Skip to content

Content Header

Deschiderea sufletului

Deschiderea sufletului published on

Odată cu deschiderea sufletul îţi vei deschide şi vederea astrală, auzul, pipăitul și celelalte simțuri astrale. Deschiderea sufletului te va conduce spre a vedea adevărul şi spre iluminare. Pe lângă asta, vei descoperi multe dintre aşa-zisele puteri „supranaturale” în tine însuţi, atunci când îţi împuterniceşti chakrele. Atunci când chakrele îţi sunt aliniate şi împuternicite în mod corect, atât vindecarea bolilor fizice cât şi a celor psihice va avea loc ca prin minune. Te rog să iei în considerare faptul că unele mantre au fost revizuite. După ce ai făcut exercițiile de mai jos, le poți repeta oricând și oricât de mult dorești. Totuși, cel mai bine e ca, după ce ai făcut exercițiile de mai jos pentru prima dată, să faci o pauză de o lună de zile, deoarece efectele se pot manifesta în mod intens câteva zile sau chiar săptămâni mai târziu.

Pentru mai multe informații despre chakre, CLICK AICI

Azazel, care este Maestrul alchimiei spirituale, a lucrat împreună cu mine, în detaliu, la fiecare dintre aceste meditații. Aceste meditații sunt extrem de puternice şi, adesea, efectele pot fi simţite într-un interval de câteva ore. Este important să urmezi instrucţiunile, iar dacă ești novice, ia-o încet! Dacă ai întreţinut deja meditaţiile anterioare, atunci poţi trece liniştit la acestea. Destul de mulți membrii au raportat faptul că nu au simțit mare lucru când au făcut celelalte meditații care au fost luate din cărți. Pe lângă asta, înainte de luna lui august 2018, mulţi membrii au spus pe forumuri că nu erau suficient de deschişi spiritual. Am revizuit meditațiile de deschidere a sufletului cu mantre mai puternice și am adăugat o înregistrare mp3 pentru a putea asculta vibrația corectă petru fiecare chakră. Simte-te liber și descarcă oricare dintre fișierele mp3, dacă dorești să le păstrezi. Dat fiind faptul că inamicul nu a putut corupe întreaga cunoștină spirituală, o mare parte din aceasta a fost coruptă în mod intenționat. Cunoștința standard despre cele 7 chakre e coruptă. „Inima” și toate referințele despre aceasta, nu se află în piept, ci în cap, și are de-a face cu nadiile.

Click pe link-urile de mai jos pentru a-ți deschide:

 1. al treilea ochi (actualizată pe 28/aug/2018)
 2. chakra a 6-a (actualizată pe 28/aug/2018)
 3. chakra coroanei (actualizată pe 30/aug/2018)
 4. chakra gâtului (actualizată pe 30/aug/2018)
 5. chakra a patra/mediană (actualizată pe 30/aug/2018)
 6. chakra plexului solar (actualizată pe 1/sep/2018)
 7. chakra sacrumului (actualizată pe 1/sep/2018)
 8. chakra bazei (actualizată pe 1/sep/2018)
 9. chakrele 8 şi 9 – chakrele umerilor (actualizată)
 10. chakrele 10 şi 11 – chakrele tâmplelor
 11. chakrele 12 şi 13 – chakrele șoldurilor
 12. chakrele palmelor
 13. chakrele tălpilor
 14. chakrele minore (conţine o diagramă)

Cel mai bine e să îți deschizi fiecare chakră în ordinea listată deasupra. Adică de sus în jos. Se dă un anumit număr de repetiţii pentru fiecare exerciţiu. Dacă descoperi că eşti supra-stimulat, te sfătuim să le întrerupi. Aceste exerciţii pot fi reluate mai târziu, după ce îi acorzi sistemului nervos îndeajuns de mult timp pentru a se adapta la bioelectricitatea (forţa vitală) ridicată. Dacă eşti începător, îţi recomandăm cu tărie să faci o pauză de câteva zile între exerciţii.

Persoanele cu convulsii/epilepsie, sau care se află sub tratament psihiatric, nu ar trebui să întreţină niciuna dintre aceste meditaţii de împuternicire, cu excepţia meditaţiei vid, afară de cazul în care li se dă undă verde din partea psihiatrului. Acestea sunt foarte efective în deschiderea chakrelor şi stimularea șarpelui Kundalini. Aceste meditaţii sunt umplute cu energie satanică. Cei care nu sunt dedicaţi ar trebui să ia în calcul acest detaliu. În cazul sataniştilor dedicaţi, efectele acestora ar trebui să fie foarte pozitive, în deschiderea şi împuternicirea chakrelor şi în sporirea puterii personale. Aceste meditaţii produc rezultate foarte rapide. Meditaţiile kundalinice standard ale adepţilor new age pot necesita ani întregi pentru a avea un efect pronunţat. Meditaţiile de faţă, la fel ca şi satanismul însuşi, sunt lucruri reale.

Meditaţia vid este recomandată cu tărie, pentru a-ţi controla gândurile şi mintea, care vor fi stimulate prin deschiderea chakrelor.

Fiecare meditaţie este întreţinută cu o vibraţie specifică, în chakra cu care se lucrează. Aceste vibraţii au la bază respiraţia yoghinică Murmurată. Cu această respiraţie, inspiri şi îţi umpli plămânii, iar odată cu expiraţia vibrezi mantra până când rămâi fără aer, după care inspiri din nou. În mod normal, această respiraţie este întreținută cu chakra gâtului.

 1. Inspiră pe nas, umplându-ţi plămânii.
 2. Expiră într-o vibraţie lungă; aceasta îţi va creşte expiraţia.
 3. Inspiră din nou şi repetă cele de mai sus.

Unele dintre vibraţii îşi au bazele în rune. Runele la rândul lor, îşi au bazele în constelaţii, fiind cel mai vechi dintre alfabete. Ele constituie forma originală de scriere, iar caracterele cuneiforme au derivat din ele.* Multe dintre rune mai pot fi observate în caracterele cuneiforme. Runele au reprezentat din totdeauna o scârbă pentru biserica xină, mai mult decât orice altă formă de magie.

De la prima până la a patra chakră, este necesar să se aplice „jalandahara bandha.” Aceasta presupune aplecarea capului şi apăsarea fermă (dar în acelaşi timp delicată) a bărbiei pe piept. În acest fel efectele mantrele/vibraţiilor sunt facilitate în mod minunat în chakrele inferioare.

Mundrele (poziţiile mâinilor) sunt folosite, întrucât acestea leagă circuite specifice, direcţionând forţa vitală în chakra cu care se lucrează. Unele dintre acestea sunt dificile, în special dacă ai palme mari. Aceste mundre pot ajuta, însă nu sunt obligatorii. Dacă vreuna dintre aceste poziţii îţi este dificilă, las-o deoparte!

Ar trebui să te concentrezi pe chakrele din mijlocul corpului. Extensiile se află de-a lungul șirei spinării şi în partea din faţă a corpului. Deschiderea şi împuternicirea acestor chakre ţine de practicile mai avansate, meditaţiile specifice fiind date în volumul de meditaţii avansate. Nu este de dorit o prea multă stimulare de la început. Fiecare dintre noi intrăm în satanism cu diferite nivele de deschidere spirituală. Aceia dintre noi care şi-au împuternicit sufletele în vieţile anterioare, vor fi mult mai sensibili la aceste meditaţii. Acestea sunt înnăscute. Însă oricine întreţine aceste exerciţii, în cele din urmă îşi va deschide chakrele cu succes.

*Dictat de Azazel