Skip to content

Content Header

În ceea ce privește întâlnirile cu entități nedorite

În ceea ce privește întâlnirile cu entități nedorite published on

Când ne deschidem spre astral pot exista momente în care să avem parte de intruși nedoriți. Oamenii care sunt ușor de impresionat, emotivi și excesiv de sensibili, pot avea parte de astfel de probleme mai des decât persoanele de rând.

Este important să ai abilitatea de a alunga gândurile după plac. Fiecare dintre noi ar trebui să aibă această abilitate, pentru a ne apăra psihic, atunci când este nevoie. Influențe și ciocniri puternice pot veni uneori și de la o altă persoană. Rugăciunile creștinilor și formele mentale direcționate spre noi, ne pot pune adeseori într-o pasă bolnăvicioasă, ne pot crea confuzie (în special în cazul novicilor) și ne pot dezechilibra din punct de vedere psihic. A cunoaște sursa influențelor nedorite reprezintă o parte formidabilă în lupta de autoapărare.

Spiritele pot fi și ele niște intruși nedoriți. Spre deosebire de celelalte „religii,” satanismul ne pune în fața multor experiențe diferite, astfel încât să putem deveni puternici, cunoscători, independenți și încrezători în propriile noastre abilități. Aceia care nu sunt dedicați și care au puțină sau chiar nici un pic de experiență cu lumea astrală, sunt plasați în totalitate la mila oricărei entități pe care s-ar putea să o întâlnească, datorită lipsei de cunoștință, pregătire și experiență.

O minte puternică este de o importanță extremă în *orice* raport cu lumea spiritelor; a fi capabil de a alunga orice gând nedorit după plac și a avea control peste emoțiile tale, este de o necesitate crucială. Orice slăbiciune poate fi exploatată de către o entitate mai puternică decât tine. Capacitatea de a bloca pe cineva sau ceva după bunul tău plac, în mintea ta, este primul pas în autoapărarea psihică. Entitățile nedorite se hrănesc cu frica și cu atenția pe care le-o acordăm. Este important să îți focalizezi mintea în altă parte și să ignori în mod complet orice entități nedorite sau neplăcute. Fără un supliment de energie psihică, aproape orice entitate va pleca și te va lăsa în pace.

Meditația vid ar trebui întreținută absolut în fiecare zi. Aceasta poate fi făcură oriunde și oricând. Pur și simplu golește-ți capul de toate gândurile și concentrează-te pe „acum” și „aici.” Persoanele care sunt ușor de impresionat, care trăiesc în propriile lor lumi fantastice și visătorii cu ochii deschiși, se află în cel mai mare risc de intruziune psihică, împreună cu inabilitatea de a trata situația în mod efectiv. Aici sunt incluși și aceia care abuzează de substanțele de alterare a conștiinței.

Odată ce s-a stabilit o legătură, aceasta va reprezenta un canal prin care entitatea intrusă se va hrăni cu energia ta. În cazul entităților nedorite, legătura se va forma în locul în care ești cel mai slab. Aceasta poate fi o frică, singurătate, o lipsă de cunoștință în oricare din lucrurile în care ești nesigur pe tine. Atenție, acum vorbesc despre intrușii *nedoriți*, și NICIDECUM despre Demoni sau entitățile cu care avem o relație spirituală sănătoasă. Din moment ce toate relațiile spirituale propășesc pe interacțiune și emoție, metoda de a te descotorosi de o entitate nedorită, este să o blochezi și să o privezi de orice fel de energie psihică din partea ta. Pe lângă asta, dacă îți pretinzi că spiritul respectiv nu există și dacă refuzi sub orice formă să îi răspunzi, acesta va dispărea treptat. Acest lucru poate lua câteva zile sau chiar săptămâni, însă indiferența este cea mai bună armă împotriva spiritelor intruse; în cele din urmă acestea vor pleca.

Alte metode efective de autoapărare psihică, o include pe aceea a „împământării.” Focalizează-te exclusiv pe lumea fizică, răsfață-te cu lucruri materiale, privește ceva amuzant și binedispus la TV și pur și simplu distrage-ți pentru o vreme mintea de la magie și ocultism. Este de asemenea un moment bun de a te vedea cu prietenii tăi – orice, numai focalizează-te pe lumea fizică și uită de astral. Când mințile noastre sunt preocupate și concentrate pe acele lucruri care sunt de un mare interes pentru noi, chiar și cele mai determinate spirite vor avea de furcă încercând să se amestece în treburile noastre. Evită activitățile care țin de partea dreaptă a creierului, cum sunt muzica, lucrul manual, jocurile video și căderea pe gânduri.

Este foarte important să fii un adept în controlarea gândurilor, emoțiilor și a minții, dacă vei vrea vreodată să invoci spirite pe post de medium și să le lași să vorbească prin tine. Tu controlezi spiritul; tu ești în control și nicidecum spiritul. De fiecare dată după ce sesiunea de invocare a vreunui spirit a luat sfârșit și după ce acesta a terminat de vorbit altora prin mine, blochez spiritul în mod complet.

În ultimii câțiva ani, am fost adesea sub atac din partea îngerilor, dat fiind faptul că sunt implicată în mod direct în războiul spiritual. Am trecut printr-un chin pe măsură, atunci când am eliberat Demonii, întrucât acest proces a durat mai multe luni; îngerii mă hărțuiau, adesea fără încetare. Mă atacau chiar și fizic, izbindu-mă de picioare în mijlocul nopții. Când lucrurile au luat-o cu adevărat razna, am chemat după Demonul meu Gardian care era deja liber, iar acesta i-a izgonit. Nu am intrat niciodată în vorbă cu ei, în ciuda amenințărilor lor; cu câteva ocazii, au fost unii care au încercat chiar să mă mituiască. Întotdeauna le răspundeam simplu, numai cu „vă pierdeți timpul.” Asta a fost tot ceea ce le-am zis vreodată.

Când ne-am apucat să eliberăm Demonii, câțiva dintre ei au fost extrem de disperați și au încercat să mă convingă să îi eliberez numaidecât. Energia sorbită la fiecare eliberare era intensă, întrucât ne conectam sufletele la sufletele Demonilor și ne transferam lor forța vitală de la nivelul chakrelor. Le-am spus că primesc ordine numai de la Satan și că ei vor trebui să meargă prin El, în acord cu ordinea în care acesta dorea ca ei să fie eliberați. A trebuit să stau extrem de concentrată. Ceilalți care au lucrat împreună cu mine în acest proiect, au experimentat și ei aceleași lucruri.

În încheiere, unul dintre Înalții noștri Preoți a avut experiențe cu cenușii. Acesta povestea că energia și puterea mentală pe care acești nemernici o au, este monstruoasă, iar aceștia sunt angrenați în război. Le-a răzbit pentru că el este un adept. Ține minte: dacă ceva îți iese vreodată de sub control, strigă după însuși Satan sau după Demonul tău Gardian. Situația de mai sus este rară. Aceia dintre noi care reprezintă cea mai mare amenințare pentru inamici, sunt cei mai atacați de ei.

– Înalta Preoteasă Maxine Dietrich