Skip to content

Content Header

Absorbția energiei stelare

Absorbția energiei stelare published on

Energia stelară poate fi folosită pentru intensificarea și dezvoltarea trăsăturilor personale cum e autodisciplina spre exemplu, sau pentru anumite energii specifice pentru ritualuri. Dacă absorbi energie de la Venus înaintea întreținerii unei vrăji de iubire, acest lucru poate avea un impact nespus de mare asupra rezultatului lucrării. Este foarte important să cunoști natura stelei/lor de la care dorești să invoci energie, deoarece unele stele cum sunt Polaris și Caput Algol sunt extrem de distructive, până acolo încât oamenii au înnebunit după ce le-a invocat energiile.

Pentru a absorbi energii stelare în mod efectiv, ar trebui să fii deja experimentat cu inhalarea energiei. Meditația energiei ne antrenează cum să facem acest lucru.

****

Acest exercițiu ar trebui făcut afară, într-un loc în care poți vedea steaua cu claritate.

Pași:

 1. Relaxează-te și intră în transă.
 2. Închide-ți ochii și rostește numele stelei de mai multe ori, în timp ce o vizualizezi (poți găsi cu ușurință poze cu stelele pe Google, Wikipedia, etc.)
 3. Continuă să repeți numele stelei de mai multe ori, fie cu voce tare sau în gând și încearcă să simți steaua. Ar trebui să începi să îi simți energia.
 4. Acum, încarcă-ți aura cu energie, până când întreaga ființă îți este învăluită din plin. Fă acest lucru prin vizualizare. Inspiră energie din pământ prin tălpi și umple-ți întreaga ființă cu aceasta. Acum, stai în lumina stelei și vizualizează un canal energetic cam de 30cm în diametru, extinzându-se din aura ta și conectându-se cu steaua.

Începe să inspiri energie de la stea. Energia fiecărei stele are o culoare specifică, în acord cu atributele acesteia. Vizualizează energia stelară cum îți saturează si îți extinde aura cu culoarea ei, cu fiecare inhalare. Atunci când inspiri energia, o poți și programa prin afirmații. Spre exemplu, poți afirma: ”Inspir energie verde de la Venus, care îmi aduce mulți bani pe nimic și ușor de obținut, într-un mod fericit pentru mine; acești bani sunt în totalitate ai mei, pentru a-i păstra și cheltui așa cum vreau.” Vizualizează-ți întreaga ființă devenind saturată cu energie verde de la Venus cu fiecare inhalare; verdele devine din ce în ce mai vibrant și mai puternic.

Un ghid pentru culoarea stelelor:

 • Roșu – energie marțiană, furie, violență, poftă sexuală pură
 • Albastru – plin de pace, calmant, spiritual
 • Galben – intelect; domeniul mintal
 • Alb – curățitor, tărie
 • Portocaliu – creativitate

Sfaturi:

 • Poți folosi un cristal pentru a absorbi și depozita energii de la stele, pe care să le folosești mai târziu într-un ritual sau oricând ai nevoie de ele. Ține cristalul în palmă în lumina stelei și inspiră energie de la stea, prin chakrele mâinii, în cristal. Pur și simplu vizualizează energia stelară intrând în cristal, aprinzându-se și/sau intensificându-se în acesta. Când vrei să absorbi energia depozitată, ține cristalul în mână și absoarbe energia din acesta prin chakrele mâinilor. Vizualizează energia intrând prin mâinile tale și extinzându-se în întreaga-ți ființă și aură. Cristalul poate fi așezat și deasupra unei chakre, pentru efectele dorite de tine. Doar inspiră energia din cristal în chakra aleasă.
 • O variație a celor de mai sus, este să programezi cristalul să absoarbă singur energie stelară, după care să îl lași afară sub lumina stelei, atâta timp cât aceasta este vizibilă. Concentrează-ți atenția pe cristal și spune-i că vrei ca acesta să absoarbă energie de la steaua aleasă de tine. Repetă numele stelei de câteva ori și proiectează imaginea stelei în cristal, folosindu-te de al treilea ochi.
 • Poți absorbi energie și de la constelații întregi. Acest lucru ar trebui făcut puțin câte puțin, până când ești familiar cu energiile și efectele acesteia.
 • O practică avansată presupune absorbția energiei unei stele cu care ești familiar, în chakre. Nu fă acest lucru dacă nu ești deja confortabil cu efectele și energiile stelei. Pur și simplu inspiră energia stelei în chakra aleasă. Ar trebui să fi familiar și experimentat cu respirația chakrală. Cel mai bine e să lucrezi cu energii stelare care sunt în armonie cu chakra în care alegi să le absorbi. Ar trebui să fie de aceeași culoare.
 • Poți prepara apă stelară. Ia un magnet curat, așază-l pe fundul unui vas cu apă și programează-l cum ai programa un cristal. Apa va absorbi energia. Bând apa, vei absorbi energia. Acesta poate fi o modalitate ușoară de a învăța mai multe despre energiile stelei cu care dorești să lucrezi, înainte de a-i absorbi energiile în mod serios.

