Skip to content

Content Header

Ceremonia de inițiere într-un covan

Ceremonia de inițiere într-un covan published on

Ceremonia de inițiere trebuie efectuată pentru fiecare membru nou. Noii membrii trebuie selectați cu grijă, întrucât aceștia trebuie să aibă aceleași intenții și gândire ca și covanul și să pună mai întâi de toate cele mai bune interese ale grupului. Inițierea este o unire cu covanul; asemenea unirii unei familii. Inițierea într-un covan este permanentă, așa cum este și dedicarea lui Satan. Interesele și țelurile candidatului trebuie să fie în armonie cu cele ale covanului și mai presus de toate, acestea ar trebui să fie dedicat lui Satan în mod total și complet și să lucreze la avansarea agendei Lui. Absolut toți candidații TREBUIE să fi întreținut în prealabil ritualul de dedicare, înainte ca aceștia să poată intra într-un covan. Demonul Protector al covanului își va da consimțământul pentru membrii noi. Nimeni nu ar trebui să fie acceptat într-un covan fără acordul Demonului Protector.

Ritualul de inițiere într-un covan este o ceremonie. Un ritual special ar trebui să acompanieze ceremonia. Cele mai multe inițieri sunt făcute în timpul Sabaturilor sau Esbaturilor. Fiecare covan își are propria variație a inițierii; mai jos sunt doar niște orientări standard:

  • Inițierea este o ceremonie serioasă și nici un fel de prostie sau glumă NU își are locul aici
  • Inițierea ar trebui să aibă loc la apogeul ritualului
  • După aceea, toată lumea ar trebui să sărbătorească

Eu_______(numele complet), înaintea atotputernicului Satan/Lucifer, înaintea_______(numele Demonului Protector al covanului), înaintea_______(numele Demonului Gardian; dacă este cunoscut), în prezența tuturor celor adunați aici, din propria mea voință, jur solemn că voi păstra întotdeauna în secret lucrurile încredințate urechilor mele de acest covan.
Promit să lucrez și să avansez satanismul în orice mod îmi este cu putință mie.
Înțeleg că sunt un războinic al lui Satan și un membru pământesc al Armatei Iadului; acest covan este unitatea mea.
Promit să-mi folosesc puterile și energiile cu cele ale grupului pentru a distruge inamicii lui Satan. Promit să-mi folosesc puterile ca parte a unui efort în grup pentru orice membru al acestui covan care se află în dificultate, știind că același lucru se va face și pentru mine, dacă voi cere asta. Toate acestea le jur pe viața mea, acum și pururea și fie ca puterile pe care le dețin, acum și pururea, să se întoarcă împotriva mea dacă voi rupe această juruință solemnă. Lord Satan și toți Demonii și Puterile Iadului, fie ca voi să mă socotiți vrednic
Ave Satanas,

_____________ (semnătura candidatului în sângele lui).

Hârtia/pergamentul este mai apoi ars în vasul de ardere, iar ceremonia este încheiată.

După aceea, se sărbătorește și se petrece.