Skip to content

Content Header

Sincronizează-ți magia după fazele Lunii

Sincronizează-ți magia după fazele Lunii published on

Pentru a avea succes, este esențial să îți sincronizezi magia după fazele Lunii. O regulă de bază este să știi că cel mai bine este să întreții magia albă atunci când Luna este în creștere. Cel mai bun timp este atunci când Luna este aproape de Luna Plină. Vrăji pentru dragoste, pentru găsirea unui nou loc de muncă, bogăție, succes și așa mai departe.

Atunci când Luna este în descreștere, este perioada cea mai propice pentru magia neagră și lucrările de distrugere. Cel mai bun timp este atunci când Luna este aproape de Luna Nouă. Luna în descreștere este un moment formidabil și pentru a pune capăt lucrurilor, pentru vrăjile de alungare, pentru renunțarea la obiceiurile proaste, pierderea din greutate, etc.

Luna în Berbec:
Proiectele începute atunci când Luna este în Berbec sunt adesea pline de entuziasm la început, însă au tendința de a nu fi de durată. Acesta este un timp bun pentru incitarea conflictelor, energie intensă, eu, al meu, război, cuțite, arme, pistoale, rezultate rapide dar de scurtă durată, foc, obiecte ascuțite, metale, îndrăzneală, urmărirea propriilor interese, asumarea riscului, independență și incitarea accidentelor. În această perioadă EVITĂ intervențiile chirurgicale la cap sau față. Magia guvernată de Marte are rezultatele cele mai bune în acest timp.

Luna în Taur:
Proiectele începute atunci când Luna este în Taur sunt de regulă permanente sau de lungă durată, în special atunci când sunt întreținute când Luna se află în primele 10° ale acestui semn zodiacal. Bani, finanțe, posesiuni, lucruri materiale, senzualitate, pământ, lăcomie, permanență, bogăție, lucruri care cresc în valoare, împrumuturi, bancheri, rezultate încete dar de durată, amânări în timp. În această perioadă EVITĂ intervențiile chirurgicale la gât. Magia guvernată de Pământ și Venus au succes în acest timp.

Luna în Gemeni:
Comunicații, călătorii pe distanțe scurte. Luna în Gemeni are o natură duală și guvernează peste hoție, șiretenie, înșelăciune, rude, frați și vecini, calculatoare. Gemenilor le lipsește stabilitatea, iar proiectele începute atunci când Luna se află în acest semn, au tendința de a se schimba. Nu este un semn bun pentru lucrările de magie neagră. Acest semn este mai degrabă neutru. În această perioadă EVITĂ intervențiile chirurgicale la umeri, brațe, mâini sau nervi. Magia guvernată de Mercur dă cele mai bune rezultate în acest timp.

Luna în Rac:
Racul guvernează peste tot ceea ce are de-a face cu casa, familia, mâncarea, cultivarea, mama, femeia în general. Lucrurile au tendința de a dura, întrucât Racul este un semn lipicios. Este un moment bun pentru vrăjile de iubire, pentru schimbarea vremii, consacrarea altarului, binecuvântarea casei, acționarea ca și medium, eforturi psihice, incitarea supra-sentimentalismului. Vrăjile pentru succes în cumpărarea de terenuri, achiziționarea imobiliarelor, a unui loc decent pentru locuit și vrăjile pentru împăcarea membrilor familiei, sunt cel mai bine de întreținut atunci când Luna se află în acest semn. În această perioadă EVITĂ intervențiile chirurgicale la stomac. În cazul relațiilor de dragoste sau al mariajelor începute atunci când Luna este în Rac, dacă partenerii se despart, aceștia au adesea tendința de a se reîmpăca. Magia guvernată de Lună are mare succes în acest timp.

Luna în Leu:
Este bună pentru orice are de-a face cu copii, creativitate, în aruncarea vrăjilor de dragoste; romantism, succes la jocurile de noroc, câștiguri, pentru a ajunge în centrul atenției, carismă personală, bărbații în general, tatăl, hobby-uri, speculații, asumarea riscului, investiții, rezerve și legături, autoritate și vrăji pentru dobândirea de posturi de conducere și autoritate peste ceilalți. În această perioadă EVITĂ intervențiile chirurgicale la inimă, coloana vertebrală sau spate. Leul este un semn fix, iar lucrurile începute atunci când Luna se află în acest semn, tind să fie de durată. Lucrările magice guvernate de Soare sunt benefice în acest timp.

