Skip to content

Content Header

Cum să produci ectoplasmă

Cum să produci ectoplasmă published on

Ectoplasma este substanța care creează imagini în globul de cristal/oglinda în care ghicesc vrăjitorii. Acest exercițiu este doar pentru inițiere.

Lumina unei lumânări este perfectă pentru acest exercițiu. Culoarea lumânării nu contează de data asta, așa că poți folosi orice ai la îndemână.

Dacă deții o oglindă neagră, poți face uz de ea. Poți folosi chiar și o oglindă normală sau un bol de culoare închisă, plin cu apă.

Stai într-o cameră liniștită și slab luminată.

  1. Relaxează-te și intră într-o stare de transă. Nu trebuie să fie o transă adâncă, ci doar cât să te poți concentra.
  2. Privește oglinda sau bolul cu lichid, într-un punct fix. După puțin timp ar trebui să începi să vezi „nori” formându-se.
  3. Concentrează-te pe acești „nori” și, ușor, prin voițaa ta, comprimă-i într-un strat gros.
  4. După 5-7 zile de exerciții, ia-ți privirea din oglindă/ bol, în mod lent. Ar trebui să continui să vezi acești nori. Încearcă să te concentrezi pe ei pentru 2 sau 3 minute.
  5. Clipește, mișcă-ți degetele de la mâini și picioare și cu grijă, ieși din transă.
  6. După câteva zile de practică, când ești confident cu exercițiul de mai sus, ia-l de la capăt, însă la pasul 5 comprimă ectoplasma într-o formă sferică, precum un bulgăre.

Despre ectoplasmă:
Ectoplasma are uzuri astrale diferite. Extratereștrii folosesc această materie într-o versiune mult mai potentă decât oamenii. Acesta este norul care se formează înainte de răpiri, atunci când se pierde memoria și ideea timpului. Ectoplasma poate face pe cineva invizibil și de asemenea poate fi folosită în ritualuri pentru a ucide. După ce o persoană are îndeajuns de multă experiență în producerea acestei substanțe, o poate controla astfel încât să se manifesta în culori specifice, în armonie cu obiectivul lucrării.

Cel mai popular exemplu în folosirea ectoplasmei sunt cei care invocă și lucrează cu spirite. Ectoplasma îi acordă spiritului evocat ceva în care să se manifeste. Ectoplasma poate să dea mai mult potențial creării unui servitor mental.