Skip to content

Content Header

Despre magia neagră

Despre magia neagră published on

Oamenii fac lucruri rele împotriva altora, deoarece știu că de cele mai multe ori pot scăpa bine mersi, fără să plătească. Acest lucru se datorează în special omenirii aflate într-un nivel spiritual scăzut, lucru realizat de Bisericile Creștine, atunci când acestea au îndepărtat cu forța și distrus toată cunoștința spirituală. Arareori avem parte de o justiție serioasă, iar majoritatea oamenilor sunt îndoctrinați să îndure tot felul de nedreptăți și de abuzuri. Dacă toată lumea ar fi fost împuternicită din punct de vedere spiritual, ar fi existat mult mai multă chibzuință și considerație în felul în care interacționăm cu ceilalți. Societatea și rasa umană ca întreg ar evolua la un nivel mult mai mare.

Există legi naturale. Una dintre acestea este cea prin care, dacă o specie sau un individ nu este capabilă de a contraataca și de a se apăra împotriva altora care intenționează să îi facă rău, va înceta să existe. Multe specii de plante și animale au ajuns la extincție pentru că nu au fost capabile să se apere. Corpurile noastre poartă o luptă continuă împotriva bacteriilor, virusurilor și germenilor. Dacă celulele noastre ar înceta să mai lupte și să omoare invadatorii periculoși amintiți mai sus, atunci ne-am îmbolnăvi imediat și am muri. Aceasta este o realitate cotidiană și o lege naturală.

Etica împreună cu un anumit cod de conduită este o necesitate pentru ca o civilizație să poată continua, iar autocontrolul este important și el. Uneori poți avea o zi proastă și ajungi să spui sau să faci lucruri în mod neintenționat. Cu toate acestea, dacă cineva acționează cu intenția clară de a te vătăma într-un fel sau altul sau de a te priva de drepturile tale, tu ai obligația de a contraataca. Sataniștii nu sunt victime.

Lucrările din Magia Neagră necesită multă tărie și abilitate mentală. Adepților wicca și new age, spre exemplu, le lipsește această abilitate și prin urmare sunt într-un mare dezavantaj.

Cu cât devenim mai tari din punct de vedere mintal, cu atât mai puternici vom fi tot timpul și în toate împrejurările. Meditația de împuternicire regulată, împuternicirea chakrelor și vizualizarea sunt esențiale. Nu trebuie să te reduci la un ritual pentru a te răzbuna. Când avem o minte puternică și focalizată și când ne gândim intens la alții sau când direcționăm energie către ei, aceștia vor simți efectele. Acest lucru trebuie ținut minte când vine vorba de familie sau de persoane dragi nouă. Fiecare dintre noi mai greșește din când în când, însă atunci când avem o minte și o aură puternică, trebuie să ținem seama de acest fapt și să rămânem în control. Mânia noastră le poate cauza altora accidente sau ghinion.

Cât despre alții care îți fac rău înadins, pur și simplu concentrează-te pe ei și lasă ca mânia să ți se dezlănțuie; dacă ai o minte puternică și bine antrenată, asta va fi de ajuns pentru a le pune capac. În felul acesta mi-am rezolvat problemele pe cont propriu, fără să fiu nevoit să fac un ritual.