Skip to content

Content Header

Sacramentele satanice

Sacramentele satanice published on

Oamenii m-au întrebat adesea „de ce susțin atât de mult încheierea unui Legământ cu Satan”. Încheierea unui Legământ cu Satan este un sacrament. Îți schimbă viața în mai bine și de asemenea, deschide o ușă pentru cunoaștere și înțelepciune, către lumea spiritelor și a relațiilor de prietenie cu Demonii, lucruri care nu sunt accesibile celor care sunt pe dinafară. Încheierea unui Legământ Îi arată lui Satan intențiile și dedicarea cuiva. Acesta este momentul din care suntem luați în serios.

Spre deosebire de sacramentele din alte religii, Sacramentele Satanice sunt reale și adevărate. În cazul celorlalte religii, sacramentele sunt false iar acest lucru este dovedit prin faptul că, aceia care le primesc, se pot da înapoi în orice moment și le pot chiar și părăsi. Ele nu au nici un fel de putere sau legătură; sunt, în realitate, lipsite de orice valoare.

Când ne dedicăm lui Satan, El ne ia atât pe noi cât și cuvintele noastre în serios. Legământul este real și permanent, așa cum este menit sa fie. De asemenea, Ritualul de Inițiere reprezintă și un test al caracterului. Tăria este mai mult decât importantă, așa că Satan vrea să ne testeze această caracteristică. Dedicarea este una dintre cele mai curajoase mișcări din viața noastră. Mulți dintre noi se ridică împotriva a tot ceea ce am fost îndoctrinați de-a lungul vieții, plini de sfidare și îndrăzneală. Aici ne arătăm adevăratul caracter, acela care nu poate fi manipulat prin frică, amenințări sau prin lucrurile despre care nu înțelegem prea multe. Acesta este un uriaș pas spiritual în eliberarea conștiinței și a sufletului, preparându-ne pentru intensa creștere interioară și evoluție spirituală, lucruri care încep odată ce devenim sataniști adevărați.

Legământul arată că Îi suntem cu adevărați dedicați lui Satan și că intenționăm ceea ce spunem; onestitatea fiind de asemenea extrem de importantă atât pentru Satan cât și pentru Demoni. În schimb, suntem răsplătiți cu o cunoștință și o înțelepciune superioare oricărei cunoștințe și înțelepciuni cunoscute vreodată de cei care sunt pe dinafară.

În același fel, aceia care se dedică ca și cler, fac un legământ pe viață.

Cei care sunt pe dinafară sunt cunoscuți ca fiind “cei fără de”. Mulți dintre cei care au cochetat cu ocultismul sau cu magia (căci tot ceea ce ţine de adevăratul ocultism vine de la Satan), au avut mereu parte de experiențe negative și ghinion, doar pentru că nu au făcut un Legământ cu Satan în prealabil. Am ajuns la concluzia că cei care sunt pe dinafară nu pot ajunge niciodată prea departe în aceste domenii. Însă, atunci când întreținem Ritualul de Dedicare, devenim parte a familiei lui Satan și suntem bineveniți să învățam, crește și evolua.

 

Primary Sidebar