Skip to content

Content Header

Cum să creezi un elemental de foc

Cum să creezi un elemental de foc published on

În mod evident, această practică poate fi periculoasă. Din acest motiv, ar trebui să fii adept în controlul și manipularea elementului foc, dar și în menținerea acestuia în tine. Ieșită de sub control, această entitate poate da foc la orice în mod aleatoriu; nu este deloc de jucat cu ea.
Înainte de a te apuca de această practică, asigură-te că ai citit și înțeles articolul despre „formele mentale avansate.” De asemenea, ar trebui să fii un maestru în crearea și controlarea formelor mentale avansate bazice, înainte de a lucra cu elementalii de foc.

  1. Intră în transă și vizualizează-te în mijlocul unui foc imens. Simte căldura, ascultă fâșâiala flăcărilor și simte-le fierbințeala.
  2. Începe să colectezi și să condensezi acel foc, într-o sferă în fața ta. Trage elementul foc din toate direcțiile și împachetează-l în sferă. Cu cât vei direcționa mai mult foc în această sferă din fața ta, cu atât mai densă, materială și mai fierbinte aceasta va deveni. Ar trebui să simți căldura în timp ce faci asta. Ar trebui să ai senzația că ești într-un cuptor. Poți de asemenea să modelezi sfera de foc și să îi dai orice formă dorești; forma ar trebui să corespundă cu sarcina pe care plănuiești să i-o dai elementalului.
  3. Acum încarcă sfera de foc cu orice dorești ca aceasta să facă. Dorește-ți cu putere în timp ce o programezi prin afirmații. Afirmația ar trebui să fie o frază scurtă, la obiect și precisă, pe care o repeți din nou și din nou.
  4. La fel ca orice alt incendiator, elementalul de foc va arde și va crește proporțional cu cantitatea de foc pe care o creează. Ar trebui să îi ordoni elementalului să se dizolve odată cu focul pe care îl creează, atunci când își îndeplinește misiunea.
  5. Dă-i un nume elementalului, după care repetă-i numele de mai multe ori.
  6. Inspiră profund și apoi expiră cu putere, trimițând sfera pe drumul său.
  7. Uită atât de forma mentală elementală, cât și de lucrare. Las-o să își facă treaba.

Utilizarea elementului foc este, în mod evident, acela de a aprinde anumite locuri sau obiecte sau de a omorî pe cineva. Am găsit că atunci când întreții magie cu elementul foc, începi să strălucești cu o aură caldă sau simți căldură atunci când elementalul își îndeplinește misiunea. Sfera de foc poate fi direcționată în corpul unui dușman/inamic, atunci când lucrezi magie neagră. Aceste metode erau folosite de Lojele Satanice din Germania în anii 1920-1930, pentru a elimina inamicii sub formă de sacrificiu psihic. Dacă victima nu stăpânește elementul foc, corpul acesteia va fierbe în mod literal. Rezultatul va fi stop cardiac – moarte din cauze naturale.