Skip to content

Content Header

Ceremonia de inițiere într-un covan

Ceremonia de inițiere într-un covan published on

Ceremonia de inițiere trebuie efectuată pentru fiecare membru nou. Noii membrii trebuie selectați cu grijă, întrucât aceștia trebuie să aibă aceleași intenții și gândire ca și covanul și să pună mai întâi de toate cele mai bune interese ale grupului. Inițierea este o unire cu covanul; asemenea unirii unei familii. La fel ca dedicarea lui Satan, și inițierea într-un covan este permanentă. Interesele și țelurile candidatului trebuie să fie în armonie cu cele ale covanului și mai presus de toate, acestea ar trebui să fie dedicat lui Satan în mod total și complet și să lucreze la avansarea agendei Lui. Absolut toți candidații TREBUIE să fi întreținut în prealabil ritualul de dedicare, înainte ca acestea să poată intra într-un covan. Demonul Protector al covanului își va da consimțământul pentru noii membrii. Nimeni nu ar trebui să fie acceptat într-un covan fără acordul Demonului Protector.

Ritualul de inițiere într-un covan este o ceremonie. Un ritual special ar trebui să acompanieze ceremonia. Cele mai multe inițieri sunt făcute în timpul Sabaturilor sau Esbaturilor. Fiecare covan își are propria variație a inițierii, însă aici sunt niște orientări standard:

  • Inițierea este o ceremonie serioasă și nici un fel de prostie sau glumă NU își are locul aici
  • Inițierea ar trebui să aibă loc la apogeul ritualului
  • După aceea, toată lumea ar trebui să sărbătorească

Dacă candidatul își cunoaște Demonul Gardian, acesta ar trebui chemat și invitat să participe la ceremonie. Candidatul citește următorul paragraf cu voce tare, când face jurământul; acesta ar trebui scris pe o coală de hârtie curată sau pe pergament. După citirea juruinței, candidatul își va semna numele în sânge, înaintea grupului. După aceea hârtia este arsă într-un vas de ardere, ca o dăruire lui Satan/Lucifer.

Eu _______ (numele complet), înaintea atotputernicului Satan/Lucifer, înaintea _______(numele Demonului Protector al covanului), înaintea _______(numele Demonului Gardian; dacă este cunoscut),
în prezența tuturor celor adunați aici,  din propria mea voință, jur solemn că voi păstra întotdeauna în secret lucrurile încredințate urechilor mele de acest covan.
Promit să lucrez și să avansez Satanismul în orice mod cu putință mie.
Înțeleg că sunt un războinic al lui Satan și un membru pământesc al Armatei Iadului; acest covan este unitatea mea.
Promit să-mi folosesc puterile și energiile cu cele ale grupului pentru a distruge inamicii lui Satan.
Promit să-mi folosesc puterile ca un efort în grup pentru orice membru al acestui covan care este în nevoie, știind că același lucru se va face și pentru mine, dacă voi cere asta. Toate acestea le jur pe viața mea, acum și pururea, și fie ca puterile pe care le dețin, acum și pururea, să se întoarcă împotriva mea dacă voi rupe această juruință solemnă.
Lord Satan și toți Demonii și Puterile Iadului,
fie ca voi să mă socotiți vrednic
Ave Satanas,
_____________ (semnează-ți candidatului în sângele lui).

 

Hârtia/pergamentul este mai apoi ars în vasul de ardere, iar ceremonia este încheiată. După aceea, se sărbătorește și se petrece.

Primary Sidebar