Skip to content

Content Header

Telechinezia

Telechinezia published on

Telechinezia este abilitatea de a muta obiecte prin puterea minţii. Este o practică foarte avansată, fiind necesară o aură puternică. Cu toţii avem această abilitate însă din cauza secolelor de opresiune creştină asupra puterilor minţii, aceasta a devenit o parte inactivă a creierului. La fel ca învăţatul unei mişcări în gimnastică, este nevoie de consistenţă, dedicare şi răbdare; în timp va deveni din ce în ce mai uşor.

Fiecare lucru are un câmp energetic/o aură, chiar şi obiectele. Prin telechinezie, trebuie să îţi conectezi aura cu ceea a obiectului pe care doreşti să îl mişti. Puterea aurei tale va determina succesul.

Următoarele exerciţii ajută la dezvoltarea telechineziei. Ar trebui să fii adept al meditaţiei fundamentale (vezi și meditația energiei), iar chakrele mâinilor ar trebui să îţi fie puternice.

Acest exerciţiu este cel mai bine de întreţinut după sesiunile de meditaţie de împuternicire, când aura îţi este puternică.

  1. Pentru a începe, atârnă un pendul în faţa ta. Poate fi orice obiect, de la un creion mic la o minge uşoară, ca aceea de ping-pong. Poate fi folosit orice obiect mic şi uşor. Trebuie să fie în faţa ta, preferabil pe o masă, unde te poţi relaxa şi sta jos. Atârnă pendulul, astfel încât nimic să nu îl atingă sau să intre în contact fizic cu acesta, pentru a se mişca uşor şi liber.
  2. Poziţionează-ţi mâinile la aproximativ 2.5 cm distanţă de fiecare parte a pendulului, iar palmele cu faţa înspre pendul. Direcţionează energia prin chakrele palmelor.
  3. Acum, încearcă să împingi şi să atragi pendulul. Vizualizează-ţi aura împingând şi atrăgând obiectul. O mână împinge, cealaltă atrage. Vizualizează-ţi aura conectându-se cu aura pendulului. Nu mişca mâinile.

Când eşti capabil să mişti pendulul, plasează-ţi mâinile din ce în ce mai departe de acesta.

Următorul pas este să mişti pendulul prin intermediul energiei din vârful degetelor.

La început, încearcă să atragi cu energia din vârful degetelor.

Cheia este să continui să te distanţezi de obiect. Următorul pas este extrem de avansat şi constă în folosirea puterilor celui de-al 3-lea ochi şi mişcarea obiectelor prin conectarea aurei cu cea a obiectului, voind ca acesta să se mişte.

Nu deveni frustrat dacă nu merge din prima! O astfel de practică necesită o concentrare intensă, o minte şi aură puternică; însă cu îndeajuns de multă răbdare şi consistenţă în practică, timpul necesar pentru a reuşi mişcarea obiectului va deveni din ce în ce mai scurt. Când înveţi să foloseşti această zonă a creierului şi să o împuterniceşti (va deveni din ce în ce mai uşor), primele dăţi sunt cele mai dificile.

Sfaturi practice:

  • Cu siguranţă ajută în a te face capabil să vezi aura altora/obiectelor. Când ne deschidem al 3-lea ochi, acesta ne oferă această abilitate, însă trebuie să învăţăm cum să ne folosim de ea pentru a vedea. Aceasta este la fel ca şi cu atletismul. Dacă o persoană are putere şi flexibilitate, are potenţial; tot ceea ce are nevoie este să facă mişcare şi antrenament pentru a deveni adept. La fel e şi cu mintea.
  • Începe cu obiecte uşoare. Pietrele preţioase/semi preţioase sunt minunate, cu condiţia ca acestea să fie mici şi uşoare. Acestea au o aură mai puternică.
  • Telechinezia este cel mai bine de încercat după sesiunile de meditaţie de împuternicire, când energia îţi este radiantă.
  • Trebuie să lucrezi zilnic cu telechinezia, ca şi cu orice altă abilitate, până când o stăpâneşti. Obiecte din ce în ce mai grele le pot înlocui pe cele uşoare, când ajungi la un nivel mai avansat. Eu personal am avut succes prin metoda de mai sus.