Skip to content

Content Header

Adevărul despre Demoni

Adevărul despre Demoni published on

Recent, eu împreună cu alți trei Preoți și Preotese înalte, am întreținut lucrări energetice cu Demonii. Aceștia NU sunt monștrii. Mulți dintre ei sunt ZEII EGIPTENI bine-cunoscuți și populari. Timp ce secole, au fost abuzați din punct de vedere spiritual prin folosirea numelor zeilor inamici, a cercurilor și printr-o pletoră de blasfemii și insulte. Acesta este motivul pentru care mulți le-au apărut ca monștrii evocatorilor abuzivi. Toți Demonii sunt premergători dumnezeului creștin; aceștia sunt ZEII ORIGINALI.
— Înalta Preoteasă Maxine Dietrich, mai 2003

DEMONII NU SUNT DIABOLICI! Datorită perversiunii binelui și răului de către religiile inamice și a societății în general, mulți oameni sunt confuzi. Citește-mi predica despre gândirea liberă

Nu există nici un motiv pentru care să-ți fie frică de Demonii lui Satan. Când sunt tratați cu respect și abordați cu intenții sincere, sunt cu adevărat minunați. Scopul lor principal este de a învăța omenirea. Cât despre răzbunarea și pedepsirea dușmanilor, acest lucru face parte din învățare, deoarece atât justiția cât și dreptatea sunt esențiale. Întoarcerea celuilalt obraz creează o adevărată anarhie, haos și în cele din urmă prăbușirea societății civilizate. Răzbunarea și justiția sunt necesare deoarece fără corecție, răufăcătorii vor continua în comportamentul lor abuziv ofensându-i pe ceilalți în mod liber.

Când ne împrietenim cu Demonii aceștia îi pedepsesc pe cei care ne vor răul și, de asemenea, ne păzesc spatele. Mi-am văzut dușmanii și dușmanii celor dragi mie cum au fost pedepsiți, chiar înainte să cer asta.

Mulți dintre Demoni sunt specializați în predarea eticii. Acest lucru atestă realitatea că Demonii nu sunt diabolici. Onoarea și adevărul sunt foarte importante pentru Satan. Satan se uită cu ură peste cei care sunt lași sau prea slabi pentru a-și asuma responsabilitatea pentru faptele lor. Satan reprezintă tăria și dreptatea.

Demonii sunt Nefilimi (Zeii originali), extratereștrii antici care au venit pe pământ cu mii de ani în urmă. Sunt foarte avansați atât din punct de vedere intelectual, cât și spiritual. Mulți dintre ei și-au luat neveste/soți dintre pământeni, motiv pentru care au fost blestemați de inamici, care nu voiau ca omenirea să fie educată sau ridicata mai presus decât nivelul unui animal. Tatăl Satan a încercat să aducă oamenilor cunoștință și putere dumnezeiască. Pentru acest lucru, au fost blestemați, legați și osândiți.

Demonii sunt foarte prietenoși cu oamenii. Am avut privilegiul ca ei să lucreze cu mine și să mă învețe. Am stabilit adevărate relații de prietenie cu anumiți Demoni, care m-au ajutat în nenumărate feluri; am învățat foarte multe lucruri de la ei. Datorită distrugerii bibliotecilor și centrelor de învățare antice de către creștini (mânați de evrei), extrem de multă cunoștință a fost pierdută pentru totdeauna. Uneori Demonii pot fi foarte stricți, încurajându-ne să ne schimbăm în mai bine, însă aceasta este pentru binele și dezvoltarea noastră. Satan spune în Al Jilwah: „Conduc spre calea dreaptă, fără nicio carte.”

Grimoarele populare și cărțile oculte disponibile la toate colțurile de stradă, sunt o sursă majoră de bucluc. Grimoarele au fost scrise de către rabini și creștini. Demonii NU sunt „cochilii goale,” așa cum afirmă cabaliștii. Nu sunt nici „qlippoth.” Demonii cu care am lucrat au o energie foarte puternică și pozitivă și sunt foarte vii. De când am efectuat lucrările energetice cu ei, le-au crescut puterea în mod drastic. Mulți dintre ei au acum o aură foarte strălucitoare. Cât despre vampirism și „qlippoth,” zeul creștin le exemplifică pe amândouă: uite-te cum cei mai mulți dintre creștini sunt epuizați din punct de vedere spiritual. Privește-l pe Papa catolicilor – este doar o carapace goală. Doctrinele religiilor de dreapta, care susțin la unison ascetismul, negarea de sine, precum și alte practici anti-viață și dăunătoare ființei umane, sunt reprezentative „qlippoth-ului.” Învățăturile despre qlippoth nu sunt decât o altă cale pe care inamicii o folosesc pentru a ne denigra și calomnia Zeii.

Există un ordin de Demoni mai inferiori. Aceștia au ochi roșii înflăcărați și aripile cauciucate. Ei servesc scopurilor precum protecția sau alungarea spiritelor inamice, fiind asistenți Demonilor cu rang mai înalt. Când chemăm Demonii, aceștia se manifestă uneori prin proiecție astrală. În mod normal, ei comunică cu noi prin telepatie.