Skip to content

Content Header

Tactici și strategii în lupta de zi cu zi

Avem impact. Blestemele împreună cu informarea publicului își cer prețul de la inamic. Trebuie să lucrăm neobosiți și să ne menținem avântul. Nu îți poți întoarce spatele unui inamic doborât la pământ, până nu te asiguri că este cu adevărat și în totalitate MORT. În cele mai multe cazuri, întorcându-ți spatele te poți trezi cu un cuțit în spinare sau chiar mai rău. Oamenii care încurajează neimplicarea și atitudinea de tipul „las’ că fac alții,” își invită furia lui Satan. Acești oameni sunt lipsiți de orice fel de valoare – asta ca să nu spun altceva…

Există multe tactici prin care să fii efectiv în lupta de distrugere a inamicului. Aici sunt câteva metode prin care poți acționa; de asemenea, orice altă idee și sugestii sunt mai mult decât binevenite, întrucât această secțiune este foarte importantă:

Pe/în broșurile creștine, biblii, etc., care ne sunt băgate pe ochi în spălătorii, spitale, săli de așteptare ș.a.m.d., scrie sau plasează în ele un link spre site-ul Creștinismul Expus și lasă și remarca „Creștinismul este o MINCIUNĂ!” sau „Creștinismul este o FARSĂ!” – sau orice altceva de acest gen.

Teancurile cu pamflete și broșuri creștine pot fi aruncate la gunoi în mod discret. Cu ceva timp în urmă, am dat peste un astfel de teanc într-o sală de așteptare. Le-am aruncat la gunoi, după care am urinat pe ele îndeajuns de mult pentru a le satura cu urină, asigurându-mă astfel că nici un dobitoc creștin nu le mai poate salva.

La spălătorie, mă asigur că mereu am un pix la îndemână și întotdeauna scriu www.crestinismulexpus.blogspot.ro pe toate jegurile de reviste ale martorilor lui Iehova care îmi cad în mână și pe care aceștia le au împrăștiate peste tot locul. Pun de asemenea și alte notițe în aceste reviste, în dreptul linkului. Persoanelor cărora le place să piscălească: puteți deteriora aceste rahaturi creștine (cum ar fi pozele cu nazarineanul din broșuri) exact așa cum vă place. Ideea e să le transmitem că aceste gunoaie nu vor fi tolerate și în același timp, să ne transmitem mesajul adevărului în contrast cu minciunile lor. Cu toate acestea, nu încălcați legea prin asta… spre exemplu, vandalizarea bisericilor și a mormintelor este împotriva legii. Evitați să faceți așa ceva!!

Bucăți de hârtie cu www.crestinismulexpus.blogspot.ro + câteva notițe pot fi lăsate și în biblioteci, plasate în cărțile creștine și așa mai departe. Zicala „stilou-i mai măreț decât sabia” este reală și funcționează; însă cu acest monstru trebuie să facem tot ce putem. Informarea a fost prietenul nostru și are mai multă influență decât ai putea crede. Cunosc și am experimentat acest lucru.

Dacă ești sâcâit de creștinii care lucrează în magazine, supermarketuri, de cei cu care faci afaceri sau de oriunde altundeva – FĂ RECLAMAȚIE!!

Creștinii au operat fără opunere timp de secole. Asigură-te că reclami un astfel de comportament managerului, managerului regional sau oricui de la conducere. Dacă rămâi tăcut și nu spui nimic, le arăți că le aprobi atitudinea și intruziunea. Eu ÎNTOTDEAUNA depun plângere. Ține minte totuși să faci acest lucru într-un mod profesional și diplomat: nu ridica tonul vocii, nu devenii emoțional și nu folosi așa-numitul limbaj „vulgar.” În multe locuri, cum e Tulsa, Oklahoma, USA, care se află în mijlocul „centurii biblice” de căcat, „înjuratul” în public este realmente o infracțiune. Atât de dăunători și nenorociți sunt creștinii atunci când lucrează să te priveze și de drepturile tale bazice. Amintește-ți mereu că libertatea noastră este în joc. Nu ne putem permite să o pierdem.

Fii ferm și la obiect. Dacă eșuezi în a primi un răspuns pozitiv, notează numele managerului, răspunsul negativ pe care acesta ți l-a dat, data la care ați vorbit și orice altă informație importantă, și apelează la cineva aflat într-o poziție de conducere mai înaltă (managerul pe regiune, etc.)

