat în meditaţie şi am ignorat întreaga zarvă, eliberându-l pe Glasya-Labolas cu succes.

Trebuie menţinută o concentrare totală, indiferent de cât de intensă este distracţia din jur. Pur şi simplu continuă să faci ceea ce făceai, fără a lăsa ca zăpăceala din afară să interfereze cu gândurile şi mintea ta. Bineînţeles, uşa ar trebui încuiată.

Momentul în care nu mai suntem conştienţi de ceea ce se petrece în jur, în timpul meditaţiei, este momentul în care avem cea mai mare putere.

 

*De la mijlocul lunii decembrie, anul 2002 şi până la mijlocul lunii aprilie, 2003, cinci dintre noi am eliberat peste 100 de Demoni. Acest lucru a fost realizat prin magie sexuală. La momentul orgasmului, ne conectam sufletele noastre cu sufletul fiecărui Demon, transferând energia din chakrele noastre, în chakrele lor. Aceasta a fost o experienţă plină de satisfacţie. După ce energia a fost transferată, fiecăruia i-a apărut niște aripi frumoase.