Mai jos este o listă cu stele și cu energiile acestora. Pentru a învăța mai multe despre perioada anului în care o stea este vizibilă din regiunea ta sau pentru a obține imagini cu aceasta, pur și simplu caută pe Internet sau la bibliotecă, în secțiunea despre astronomie.

Cele mai proeminente patru stele fixe:

 • Aldebaran; 9 grade Gemeni
 • Regulus; 29 grade Leu
 • Antares; 9 grade Săgetător
 • Formalhaut; 3 grade Pești

Aceste stele pot fi proeminente și în magie.

Aldebaran este cunoscut ca „Străjerul estului.”
Regulus este cunoscut ca „Străjerul nordului.”
Antares este cunoscut ca „Străjerul vestului.”
Formalhaut este cunoscut ca „Străjerul sudului.”

ALPHERATZ – (Sirrah) [14 grade Berbec]
Libertate, dragoste pentru mișcare, viteză, intelect și poate indica bogății și onoruri. Motivație puternică, încăpățânare și abilitatea de a porni la acțiune. Bine-cunoscut înaintea publicului, popularitate în fața gloatelor; faimă. Natură armonioasă, bună pentru relații.

BATEN KAITOS – [20 grade Berbec]
Migrație forțată, accidente, naufragiu.

MIRACH – [0 grade Taur]
Fericire în căsătorie, artistic, dragoste pentru frumusețe, intuiție puternică, minte briliantă, dispoziție creativă și generoasă. Face prieteni cu ușurință și îi inspiră pe alții. Oferă frumusețe, dragoste pentru casă, minte briliantă, mariaje reușite.

HAMAL – [6 grade Taur]
Independență și voință puternică. Abilități de lider. Cruzime și crimă premeditată.

ALMACH (Alamack) – [14 grade Taur]
Influență populară: ești foarte plăcut iar beneficiile vin de la alții. Poziții proeminente, posibilă faimă. Abilitate artistică.

CAPUT ALGOL – [25 grade în Taur]
Aici avem una dintre cele mai violente stele din zodiac. Energie distructivă foarte negativă, iar absorbirea energiei acesteia poate cauza nebunie permanentă.

ALCYONE – PLEIADELE – [29 grade Taur]
Aceasta este o stea rea. Foarte rea pentru vedere și poate indica orbire. Mai aduce și amărăciune și un motiv pentru care să plângi. Poate oferi o perspectivă exactă și o natură care judecă cu asprime. Dragoste puternică pentru natură, ambiție, posibile răni la față, eminență.

HYADES – [5 grade în Gemeni]
Oferă un apetit sexual puternic, natură lacomă, supra-indulgentă și excesivă. Îi exploatează pe ceilalți. Poate indica un succes extraordinar în viață. Lipsa controlului și obiceiurile proaste pot cauza căderea. Un nivel de energie ridicat, cu multă abilitate militărească.

OCHIUL NORDIC AL TAURULUI, EPSILON TAURI – [7 grade Gemeni]
Oferă talent artistic, abilitate în ale scrisului, popularitate, abilitate științifică și ocultă. Această stea este găsită în diagrama astrologilor. Poate aduce contribuții remarcabile în domeniul lor de activitate.

ALDEBARAN – [9 grade Gemeni]
Străjerul estului
Guvernează peste palme și degete. Predispus la pneumonie. Este posibilă o moarte violentă. Energie ridicată și ambiție. Poate atrage inamici periculoși. Aceasta este o stea a luptei și a războiului.

