Skip to content

Content Header

Introducere în satanism

Introducere în satanism published on

Dacă ești nou, te încurajăm să citești tot ce găsești pe acest website.

Apartenența la Bucuria lui Satan este gratuită și deschisă pentru toată lumea. Mulțumită donațiilor, putem face publică toată informația și cunoștința pe care o deținem, în timp ce noi putem continua cu cercetările. Articolele și materialele noi pot fi găsite în rubrica Noutăți pe BLS din meniul orizontal de sus.

Unele materiale vor fi publicate doar pe Forum. De asemenea, pe acest forum se pot pune întrebări și se poate discuta deschis cu ceilalți membri Bucuria lui Satan. Așadar te încurajăm să te alături acestui forum. Click aici
Simte-te liber să pui întrebări, însă te rugăm să studiezi și acest site, deoarece multe răspunsuri pot fi găsite prin studiu personal, chiar aici. Satanismul înseamnă cunoștință și studiu.

După ce ai studiat acest website și te gândești serios să faci un Legământ cu Satan, aceasta va fi inițierea ta în satanismul spiritual.

După ce ai întreținut ritualul legământului, ar trebui să începi un program de meditație de împuternicire.
Meditația de împuternicire constituie fundamentul satanismului spiritual. Vei găsi ajutor și pe forum, în ceea ce privește meditația și poți de asemenea să îți împărtășești experiențele cu ceilalți membrii.

Mai jos sunt câteva răspunsuri la întrebările puse frecvent în grupul online:

 1. Toate înclinațiile și practicile sexuale sunt acceptate în satanism – heterosexuale, homosexuale, bisexuale, sex în grup etc. Viața ta sexuală este o chestiune exclusiv personală. Aici sunt incluși și aceia care aleg să rămână inactivi din punct de vedere sexual, sau care sunt asexuați. Viața ta sexuală, indiferent de felul în care alegi să o trăiești, te privește strict și nu ar trebui să te facă să te simți vinovat în nici un fel.
 2. Drogurile recreative de asemenea te privesc personal și sunt lăsate la judecata și alegerea ta. Responsabilitatea pentru responsabil. Satanismul spiritual încurajează împuternicirea sufletului fără folosirea stimulanților artificiali sau a substanțelor care alterează mintea. Cu toate acestea, aceste practici sunt lăsate în seama fiecărui individ.
 3. Satan NU cere o închinare de sclav. El nu așteaptă ca noi să ne cerem mereu „iertare.” Satan ne dă cunoștința și se așteaptă ca noi să ne folosim de ea pentru a avansa și a ne împuternici sufletul. El vrea ca noi să creștem, să evoluăm și să devenim independenți.
 4. Rugăciunea Satanică constă în „trimitere de energie.” Spre exemplu, dacă cineva drag ne este bolnav, le vom trimite energie vindecătoare.
  Pentru a comunica cu Satan și cu Demonii Săi, ne folosim de telepatie. Aceasta abilitate se va manifesta odată cu meditația de împuternicire și poate rămâne activă atâta timp cât mințile noastre ne sunt deschise. Satan ne aude atunci când vorbim cu el.
 5. Ritualurile săptămânale sunt extraordinar de bune pentru novici, deoarece ele deschid sufletul spre energia satanică, care este foarte plăcută.
 6. Aceia care au fost creștini și care acum vor să adere la satanism, ar trebui să răsfoiască secțiunea Creștinismul Expus din meniul vertical al acestui website, deoarece acolo sunt date explicații iar religia creștină este expusă.
  Citind aceste articole vei vedea adevărul. Lumea a fost îndoctrinată cu învățături creștine care au fost impuse cu forța de către predecesorii religiei creștine. Creștinismul nu este nimic altceva decât o minciună și un program prin care învățăturile și practicile spirituale au fost eliminate. În urma aderării la Satanism, vei ajunge să constați că lumea astrală, precum și sufletul tău sunt foarte reale. Puțini sunt aceia care au avut posibilitatea de a experimenta adevărata spiritualitate sau care au știut cum să își împuternicească sufletul, datorită secolelor pline de minciuni creștine. Prin învățarea și împuternicirea noastră, anxietatea și temerile sunt izgonite, iar noi devenim tari în înțelepciune și cunoaștere. Cei mai mulți sataniști sunt capabili și confidenți din punct de vedere spiritual și nu se tem nici de așa numitul „supranatural” și nici de moarte.
 7. Dacă ești minor și locuiești într-o familie creștină, Satan înțelege. Fă atât cât poți face în această situație, până când ești major și îți poți practica religia în mod liber. Satan dorește ca oamenii lui să fie în siguranță. Satan afirmă în Al-Jilwah: „Nu-mi menționați Numele și nici atributele, ca nu cumva să regretați; pentru că nu știți de ce sunt în stare cei din afară.”
 8. În satanism NU există nici mijlocitori și nici intermediatori.