Luna în Fecioară:
Sănătate, boală, stare de bine, lucruri care necesită precizie și perfecțiune, igienă, nutriție, ierburi, vitamine, forțele armate, îmbrăcăminte, locul de muncă, colegi de muncă, lucrările de magie albă și vindecarea celorlalți, servicii făcute altora. Lucruri care implică detalii. Spitale, vindecare, profesia medicală, instituții, birocrație, scriptologie, atenție acordată detaliilor. Fecioara trage spre schimbare. În această perioadă EVITĂ intervențiile chirurgicale la intestine, anus sau sistemul digestiv în general. Lucrările magice guvernate de Mercur sunt eficiente în acest timp.

Luna în Balanță:
Este un timp bun pentru formarea relațiilor de dragoste, a mariajelor, parteneriatelor de orice fel sau pentru aruncarea vrăjilor care incită sau asigură succesul acestora. Pace, diplomație, negocieri, chestiuni legale, lucrările (magice) cu două persoane, contracte; determinarea oamenilor de a face ceea ce vrei tu ca ei să facă, cu ușurință și prin mijloace pașnice. În această perioadă EVITĂ intervențiile chirurgicale la rinichi sau partea inferioară a spatelui. Este cea mai bună perioadă pentru vrăjile de dragoste/iubire.

Luna în Scorpion:
Acesta este unul dintre cele mai bune semne pentru lucrările de magie neagră. Răzbunare, ură, eliberarea sentimentelor înăbușite, demascarea secretelor, vrăji de moarte, operații, transformare, obsesie, sex pur, ocultul, partea întunecată a lucrurilor, cercetare, extreme, vrăji de alungare, a pune capăt lucrurilor în mod permanent, moarte și deces. Acesta este cel mai puternic și intens semn, dintre toate semnele Lunii. Acțiuni secrete, viclene și ascunse, puterea voinței, distrugere drastică. Asemenea semnului său opus Taur, Scorpion este și el de regulă permanent. În această perioadă EVITĂ intervențiile chirurgicale la pelvis sau organele reproductive și sexuale. Lucrările magice guvernate de Pluto sunt de succes în acest timp.

Luna în Săgetător:
Religie, universități, călătorii, educație superioară, jocuri de noroc, succes, bun pentru magia ceremonială, cel mai bun pentru magia albă, publicații, sporturi, aerul liber, legea. Ieșire dintr-o mare încurcătură. În această perioadă EVITĂ intervențiile chirurgicale la șolduri și coapse. Magia guvernată de Jupiter este avantajată în acest timp.

Luna în Capricorn:
Atunci când Luna se află în Capricorn, este un alt timp excelent pentru lucrările de magie neagră. Depresie, cruzime, folosirea oamenilor în mod vicios, rezultate pe termen lung. Onoruri, poziție socială, responsabilitate, autoritate, structură, punerea pe hârtie a obiectivelor și planurilor pe termen lung pentru viitor. NU este un timp bun pentru a căuta favoruri de la cei aflați la conducere. Lucrări magice și vrăji caracterizate prin întârzieri și amânări în timp sau de durată, irosire, manipularea oamenilor, afaceri, alungare. În această perioadă EVITĂ intervențiile chirurgicale la oase/sistemul osos, dinți sau genunchi. Acesta este un semn „nemilos” al Lunii. Lucrările magice guvernate de malefica planetă Saturn sunt favorizate în acest timp.

Luna în Vărsător:
Prieteni, grupuri, relații platonice, societate, electricitate, lucrările cu un Covan, calculatoare, tehnologie, individualitate, originalitate, libertate, independență, umanitate, anarhie, lucruri neașteptate, genialitate, revelație, scopuri și idealuri, șocarea oamenilor. Acesta este cel mai bun semn al Lunii pentru vrăjile de independență și evadarea din situații restrictive. Libertate și autonomie. În această perioadă EVITĂ intervențiile chirurgicale la gambe sau glezne. Lucrările guvernate de Uranus sunt favorizate în acest timp.

Luna în Pești:
Otravă, droguri, autodistrugere, decepție, amărăciune, depresie, izolare, nebunie, chestii psihice foarte profunde. Bun pentru succesul în meditații și toate preocupările psihice. Vrăji pentru înșelarea oamenilor, secrete, escrocherii, vulnerabilitate. Inamici secreți, stări alterate. Acesta este unul dintre cele mai bune momente pentru a pune capăt lucrurilor, în special atunci când Luna se află între 20 – 30° din acest semn (asigură-te că nu e vidă!). Se poate lucra pe auzul psihic. În această perioadă EVITĂ intervențiile chirurgicale la picioare.