RIGEL – [16 grade Gemeni]
Bogății, onoruri și poziții înalte de durată. Bună pentru cariere militare. Ambiție și muncă din greu. Abilitate mecanică bună. Abilitatea de a-i învăța pe alții, oarecum convențional. Avansare militară sau ecleziastică grozavă, dacă se află în conjuncție cu Mijlocul Cerului. Acești oameni pot rămâne deasupra, atâta timp cât depun efort.

BELLATRIX [20 grade Gemeni]
Onoruri militare și de altă natură, care sfârșesc în dezastru. Rău pentru vedere. Abilitatea de a lua decizii rapide, dogmatic. Natură beligerantă, îndrăzneață și aventuroasă. Guvernează înșelăciunea și falsul.

CAPELLA – [ 21 grade Gemeni]
Curios, minte ageră, dragoste pentru învățare și cercetare. Indică onoruri și bogății războinice sau ecleziastice, adesea urmate de risipiri și cheltuieli care conduc la descompunere. De natură neobișnuită, excentrică.

ALNILAM – [23 grade Gemeni]
Revarsă onoruri.

POLARIS – [28 grade Gemeni]
Puteri spirituale și mult respect câștigat pe seama acestora. Posibile boli și afecțiuni. Moștenirile pot întâmpina probleme și ghinion. Instincte bune și abilitatea de a-ți găsi calea.

BETELGEUSE – [28 grade în Gemeni]
Aceasta este una dintre cele mai norocoase stele fixe și apare în mod frecvent și proeminentă în diagramele celor care au ajuns sus de tot. Succes, bogății, onoruri și faimă. Mult noroc în viață. Acesta este Steaua lui Satan.

SIRIUS (ALPHA CANIS MAJORIS) sau CÂINELE LUI ORION – [13 grade Rac]
Poziții importante în guvern, onoruri, faimă. Pericol din partea câinilor. Pericol și violență.

CASTOR – [20 grade Rac]
Violență, faimă pe neașteptate, urmată de închisoare sau ocară. Slăbiciune a ochilor, accidente la față. Bine manierat, principii puternice.

POLLUX – [23 grade Rac]
Abilitate atletică, bun pentru artiștii marțiali, boxeri, luptători și războinici. Rău pentru vedere și cu posibile răni la ochi și față. În conexiune cu otrăvuri; onoruri urmate de ocară. Posibilă întemnițare. Natură nemiloasă, șireată și intrigantă.

PROCYON – [25 grade Rac]
Guvernează peste câini. Realizare prin eforturi personale. Pericol de la lichide, otrăvuri și gaze. Gelos și certăreț, cu o voință puternică. Pune ideile în acțiune.

PRAESEPE – [7 grade în Leu]
Rău pentru vedere. Pierderile vin prin alții. Aventuros, brutal, pervers, nesăbuit.

ALPHARD – [26 grade Leu]
Lipsă de control, violență, lipsit de etică, predispus la încarcerare și tragedie. În conexiune cu otrăvuri și toxine. Aceasta este o altă stea foarte nenorocoasă, care apare în mod frecvent în diagramele criminalilor în serie.

REGULUS – [29 grade în Leu]
Străjerul nordului
Abilitate astrologică, independent și vivace. Caracter distrugător, onoruri militare. Putere, succes și abilitate de lider. Este posibilă căderea dezastruoasă din poziții proeminente.

ZOSMA – [9 grade Fecioară]
Victimizare, nefericire, suferință, predispus dezavantajării și abuzului. Această stea este conectată în mod puternic cu suferința și victimizarea.

DENEBOLA – [21 grade Fecioară]
Onoruri și avere, impulsivitate, ocară, regrete, nenorocire prin forțele naturii.

VINDEMIATRIX – [9 grade Balanță]
Falsitate, probleme cu coloana vertebrală, nesinceritate. Pierderea partenerului. Probleme și pierderi din cauza femeilor, dacă această stea este în conjuncție cu Neptun (Bill Clinton este un exemplu perfect aici). Această stea este o altă influență negativă.

ALGORAB – [13 grade Balanță]
Cineva care este distructiv, răuvoitor, diabolic și mincinos. Oameni de afaceri sau politicieni necinstiți. Egocentric, fermecător și viclean. Denaturat.

