Skip to content

Content Header

Respirația: baza magiei, a manipulării energiei și a puterii minții

Respirația: baza magiei, a manipulării energiei și a puterii minții published on
  1. Așază-te într-un scaun confortabil sau într-un loc confortabil și relaxează-te.
  2. Dorește-ți și imaginează-ți, cu fiecare inhalare, că nu respiri numai cu plămânii, inhalând aer, ci întregul tău corp inspiră energie. Inhalezi cu întregul corp. Respirația acționează drept focalizator pentru absorbirea energiei.
  3. Înțelege că împreună cu plămânii, fiecare centimetru din corpul tău absoarbe, simultan, energie. Ca un burete uscat ce absoarbe apa atunci când este înmuiat în apă, tot așa și corpul tău ar trebui să absoarbă energia cu fiecare inhalare.

Din moment ce toți suntem unici și individuali, felul în care fiecare dintre noi simte energia va fi, în anumite sensuri, diferit.

***

Pentru a inversa această practică, odată cu expirarea aerului din plămâni, expiră şi energia. Aceasta te poate obosi și nu ar trebui făcută des, cu excepția cazului în care vrei să înțelegi cum se face.

  • Expiratul energiei poate fi folosit pentru împuternicirea talismanelor, încărcarea sigiliilor, vindecare, atunci când vrei să pui energie în ceva sau când vrei să o direcționezi.
  • Într-un timp foarte scurt ar trebui să fii capabil să simți energia atunci când o inspiri. Când avansezi, vei fi capabil să o vezi fără a mai încerca să o vizualizezi.
  • Însă în acest exercițiu este foarte important să simți energia, în special dacă ești nou. În acest stadiu nu încerca să vezi energia pentru că acest lucru te poate distrage. Încearcă doar să te concentrezi pe senzația pe care ți-o dă acest exercițiu.
  • Acesta este cel mai important exercițiu în lucrările mentale și în cele de manipulare a energiei, care reprezintă baza întregii magii.

Când ești mai avansat, te poți folosi de această tehnică pentru a absorbi energie de la soare, stele, planete și din aproape orice altă sursă.