Skip to content

Content Header

Cursul vid al Lunii (CvL)

Cursul vid al Lunii (CvL) published on

Sincronizarea înseamnă totul. Lucrările magice/vrăjitorești trebuie începute la momentul potrivit, moment în care alinierile planetare să te asiste în magie; acest lucru îți amplifică puterea. Este crucial să cunoști toate aceste lucruri, întrucât de ele depind rezultatele lucrărilor tale. Universul lucrează fie pentru tine, fie împotriva ta.

Cursul vid al Lunii are loc la fiecare câteva zile. Acest lucru se întâmplă imediat după ce Luna îşi termină ultimul aspect cu o planetă; înainte ca aceasta să intre în semnul zodiacal următor, trece printr-o fază vidă, fază în care nu se află în niciun aspect cu alte planete şi nu este în nici o zodie. În mod normal, asta nu durează mai mult de câteva ore. Excepţie sunt cazurile în care toate celelalte planete se află în primele grade.

Lucrul important pe care trebuie să îl știi este că DACĂ ÎNCEPI CEVA ÎN TIMP CE LUNA ESTE VIDĂ, MAI MULT CA SIGUR NU VA AVEA EFECT SAU VA AVEA REZULTATE NEPLĂCUTE. Începerea de noi proiecte, semnarea actelor, achiziţionarea de lucruri importante, începerea lucrărilor magice/vrăjitoreşti şi aproape orice lucru început în această perioadă va avea tendinţa de a decurge greşit. Proiectele începute în timp ce Luna se află în vid, într-un fel sau altul sunt împiedicate din a fi finalizate sau împlinite. Crimele comise în această perioadă arareori sunt aduse în faţa justiţiei (NU instig la nimic ilegal aici, doar subliniez acest fapt!).

Aplică pentru un nou loc de muncă sau du-te la un interviu în timp ce Luna este vidă şi mai mult ca sigur nu vei fi angajat. Planurile făcute în această perioadă sunt adesea alterate mai târziu. Hainele cumpărate nu-ţi vor mai veni bine sau nu le vei purta niciodată.

Există şanse să nu mai fii nevoit să returnezi lucrurile împrumutate în timp ce Luna se află în vid. Aceasta este vremea în care universul este plin de lacune. Ideea e că lucrurile începute în această perioadă arareori sunt duse la bun sfârșit. În multe cazuri poţi scăpa basma curată din multe lucruri/situaţii.

Acesta NU este un timp de făcut vrăji, întrucât acestea vor avea şanse foarte ridicate de a falimenta. Există diverse cărţi şi website-uri care detaliază perioadele în care Luna este vidă. lunarium.co.uk oferă astfel de informaţii. Efemeridele şi ele oferă aceste informaţii – pentru aceia care ştiu cum să le citească.