Skip to content

Content Header

Puterile minții și ale sufletului

Puterile minții și ale sufletului published on

Esența satanismului ADEVĂRAT este completarea lucrării creatorului nostru Satan cu omenirea. Satan a fost oprit din terminarea acestei lucrări: aceea de transformare a sufletului uman într-unul divin. „Divin” înseamnă perfecțiune spirituală, fizică și imortalitate; în același timp mai înseamnă și putere, înțelepciune, înțelegere și cunoaștere. Acesta este mesajul ascuns din toate disciplinele oculte legitime, cum ar fi alchimia, dar și din legendele Zeilor, care sunt toate alegorii ce conțin acest mesaj puternic.

Pentru cei care nu au experiență în practicarea vrăjitoriei (folosirea puterilor minții și ale sufletului pentru a obține lucrurile dorite), acest cuvânt trezește imagini ale unor femei bătrâne cu pălării negre cu con, mături, lilieci, cazane, broaște râioase, amulete, pietre sacre, simboluri, etc.

Puterea folosită în vrăjitorie este puterea minții și a sufletului tău. Majoritatea obiectelor enumerate mai sus, cum e cazul cazanului, sunt nefolositoare. Altele, cum sunt amuletele, pietrele și așa mai departe, pot fi folosite cu scopul de a amplifica energia. Grupurile de vrăjitoare pot fi extrem de puternice în amplificarea energiei, la fel cum mulți oameni talentați lucrează împreună pentru a amplifica aceste puteri; mulți nu au putut îndeplini anumite lucrări atunci când au lucrat de unii singuri. Vrăjitoria presupune ridicarea și direcționarea energiei, cu scopul îndeplinirii dorințelor de orice fel.

De cele mai multe ori, responsabilă de amplificarea și de succesul unei lucrări magice este sincronizarea acesteia (adică ridicarea și a direcționarea energiei) în acord cu pozițiile astrelor. Vrăjitoarele și vrăjitorii (cei care își folosesc puterile minții și ale sufletului și care posedă aceste cunoștințe) se folosesc de orice pot pentru a-și amplifica puterile; iar acest lucru este foarte important.

Demonii și ajutoarele spirituale adesea se folosesc de broaște, precum și de alte animale (numite familiali), pentru a-i ajuta pe vrăjitori în lucrările lor și pentru a comunica prin intermediul acestora. Un astfel de animal este foarte bine îngrijit și apropiat vrăjitorului, între aceștia formându-se o legătură foarte puternică. Familiarul de asemenea oferă protecție vrăjitorului; este un dar de la Satan.

Sumar:

  1. Satanismul adevărat presupune lucrarea pentru avansarea propriei minţi, a sufletului şi a puterilor personale;
  2. „Vrăjitoria” presupune folosirea acestor puteri, dobândite în minte şi în suflet. Simbolurile, amuletele, pietrele, precum şi celelalte obiecte sunt folosite cu scopul de a amplifica energia — atât direct cât şi indirect — pentru cei care aleg să se folosească de acestea pentru a-şi spori propriile puteri.