Skip to content

Content Header

Depășirea obstacolelor

Depășirea obstacolelor published on

Dacă ți-ai pus în mod consistent energiile în ceva care nu s-a manifestat sau s-a manifestat într-un fel mult prea diferit decât ceea ce ți-ai dorit, este important să descoperi de ce anume se întâmplă asta.

Mai mult, este foarte important să îți dorești cu *adevărat* lucrurile pentru care întreții magie/vrăjitorie. Asigură-te că lucrurile în care îți pui energia sunt cu adevărat lucrurile pe care ți le dorești. Analizează schimbările care vor apărea în viața ta odată cu manifestarea dorinței tale. Asigură-te că ești în totalitate OK cu schimbările. În unele cazuri, barierele subconștiente cum ar fi frica de schimbare sau de orice altceva ce va rezulta din manifestarea dorinței tale, îți pot ruina o lucrare, chiar dacă nu realizezi acest lucru în mod conștient. Este important să te cunoști pe tine însuți cu adevărat

Motive populare care conduc la eșec în magie sunt:

  • Nu ai îndeajuns de multă putere spirituală pentru a materializa lucrarea. Cu cât sufletul/spiritul tău are mai multă putere, cu atât mai ușor îți va fi să obții ceea ce îți dorești. Acest lucru este analog forței fizice, ca atunci când încerci să miști un obiect mai greu: dacă nu ești îndeajuns de puternic, îți va fi foarte greu sau chiar imposibil. Același lucru se întâmplă și cu magia.
  • Printr-o lipsă de conștientizare, distrugi ceea ce încerci să creezi.

Ceea ce vreau să spun cu asta este repetarea din nou și din nou a anumitor fraze care sunt contradictorii cu ceea ce încerci să dobândești. Fiecare celulă din corpul nostru este o minusculă unitate vie, constituind o parte a întregului. La asta se face aluzie prin fraza „mintea trupului”. Există o conexiune foarte importantă aici. EȘTI ceea ce crezi, MAI ALES dacă practici meditația de împuternicire și/sau ai un suflet mai puternic.

Prin fraze mă refer la: „ulcerul meu, gripa mea, problema mea de inimă, etc.” NU ÎȚI EXPRIMA *POSESIA* CÂND VINE VORBA DE BOLI!!!! De câte ori nu auzi oamenii repetând din nou și din nou această negativitate?? Cum să te poți însănătoși și vindeca când îți exprimi POSESIA în ceea ce privește bolile?? În schimb, spune „ulcerul,” „gripa”… prinzi ideea?? Nu îți exprima posesia pentru NICIO boală.

  • Nu îți da părțile trupului drept chezășie.

Cunosc pe cineva care obișnuia să spună „mi-aș dau mâna dreaptă dacă…”. Da, era un fel de a spune, însă și-a pierdut mâna într-un accident de mașină și ceea ce el obișnuia să afirme în mod ironic, a devenit realitate. Acum, cea mai mare parte dintre oamenii de rând pot spune și pot gândi ceea ce le place și ce nu le place, căci mintea lor nu este puternică și foarte puține lucruri se manifestă prin gândurile lor. Însă acesta nu este și cazul persoanelor cu o aură mai puternică, cultivată prin meditația de împuternicire, alte practici spirituale sau provenită din viețile anterioare. Fi foarte atent la ceea ce gândești și ceea ce rostești.

  • Detașează-te de boală/neputință.

Trebuie să fi convins 100% că nu o vrei și că nu ai nevoie de ea. Am citit prin cărțile New Age, în care gunoaie de autori – autori de hârtie igienică – le spun cititorilor să „își iubească bolile.” ACEASTA ESTE CEL MAI SUICID SFAT DE PE FAȚA PĂMÂNTULUI!!

Mă îngrozesc la felul în care acești idioți cu „vrăjitoria” lor creștinată, coruptă și întinată, plasează limitări peste limitări în calea lor și îi învață și pe ceilalți să facă la fel, mânați pur și simplu de FRICĂ și TÂMPENIE! E DE-A DREPTUL BOLNĂVICIOS!!