SPICA – [23 grade Balanță]
Bogății și onoruri, avere și faimă, oferă abilități în știință, artă, scris, muzică, creativitate; sociabil. Mare binefăcător fiecărei planetă cu care este în conjuncție. Spica a fost aleasă ca o influență proeminentă în planul general al orașului Washington DC, datorită energiilor ei benefice.

ARCTURUS – [23 grade Balanță]
Reputație prin autodeterminare, avere prin călătorie, succes de durată; se enervează ușor.

PRINCEPS – [2 grade Scorpion]
Minte inteligentă, bun pentru cercetare.

ALPHECCA – [11 grade Scorpion]
Artistic, talent pentru poezie, ocultism și abilitate de vindecare. Succes în schimburi și comerț. Abilități de lider; tendința de a fi un singuratic.

SCARA SUDICĂ – [14 grade Scorpion]
Rea-voință, boală, minciună, pericol de la otrăvuri, violență, sănătate precară.

SCARA NORDICĂ – [18 grade Scorpion]
Onoare, distincție, ambiție. Avere mare.

UNUKALHAI – [21 grade Scorpion]
Această stea indică o pierdere într-o arie sau alta, atât în astrologia natală cât și în cea predictivă. În predicție, această pierdere nu este întotdeauna de natură negativă. Perversiuni, lipsa autocontrolului, pericol de la otrăvuri. Aceasta este o stea a morții.

ANTARES – [9 grade Săgetător]
Străjerul vestului
Impulsiv, tare de cap, încăpățânat, curajos, evenimente impredictibile, viață tulburată, pierderea succesului rezultă în urma pierderii de sine. Marțial, poate aduce onoare și favoruri, bun pentru militărie. Aceasta este steaua războinicului.

LESATH – [23 grade Săgetător]
Fățiș, pervers, asociat cu acidul; pericol.

ACULEUS – [25 grade în Săgetător]
Probleme cu vederea, abilitate de conducere, predispus la atacuri mentale, verbale sau spirituale. Victima bârfei.

ACUMEN – [27 grade Săgetător]
Pe o notă joasă, acești oameni pot fi uzați de viață, astfel încât să ajungă să nu le mai pese. Ocară, probleme juridice, încarcerare.

WEGA – [15 grade Capricorn]
Talent ocult, bogății și faimă. Idealist, plin de speranță și rafinat. Pretențios, artistic.

DENEB – [19 grade Capricorn]
Bun pentru militărie, războinici plini de succes, abilitate pentru comandament. Benevolență.

TERREBELLUM – [24 grade Capricorn]
Lacom, intrigant, perspicace. O bogăție cu vină și cu reputație rea.

ALTAIR – [1 grad Vărsător]
Îndrăzneț, încrezător, încăpățânat, îmbogățire pe neașteptate, poziții înalte de conducere, pericol din partea reptilelor, aventuros riscant.

GIEDI – [2 grade Vărsător]
Binefăcător. Se fac sacrificii, evenimente ciudate sunt aduse în viață. Suspiciune și neîncredere.

ARMUS – [11 grade Vărsător]
Sâcâitor, instabil, vrednic de dispreț, răutăcios.

DENEB ALGEDI – [23 grade Vărsător]
Mâhnire și veselie. Viață și moarte, întotdeauna pe marginea prăpastiei. Viață plină de schimbări, demn de încredere, dreptate, corectitudine, cunoștință în natura umană.

FORMALHAUT – [3 grade Pești]
Străjerul sudului
Efect variabil, spre bine sau rău. Norocos și plin de putere. Învățare bună, nume nemuritor. Multă muncă din greu. Sporește și amplifică orice planetă cu care intră în conjuncție.

DENEB ADIGE – [4 grade Pești]
Minte deșteaptă și ingenioasă. Banii pot fi făcuți prin arta științei. Persoană psihică, idealistă și plăcută.

ACHERNAR – [15 grade Pești]
Onoruri regale, succes în poziții publice, filozofic, răbdător, cu înclinații spre religie.

MARKAB – [23 grade Pești]
Pericol de la foc, febră, tăieturi și explozii. Poate oferi avere bună. Bun pentru natura spirituală și pentru minte. Ambițiile sunt adesea nerealizate.

SCHEAT – [28 grade Pești]
Nenorocire extremă, suicid, înec, crimă, își face și pierde prieteni în mod rapid, natură impredictibilă, înclinat spre fantezie.