Skip to content

Content Header

Deschiderea chakrei a 6-a

Deschiderea chakrei a 6-a published on

Al treilea ochi e o EXTENSIE a chakrei a 6-a, cea din urmă fiind localizată imediat sub chakra coroanei, exact în mijlocul creierului.

Am descoperit acest lucru recent, prin propria mea experiență în meditație. Fiecare carte pe care am citit-o (și am citit o duzină de cărți) se concentrează pe al treilea ochi, nicidecum pe chakra a șasea, care e situată chiar în spatele celui de-al treilea ochi. Din experiența mea personală, a șasea chakră e conectată în mod direct la glanda pineală, pe care o și activează. Se pare că chakra a șasea e mult mai puternică decât al treilea ochi. Glanda pineală secretă elixirul vieții și are de-a face cu dobândirea imortalității, împreună cu chakra solară 666 (Gralul lui Lucifer); acestea sunt cele mai puternice chakre ale sufletului.

6th_Chakra

  1. Pentru a deschide această chakră, vibrează mantra YAUM de 16 ori. Focalizează vibrația în mijlocul creierului, chiar în spatele celui de-ai treilea ochi. Extinde sunetul M-M-M-M până când ai expirat complet.

    Click aici pentru a asculta înregistrarea mp3 a mantrei YAUM.

  2. Fă cele de mai sus de 16 ori la rând și apoi relaxează-te
  3. Acum aliniază-ți chakra a 6-a în mod corect, cu vârful în jos, așa cum este ilustrat în imaginea de mai sus. Culoarea acesteia este violet-albăstrui.
  4. Este foarte important ca acest exercițiu să fie făcut timp de ȘAPTE zile consecutive, preferabil la un interval de 24 de ore.

Chakra a șasea e chakra extazului. Fără îndoială vei simți când aceasta a fost activată, pentru că produce un extaz de nedescris de intens. Vibrează mantra o singură dată pe expirație, la fel ca în cazul respirației humice sau „zumzăite” din yoga, și încearcă să focalizezi vibrația în chakra a șasea. Se poate să ai nevoie de câteva secunde de ajustări, înainte de a o putea simţi în chakra a şasea. Nu te îngrijora din cauza asta, ci continuă. Încearcă să ajungi la vibrația corectă, pe care o simți în mijlocul creierului. Se prea poate să fii nevoit să experimentezi puțin. S-ar putea să trebuiască să încerci de multe ori, poate chiar și de 10-15 ori sau mai mult, pentru a-ți ieși cum trebuie.