Skip to content

Content Header

Calea lui Astaroth din 8 pași, pentru avansarea spirituală

Calea lui Astaroth din 8 pași, pentru avansarea spirituală published on

Astaroth a fost cunoscută canaaniţilor ca ASTARTE, sumerienilor ca INANNA, babilonienilor ca ISHTAR, asirienilor și acadienilor ca ASHTART, ASHTORETH, ASHERAH și ASTORETH; egiptenii o știau ca ISIS, ASHET și ASET, iar fenicienii ca TANIT-ASHTART și ASHTATOTH. Poporul Ugaritic o numeau ANAT. În sanscrită (una dintre cele mai vechi limbi), ”Ashta” precum și alte variații ale numelui ei, înseamnă ”opt”. Jnana Yoga (Inanna) este ”Calea Cunoștiinței”.

Atunci când numărul 8 este așezat în poziție orizontală, dă naștere simbolului infinității și a imortalității.

Cei mai mulți dintre noi, care suntem familiarizați cu yoga, am auzit de calea în ”opt pași”. Din nefericire, o mare parte din aceasta a fost poluată de gunoaiele creștine și musulmane, imediat după ce doctrinele originale au fost distruse. Calea în opt pași NU are nimic de a face cu conduita personală sau cu ”moralitatea”.

”Ingădui fiecaruia să îşi urmeze dictările propriei sale naturi, însă acela care Mi se va opune, va regreta amarninc.”Satan în Al-Jilwah

În adevăr, calea în opt pași este datina și practicarea celor de mai jos, care amplifică puterile minții și ale sufletului în mod drastic:

1. Asanas – Poziții fizice ale corpului, cum sunt acelea din Yoga Hatha, Yoga Kundalinică, Cele 5 Tibetane și Tai Chi. În cadrul acestora, trebuie să îți întărești partea fizică prin întinderi ușoare și manipulare a șirei spinării, cu scopul de a facilita ascenderea în siguranță a Șarpelui Kundalini. Corpul fizic trebuie să fie liber și flexibil, altfel energia poate fi blocată. Atunci când meditezi în mod constant, ridici cantități extreme de energie care trebuie direcționată în mod corect, însă mai presus decât orice, aceasta trebuie să circule liberă.

2. Pranayama – Exerciții de Respirație

3. Dhyana – Meditație

4. Mantra – Vibrarea cuvintelor de putere pentru a atinge anumite țeluri și/sau pentru putere personală (câteva exemple de cuvinte de putere, Runele, Codurile Enochiene)

5. Yantras – Meditație pe sigilii și diferite simboluri (se folosește împreună cu mantra pentru efectivitate maximă)

6. Mundra – Anumite semne, cum sunt pozițiile mâinilor pe care le folosim la deschiderea chakrelor și care sunt folosite pentru activarea puterii vrăjitorești.

7. Bandhas – Pentru stimularea și direcționarea Șarpelui Kundalini

8. Maithuna – Activitate sexuală, fie cu unul sau mai mulți parteneri, fie de unul singur. Orgasmul este foarte necesar atât pentru activarea cât și pentru amplificarea forței vitale. Acesta este motivul pentru care, în lupta lor pentru a îndepărta toate cunoștințe și puterea spirituală, biserica creștină și programul islamului întotdeauna condamnă activitatea sexuală și pune restricții peste aceasta.

 

Prin practicarea tuturor celor de mai sus, îți vei spori și amplifica puterea și vei scurta timpul în care vei atinge dumnezeirea.

Mai multe informații despre steaua cu opt vârfuri a lui Astaroth, cunoscut și ca ”Sigiliul Fiarei”.

 

Primary Sidebar