Skip to content

Content Header

Informații despre steaua lui Astarte

Informații despre steaua lui Astarte published on

Azazel și Thoth au lucrat împreună cu mine la revizuirea acestei meditații, care avea la bază varianta new age a meditației Mer Ka Ba. Mai multe revizii mi-au fost dictate de Azazel pe data de 26-27 Martie, 2005. Există mulți autori care scriu și îi învață pe alții despre Mer Ka Ba. Varianta new age are la bază hexagrama și le-a fost înmânată entuziaștilor new age de către îngeri. Ceea ce hexagrama face, este să stabilească un câmp electric geometric care corespunde timpului planetei Saturn; octavelor inferioare ale lui Saturn. Sistemul curent al timpului, bazat pe numerele 3 și 6, nu se află în sincronizare cu vibrațiile Pământului și ale Universului, care în mod natural au la bază numerele 13 și 20; 13 cicluri lunare. Necunoscut multora, meditația hexagramei este o conspirație și este în detrimentul omenirii. Totul are de a face cu numerele și numerologia. Fiecare număr de la 1 la 9 și de asemenea numerele 11, 22, 33, 666 etc., își au propriile vibrații și puteri. În viață, totul se învârte în jurul numerelor.

Star_of_IsisMeditația de pe acest website se bazează pe steaua cu opt vârfuri a lui Isis (Astarte). În sanscrită (una dintre cele mai vechi și spirituale limbi) Ashta înseamnă 8. Poziția corectă a stelei lui Isis este când e rotită la 22 de grade. După felul în care este ilustrată în stânga, mai este cunoscută și ca „Sigiliul Fiarei 666.” -1- Se spune că Cavalerii Templieri purtau steaua lui Isis din argint (și rotită la 22 de grade) pe o eșarfă roșie. Numerele sunt în totalitate satanice, întrucât numărul lui Isis (Astarte) este 8 iar numărul pentagramei este 5; 8+5=13. Numărul lui Enki (Satan) este 4; o altă combinație e 8×5=40 (care în numerologie este 4). De asemenea, numărul 13 se bazează și el pe ciclurile Lunii, care constituie anul natural. Pe lângă asta, ciclul Lunii are 8 faze. Acesta reprezintă anul satanic.

Star_of_IshtarSimbolul ei babilonian este cunoscut drept „discul stelei lui Ishtar.” Lucrul pe care această meditație îl poate face, este să îți ridice câmpul energetic la o vibrație mult mai ridicată. Geometria energiei are efecte foarte puternice.

Odată ce începi această meditație, ar trebui să continui să o faci în fiecare zi, până când câmpul energetic se stabilizează și este permanent. Vei cunoaște când acesta este permanent atunci când îi vei simți pulsația orișicând te gândești mai intens la el. Odată ce acesta este stabil, nu mai trebuie să întreții această meditație în fiecare zi.

Steaua cu opt vârfuri este foarte antică și are la bazează octaedrul. Octaedrul reprezintă un aspect extrem de important al Naturii, fiind unul dintre arhetipurile primare ale creației întregii vieți. Se bazează pe 13 cicluri ale căror centre sunt conectate. De asemenea acesta se află la baza unui sistem informațional important în univers. În acesta se găsesc toate cele cinci solide platonice, care sunt „pietrele de temelie” ale creației. Steaua cu opt vârfuri este și simbolul „inițierii Shambhala” – inițierea călugărilor budiști avansați, în tradiția Kalachakra. Această tradiție precedă cu mii de ani ceea ce majoritatea oamenilor cunosc astăzi sub numele de „budism,” avându-și bazele în religia tibetană „bon,” religie care le-a fost dată preoților tibetani de Marduk/Amon Ra. Spre deosebire de religia contemporană pacifistă și jertfitoare de sine a budismului, religia originală bon a fost o religie războinică în care discipolii erau împinși și stimulați să își depășească limitele și să devină asemenea Zeilor. -2-

„După ce candidatul a fost condus prin cele șapte porți și după ce a primit cele șapte inițieri (deschiderea celor șapte chakre), acesta putea fi primit în curtea Shambhalei.” -3-
________________________________________
Referințe:
¹ Genesis, The First Book of Revelations, de David Wood ©1985
² The Black Sun, de Peter Moon ©1997
³ Cloak of the Illuminati, de William Henry © 2003