Skip to content

Content Header

Deschiderea chakrelor palmelor

Deschiderea chakrelor palmelor published on

chakra mainilorCând acest exercițiu este făcut în mod consistent, stabilește un circuit de energie între chakrele mâinilor. Această energie poate fi folosită pentru vindecarea sau deschiderea altor chakre, și la aplicarea energiei. De asemenea, ajută în telechinezie (mișcatul obiectelor prin intermediul minții) și pirochinezie (aprinderea obiectelor prin folosirea puterilor minții și ale aurei). Ca să avansezi în aceste abilități, ai nevoie de o aură puternică, pentru a putea influența aura altor obiecte. Acest exercițiu trebuie făcut cel puțin o dată pe zi, astfel încât să obții un flux liber de energie prin chakrele mâinilor.

  1. Așază-te într-o poziție confortabilă și relaxează-te. Încearcă să intri în transă. Cu cât transa și nivelul de concentrare sunt mai profunde, cu atât rezultatele vor fi mai bune, în special dacă ești începător cu acest exercițiu. Atunci când un circuit de energie este deschis, acest exercițiu poate fi făcut oriunde și oricând ai timp.
  2. Pune-ți mâinile „față în față,” degetele aproape atinse și relaxate (degetele pot fi ușor îndoite, ca în imagine).
  3. Cu degetul mare, apasă în mijlocul fiecărei palme.
  4. Acum, concentrează-te intens pe mâini, în special pe palme. Simte aria pe care ai apăsat-o cu degetul mare.
  5. Continuă să te concentrezi și simte o energie caldă în palme.
  6. Începe să îți îndepărtezi palmele 2-3 cm una de cealaltă, încet, și apoi revino în poziția inițială, unde degetele aproape se ating. Încearcă să simți energia dintre palme. Pe măsură ce energia ta devine mai puternică, continuă să îți îndepărtezi mâinile din ce în ce mai mult, până când îți poți simți energia de la o distanță de 30-60 cm.
  7. Apoi vizualizează o sferă cu foc alb și fierbinte la fel ca în imaginea de mai sus. După un timp poți folosi și culori. Simte acea căldură și energie din sfera de foc dintre mâinile tale. Asta s-ar putea simți ca o furnicătură sau ca un fior. Unele persoane pot simți asta ca fiind rece. Ceea ce este important este ca energia să fluctueze și să o simți.mana
  8. Acum lasă-ți brațele să atârne și relaxează-le. Concentrează-te pe energia care trece din brațele tale în palme. S-ar putea să simți furnicături în braț iar mâinile să le simți epuizate. Acesta este un semn că energia este fluentă. Acum repetă pașii 5-7 de mai sus.
  9. Fă exercițiul de mai sus de 4 ori.

Acest exercițiu ar trebui făcut în fiecare zi, până când Chakrele Mâinilor îți sunt deschise complet și un flux de energie este permanent stabilit. Cu o practică corectă, ar trebui să îți simți energia puternică între mâini atunci când sunt la o distanță mai mare de 30 de cm una de cealaltă.