Skip to content

Content Header

Sincronizează-ți magia după cursul planetelor

Sincronizează-ți magia după cursul planetelor published on

Asemenea cursului vid al Lunii, există perioade în care energiile universului lucrează împotriva noastră. Când anumite planete intră în retrograd, planetele și lucrurile pe care acestea le reprezintă aruncă energii contrare.

Când Mercur este retrograd, lucrările pentru dobândirea cunoștinței, a adevărului, a intelectului; trecerea examenelor și orice este relaționat minții, comunicării, călătoriei, educației, literaturii, electronicelor și orice altceva care este guvernat de Mercur, au șanse de succes foarte improbabile. Vrăjile și magia relaționată acestor lucruri, mai mult ca sigur vor fi falimentare.

Când Venus este retrograd, acesta nu este un timp bun pentru dragoste, relații, angajamente, preocupări artistice și așa mai departe. Vrăjile de iubire vor rezulta în faliment sau dezastru, în mod inevitabil. Așa că, pentru a întreține orice lucrări relaționate lui Venus, așteaptă până când iese din retrograd.

Când Marte este retrograd, nu este un moment propice pentru întreținerea vrăjilor pentru răzbunare sau violență/magie neagră. Acestea pot ricoșa, întorcându-se împotriva ta, deoarece universul lucrează invers. Vrăjile care au ca țintă instalarea păcii și a armoniei, cum e cea din familie, sunt înlesnite în această perioadă.

Dacă cunoști ziua de naștere a unui dușman, poți lucra magie neagră cu energiile din diagrama lui astrologică. De fiecare dată când cineva trece prin-un Saturn retrograd (fiecare dintre noi trece prin asta), poți direcționa energiile negative lovind în punctele alese de tine, pentru răzbunare. Universul lucrează împotriva acestei persoane atunci când aceasta trece printr-un Saturn retrograd. Când Saturn este în retrograd peste una dintre planetele personale din prima casă sau, la un nivel mai redus, peste planetele progresate, acesta este cea mai rea perioadă din viața cuiva. Cea mai rea dintre cele mai rele, este atunci când Saturn retrogradează conducătorul astrogramei însă poți avea toate aceste informații numai dacă îi știi datele de naștere.

Pe de altă parte, Jupiter retrograd este o binecuvântare. O vrajă de iubire direcționată atunci când Jupiter retrogradează Venusul persoanei iubite (la fel stau lucrurile și în cazul lui Uranus, Neptun sau Pluto în ceea ce privește dragostea), poate fi cea mai efectivă.

Atunci când Jupiter este retrograd peste planetele tale personale, vrăjile de iubire, pentru bani/succes, promovări și orice altceva, poate veni din abundență atunci când energia este direcționată în mod adecvat. Jupiter retrograd este atunci când cădem cu fundul în noroc și avem oportunități. Dacă preiei controlul acestei perioade și direcționezi energiile în mod isteț, vei avea succes.