Cât despre „karma,” TOATĂ karma poate fi învinsă prin CUNOȘTINȚĂ și APLICAREA ACESTEI CUNOȘTINȚE! Satan ne dă exact această cunoștință.

  • Încetează să spui „nu am bani,” „nu îmi pot permite cutare lucru,” „sunt lefter,” etc. Chiar dacă e adevărat, nu împuternici acest lucru, în special dacă întreții lucrări pentru a atrage bani. În schimb, spune-ți „CUM îmi pot permite asta?” – ceea ce înseamnă că este voință, este o cale și o soluție pentru a-ți permite lucrul respectiv. Întoarce afirmațiile pe dos și neutralizează-le spre exemplu cu: „Atrag sume mari de bani, în mod simplu și ușor. Acești bani sunt în totalitate proprietatea mea.” Cât despre fraza de mai sus, în loc să spui „nu îmi pot permite asta” – unui lucru pe care ți-l dorești cu adevărat – spune: „acest lucru este al meu.” Ține minte că afirmațiile ar trebui să fie mereu la timpul prezent.

Alte obstacole includ și frustrări și bariere subconștiente. Când vine vorba despre așa ceva, mai întâi și cel mai important este să te cunoști pe tine însuți. Motivele, precum și experiențele, sunt pe atât de numeroase pe cât de multe stele sunt pe cer. Primul pas în depășirea acestui tip de problemă, este să îți întrebi mintea – de ce? „de ce lucrarea cutare nu are rezultatul pe care mi-l doresc?” „de ce nu mă vindec?” „de ce nu atrag bani?” și așa mai departe.

Unii oameni au frustrări care pornesc din copilărie sau chiar din vieți anterioare. Găsirea cauzei care stă la baza problemei și înțelegerea problemei, reprezintă jumătate din rezolvarea acesteia. Dacă problema implică o altă persoană, atunci trebuie să te ocupi de asta și să elimini obstacolele, înainte de a te apuca de lucrarea magică principală.

Dacă cunoști care este obstacolul, atunci folosește-ți meditațiile și energiile pentru a-l distruge. Spre exemplu, dacă ai un complex/frustrare din copilărie și te pedepsești pe tine însuți pentru asta, îți poți folosi energiile pentru a desface acest complex; intră în transă, umple-te cu energie pozitivă și afirmă: „Sunt eliberat de auto-pedepsire. Mă iert pe mine însumi” (în cazul în care ai sentimente puternice de vinovăție).

Pentru aceia dintre noi care au studiat astrologia în profunzime, cel mai adesea cunoaștem faptul că soarta are un cuvânt de spus în tragedii. Când ești în locul nepotrivit, la timpul nepotrivit, cu oameni nepotriviți, etc. Unii oameni și-au trăit viețile cu sentimente pline de vinovăție, pedepsindu-se pe ei înșiși pentru lucruri de care nici măcar nu au fost vinovați. Acesta nu este mereu cazul, însă ideea e că, dacă dorești să ai succes vindecându-te sau în orice alt timp de magie prin care atragi ceea ce îți dorești, nu te poți urî pe tine însuți din motive evidente!

Dacă există obstacole, atunci folosește-ți mai întâi magia pentru a le distruge, înainte de a te apuca de lucrările principale. O afirmație generală ar fi „Toate obstacolele de orice fel care mă împiedică din a avea _____, sunt distruse și destrămate în mod complet.”

În încheiere, după cum am menționat și mai sus, cu cât mai puternic îți este sufletul și aura, cu atât mai ușor îți va fi să obții ceea ce îți dorești, mai repede și cu mai puțin efort. Vorbesc din experiență aici. Întreținerea așa-numitelor „miracole” nu necesită decât un suflet și o aură puternică și cunoștința necesară folosirii acestora.

HAIL SATAN!!

 

– Înalta Preoteasă Maxine Dietrich