Folosește internetul: există mii de grupuri și forumuri online în care oamenii pun întrebări despre religie și despre satanism. Fă-le cunoscut că satanismul NU ține de sacrificiile de sânge, etc. – așa cum mulți, în mod eronat sunt conduși să creadă. Chiar și atunci când răspunzi numai prin postarea link-ului www.crestinismulexpus.blogspot.ro, este un mod rapid și eficient prin care oamenii să descopere adevărata față a creștinismului. Acest lucru e simplu de făcut: copiază pagină cu pagină și apoi, tot ceea ce le rămâne oamenilor de făcut, e să dea click pe link-uri. Website-ul va face restul. Când am fost nouă în satanism, am făcut acest lucru pe forumurile ateiste pe care dezbăteam problema creștinilor. Făceam acest lucru și pe alte grupuri online, dedicând câteva ore în fiecare zi pentru a ataca creștinismul. De-a lungul anilor, Satan mi-a arătat că efortul depus de mine online, prin metodele de mai sus, a fost eficient și influent.

În cazul grupurilor și forumurilor creștine, dă un copy/paste. Puțini creștini citesc biblia cu adevărat. Arată incertitudine, neliniște, dezamăgire, etc., pentru a crea dezordine în comunitățile creștine. În multe cazuri este mai bine dacă dai un copy/paste la fragmente sau articole de pe Creștinismul Expus (sau din alte locuri care aduc dovezi bune împotriva creștinismului); adesea, oamenii tind să citească ceea ce au în față. Cu toate acestea, ambele variante sunt efective (copy/paste sau link).

Blestemă-l pe inamic necontenit și fără milă! Blestemă-le conducătorii! Fii precum un berbec ațâțat. Nu te opri deloc până când aceștia sunt distruși în mod complet și cu desăvârșire. Blestemele noastre au avut și au efect. Lucrările au nevoie de timp pentru a se manifesta și trebuie repetate. Multele blesteme și ritualuri făcute împotriva acestui program odios, au trezit și au pus în mișcare forțe puternice. Fii răbdător! Creștinismul este un monstru de proporții uriașe care deține averi și putere imensă. Nu va cădea într-o zi, ci în timp. Unde-s doi puterea crește. În același fel, o singură furnică nu reprezintă o amenințare pentru nimeni, însă o armată de furnici îți poate pustii o livadă într-o perioadă scurtă de timp.

Cei care lucrează pentru Satan beneficiază de protecția lui și vor fi răsplătiți din belșug. Satan mi-a spus în noaptea de 30 aprilie 2008, că „vremurile vor deveni mult mai rele din punct de vedere economic.” El de asemenea mi-a spus că „mulți oameni vor muri.” Aceia care nu fac nimic pentru Satan, să nu se aștepte la nimic din partea lui. Puterile Iadului sunt acum în plină bătălie spirituală și nu au timp de pierdut pe aceia care nu se sinchisesc deloc. Aceia dintre noi care suntem Războinici, noi nu vom fi singurii care vor fi protejați, ci vor fi protejați și cei dragi nouă. Cu cât facem mai mult pentru Satan, cu atât mai mult va face și el pentru noi. Puterile Iadului au fost eliberate în totalitate între iarna lui 2002 și primăvara lui 2003. Inamicul se află pe picior serios de război. Dezastre naturale, plăgi și tot felul de neobrăznicii au loc peste tot în lume. Creștinii zeloși și dedicați lucrează în toate felurile posibile pentru a încerca să facă ca acele „profeții biblice” să pară reale, pentru a înșela cât mai mulți oameni.

Ca indivizi, trebuie să facem tot ceea ce ne stă în putință. Cei care vă aflați în poziții înalte și care nu vă puteți pune reputația în risc: folosiți-vă zona de influență și luptați acolo în mod tainic! Dacă nu ești sigur cu privire la felul în care să lupți, cere îndrumări direct de la Satan. VEI PRIMI indicații clare pentru a lucra discret, indiferent de profesia pe care o ai și vei primi de asemenea îndrumări cu privire la toate felurile în care poți participa în război, fără a aduce stricăciuni poziției tale. Știu că Ministerele Bucuria lui Satan (Joy of Satan) au oameni peste tot.

Aceia dintre voi care pot face ritualuri de distrugere individuale sau care pot participa în ritualurile în grup cu ceilalți frați și surori în Satan, FACEȚI ASTA. Ritualurile în grup cu dățile la care acestea pot fi întreținute vor fi postate pe Forumurile BLS.

Aceia care lucrează pentru a crea dezbinare între sataniști hărțuind alți membrii, denigrând alte grupări sataniste legitime sau orice altceva pentru a crea probleme sataniștilor – AI DE GRIJĂ. Ghinionul și nenorocirea te pândesc la ușă. În ochii Puterilor Iadului sunteți la fel ca creștinii.

Marcu 3: 25-26
25. Și dacă o casă este dezbinată împotriva ei înseși, casa aceea nu poate dăinui.
26. Tot astfel, dacă Satana se răscoală împotriva lui însuși este dezbinat și nu poate dăinui, ci s-a isprăvit cu el.

Oamenii care lucrează pentru a crea dezbinare între sataniști vor fi pedepsiți de Puterile Iadului!!

– Înalta Preoteasă Maxine Dietrich