Skip to content

Content Header

Magie voodoo

Magie voodoo published on

Magia voodoo este folosită de secole. Ideea de bază este  folosirea unui obiect, pentru a reprezenta o victimă; ceea ce i se întâmpla obiectului, i se întâmpla şi victimei. Această practică datează din Egiptul Antic.

Pentru rezultate bune, foloseşte un obiect care a aparţinut victimei, pentru a construi păpuşa. O fotografie, o bucată mică de îmbrăcăminte, mici posesii personale, păr, unghii tăiate sau fluide sexuale; poate fi folosită chiar şi murdăria luată de la o urmă de încălţăminte. Sunt posibilități infinite, atâta timp cât obiectul are o conexiune apropiată într-un fel sau altul cu inamicul.

În trecut, păpușile erau des făcute din ceară sau lut. Poate fi greu sa lucrezi cu ceară. Cel mai bine este să construieşti imaginea astfel încât să fie solidă şi nu moale, dacă plănuieşti să provoci pagube serioase. Păpuşa ar trebui construită astfel încât să poată fi abuzată, fără să se rupă.

Ceea ce este important, este ca o îndeajuns de multă concentrare și ură să fie folosită în lucrare. Înfigând un cui în capul păpuşii va cauza nebunie. Băgând un cui în inimă, cu tipul de concentrare şi intensitatea potrivită, va cauza moarte — asta dacă este făcut cu destulă tărie şi dacă aura operatorului este îndeajuns de puternică. Îngropatul imaginii în pământ va cauza distrugere persoanei, la fel cum imaginea putrezeşte în pământ.

Foloseşte orice ai la îndemână pentru a construi imaginea. S-ar putea ca îmbrăcămintea să trebuiască sa fie tăiată la măsură. Ce rămâne poate fi păstrat pentru ritualul lucrării.

Poate fi cusută o păpușă şi apoi umplută cu ceea ce ai obţinut de la victimă. Ceară, clei sau lucruri asemănătoare pot fi modelate si îmbinate cu obiecte din posesiile personale ale victimei. În timp ce construieşti această imagine, cântă/vibrează tare sau în mintea ta, numele inamicului reprezentat de păpuşă, încontinuu, până când imaginea este gata. Aceasta ar trebui să fie o mantră a urii.

În timpul cântatului, concentrează-te intens pe greşelile comise de această persoană şi pe ura ta faţă de ea.

Când termini, scrie sau gravează numele persoanei pe imagine. Dacă doreşti distrugerea completă a inamicului, ritualul ar trebui făcut în timpul unei Luni descrescătoare. O perioadă excelentă pentru o asemenea lucrare, este când Luna se află în Taur, Scorpion, Capricorn sau Peşti. Poţi face un ritual complet, la apogeul căruia, introduci păpușa, citeşti cu voce tare sau în mintea ta greşelile comise de inamic împotriva ta şi blestemul care doreşti să cadă peste el. Când termini de citit, arde foaia pe care ai scris blestemul, în flacăra unei lumânări negre. Eu am un bol de argint unde las să ardă astfel de hârtii, după ce le dau foc.

Cât timp hârtia arde şi pentru câteva minute după aceea, concentrează-ţi toată mânia şi ura împotriva duşmanului, cântându-i/vibrându-i numele în mod repetat. Acum este momentul în care înfigi cuie în imagine, o dai prin foc, o roteşti şi o mutilezi (fă exact aceea ce simţi). Continuă cu ofensele; goleşte-te de toată furia, până când eşti complet epuizat şi liber. La acest moment, imaginea poate fi arsă (cel mai bine faci asta afară, într-o zonă retrasă), iar cenuşa o poţi îngropa. Apoi încheie ritualul.

Noi am descoperit că este foarte efectiv să ţintuieşti păpuşa într-un pom, prin cap şi inimă. Altă tehnică ar fi să o îngropi. Trebuie să direcţionezi ura şi mânia. În propriile lucrări, am observat că persoana nu are nevoie să devină extrem de emoţională. Doar o dorinţă puternic determinată, direcționând mânia într-un eveniment specific, de exemplu un anumit tip de accident, încontinuu. Aceasta trebuie făcuta foarte clar în mintea ta şi este cel mai bine de făcut când victima doarme. Victima ar trebui să fie uşor de accidentat cu tipul de accident sau moarte plănuit. De exemplu — cineva care nu călătoreşte cu avionul nu ar avea cum să moară într-un accident aviatic. Trebuie să cunoşti obiceiurile victimei şi să ai o imagine clară despre ea în minte, şi o imagine clară a nenorocirii care doreşti să se abată asupra ei.

Este întotdeauna important ca după ritual să-ți scoți lucrarea din minte şi să îi dai timp energiei să-şi facă treaba. Nu uita să îţi cureţi aura şi chakrele în mod temeinic, după orice lucrare de magie neagră.