Skip to content

Content Header

Ritualul standard de distrugere, pentru răzbunare

Ritualul standard de distrugere, pentru răzbunare published on

Următorul ritual este mai mult pentru începători, pentru aceia care sunt noi. Adepții se folosesc de mai multe tehnici și de cele mai multe ori nu au nevoie de un ritual formal. Tăria minții, aurei, voinței, concentrării și a urii tale va determina rezultatul oricărui ritual de distrugere. Atunci când suntem noi în satanism, Satan și Demonii săi ne fac adesea favoruri, însă esența satanismului adevărat este auto-împuternicirea.

Ritualul de distrugere este început în același fel ca și ritualul standard.

După ce i-ai invocat pe cei 4 Prinți Încoronați ai Iadului, ar trebui să citești o rugăciune pe care ai scris-o dinainte, în cuvintele tale, pe o foaie curată de hârtie, în care ceri distrugerea inamicilor tăi. Lucrează doar pe un singur inamic pe sesiune. Poți lucra pe mai mulți în același timp, doar dacă ai o înțelegere cu un Demon, care se oferă să te ajute în schimbul unui serviciu asupra căruia ați căzut de acord împreună. Dacă încerci să lucrezi pe mai mulți inamici deodată, energiile îți vor fi dispersate și în consecință vor fi mai slabe. Energia ar trebui direcționată precum un laser dacă vrei ca lucrarea ta să aibă succes.

În rugăciune ar trebui să fie incluse numele inamicului/ofensatorului, gradul de severitate al pedepsei pe care vrei să o arunci asupra lui, dar și felul în care ai fost ofensat și rănit de acesta. Este de ajutor dacă deții un lucru personal al inamicului sau o poză cu acesta (totuși, acest lucru nu este obligatoriu).

Citește rugăciunea fie cu voce tare sau în minte, după care înfige vârful pumnalului prin hârtie, aprinde-o în flacăra unei lumânări, după care așază-o în vasul de ardere.

Acum, acest pas este extrem de important. Ceea ce urmează este un bun cathartic care îți poate salva sănătatea mintală și psihologică. Acesta este timpul meditației și se recomandă ca, în cazul în care deții o cantitate extremă de ură și mânie înăbușite înlăuntrul tău, să le eliberezi: vizualizează dușmanul pe cât de clar posibil și descarcă-te de toate emoțiile și sentimentele negative pe acesta. Fă acest lucru până când ești complet epuizat. Ideal ar fi să faci acest lucru când ofensatorul doarme.

Vizualizează-l cât de clar poți și aplică-i toate felurile de mutilații, răni și dureri pe care ți le poți imagina. Bate-l, înjunghie-l, torturează-l (prin vizualizare!). Îi poți repeta numele din nou și din nou în minte. Descarcă-ți toată ura și mânia în orice fel dorești. Fă acest lucru în mintea ta. Unele persoane au fost încărcate cu atât de multă ură, încât au început să plângă – acest lucru este în regulă; acesta este un cathartic și o descărcare emoțională foarte intensă. Trebuie să continui cu acest pas, până când ești epuizat în mod literar.

Cel mai important lucru aici este să rămâi concentrat. De asemenea, ar trebui să te simți foarte justificat. Orice lapsus în concentrare și/sau orice gânduri care te fac să te simți nejustificat sau vinovat, nu au numai puterea de a ruina întreg ritualul, ci pot fi și foarte periculoase. Răzbunarea este perfect normală.

Încheie ritualul cu mulțumiri lui Satan și Demonului (dacă este cazul) care te-au asistat în ritual. Mulțumește-le și pentru faptul că inamicul va fi pedepsit pe măsură. Sună din clopoțel în timp ce te învârți în sensul acelor de ceasornic și spune „HAIL SATAN!!” fie în minte sau cu voce tare.

Ia cenușa și arunc-o în toaletă sau scapă de ea într-o manieră cât mai degradantă (îngroap-o în pământ spre exemplu, etc.)

FOARTE IMPORTANT:
Rezervă-ți cât de mult timp poți cu ceea ce urmează. În acest ritual ai lucrat cu energii foarte negative și distructive. Acum este momentul în care ar trebui să îți cureți chakrele și aura în mod temeinic. Acest lucru se face prin aplicarea de energie/lumină albă și strălucitoare sau de foc (energetic) curățitor în jurul aurei tale în mod continuu, pentru a arde și neutraliza orice reziduuri de energie negativă. După ce termini cu aura, treci la chakre și aplică această lumină sau foc peste fiecare chakră în parte. Apoi învârte-ți chakrele la viteza luminii. Afirmă în dreptul fiecăreia de câteva ori „la viteza luminii.” Vizualizează-le învârtindu-se până când strălucesc ca soarele. Ridică-te și vizualizează un disc plat, strălucind puternic deasupra capului tău. Vizualizează acest disc coborând până când îți trece de tălpile picioarelor, eliminând și spulberând orice fel de reziduu de energie negativă din întreaga-ți ființă. Repetă acest lucru de cel puțin două ori.

Ar trebui să continui să îți cureți aura și chakrele în acest fel, pentru câteva zile după ritual.

Este important de asemenea să pui întreaga experiență deoparte și să nu te mai gândești deloc la ea. Nu te mai gândi nici la felul în care ofensatorul te-a rănit și NU petrece nici timp sperând sau anticipând pedeapsa care se va abate asupra lui. Lasă ritualul să își facă treaba. Alungă-l pe ofensator precum și incidentul din mintea ta. Această lucrare poate lua o lună sau mai mult până când vor apărea rezultatele.

**Ritualul poate fi variat, folosindu-se o PĂPUŞĂ VOODOO.