Skip to content

Content Header

Cum să-ți cureți aura

Este esenţial să îţi cureţi aura, pentru igiena spirituală. Atunci când îţi cureţi aura în fiecare zi, te protejezi împotriva atacurilor psihice şi de boli. O aură curată conferă carismă şi va încuraja la relaţii mai bune cu ceilalţi. În mod natural, oamenii tind să fie mai amabili şi mai favorizanţi cu cei a căror aură este curată şi radiantă cu energie. Aşa îi influenţăm pe ceilalţi şi îi determinăm să acţioneze aşa cum vrem noi. Formele mentale negative folosite în magia neagră sau generate de o minte bolnavă, de gelozie sau de ură, se ataşează de aură şi predispune la ghinion, accidente, boli şi aşa mai departe. Curăţatul aurei nu durează decât câteva minute în fiecare zi şi se merită din plin. Dacă eşti bolnav, deprimat, etc., aura îţi este murdară şi pot fi nevoite mai multe sesiuni de meditaţie pentru a o curăţa complet. Ceea ce ai în tine, se reflectă în aură.

Contrar multor învăţături, Satan este cel care aduce lumina. De când Demonii au fost eliberaţi, aurele lor au crescut în lumină în mod drastic. Puterea lor a crescut şi ea. În unele grimoare, se spune despre anumiţi Demoni şi despre speranţa lor de „a se întoarce la lumină.” Aceia dintre noi care au lucrat cu ei, înţeleg ce au vrut ei să spună cu aceste cuvinte. Lumina este în aură. Sufletul are nevoie de lumină pentru a avea putere. Odată, Tatăl Satan a levitat în faţa mea. Când a făcut acest lucru, aura lui a devenit extrem de strălucitoare.

În mod ideal, ar trebui să îţi cureţi aura de două ori pe zi: dimineaţa când te trezeşti şi seara înainte de culcare. Este esenţial să îţi cureţi aura înainte de a merge la culcare. Cu cât mai mulţi oameni intri în contact pe parcursul zilei, cu atât mai multe forme mentale şi energii străine se vor ataşa de corpul tău astral, rezultând în probleme. Corpurile astrale ale oamenilor intră în contact unele cu celelalte, în fiecare zi. Precum virusurile şi bacteriile se leagă de corpul fizic, energiile se leagă de corpul astral.

Pentru a-ţi curăţa aura:

  1. Vizualizează-te înconjurat în totalitate de o lumină strălucitoare. Concentrează-te şi menţine această vizualizare timp de câteva minute. Nu durează foarte mult.
  2. Acum, vizualizează lumina mai strălucitoare şi mai intensă iluminând fiecare chakră, precum un Soare în miniatură.

Asta e tot! Dacă observi că aura sau vreo chakră îţi este murdară, repetă meditaţia. Acest exerciţiu te poate alerta cu privire la orice energie negativă sau atac psihic şi le previne din a se manifesta.