Skip to content

Content Header

Puterea vibrației

Puterea vibrației published on

Întreg universul vibrează și este acordat pe diverse frecvențe. Tot ceea ce există este compus din molecule care vibrează, vibrații care sunt acordate pe anumite frecvențe. Cei de la conducere sunt bine conștienți de toate acestea; diverse departamente guvernamentale au întreținut și întrețin experimente cu aceste frecvențe. Sunete pe care în mod normal nu le auzim, ne pot afecta gândurile, stările de spirit și emoțiile și în aceiași măsură ne pot afecta atât psihic cât și fizic.

Chakrele ne sunt foarte senzitive la vibrații, motiv pentru care mantrele relaționate fiecărei chakră au puterea de a ne stimula chakrele cu mult mai mult decât tehnicile de împuternicire prin vizualizare sau respirație chakrală. Cu fiecare chakră, tonul vibrației ar trebui să urce cu o notă. Se începe de la chakra bazală, a cărei ton de vibrație este foarte jos. Vibrația are un impact extrem de mare în deschiderea și împuternicirea chakrelor.

Vibrarea și incantația numelor Zeilor este de asemenea foarte puternică. Putem vibra numele lui Satan și ale Demonilor, în timp ce vizualizăm culoarea atribuită acestora și ne concentrăm pe calitățile pe care Demonul respectiv le are și pe care vrem să le obținem pentru noi înșine. Vizualizarea sigiliilor acestora este de asemenea foarte puternică (vizualizarea și vibrarea ar trebui folosite concomitent, pentru rezultate mai bune). Codurile enochiene sunt și ele foarte puternice atunci când sunt incantate monoton, în cadrul ritualurilor.

Incantația aduce mai multă putere în orice lucrare magică/vrăjitorească. Sunetul poate sparge sticla și îi poate transforma măruntaiele cuiva în gelatină, ucigându-l în mod instant: aceasta este puterea sunetului. Incantația numelui unui dușman pe tonul potrivit, în timp ce torturezi o păpușă Voodoo, conferă putere lucrării. Atunci când mințile ne sunt antrenate, acestea pot trimite impulsuri electrice extrem de puternice, schimbând undele vibraționale moleculare și transformându-le în forme mentale și elementali, care pot fi programați și direcționați în timpul ritualului prin concentrare intensă. Sunetul intensifică forma mentală nespus de mult.