Skip to content

Content Header

Energia sufletului

Energia sufletului published on

Datorită extinderii internetului şi a comunicării, adevărul nu mai poate fi suprimat. Oamenii vin la Satan în număr nespus de mare şi la un nivel nemaivăzut până acum. Scriu acest articol în special pentru cei noi. Mulţi dintre noi, care sunt cu Satan de mai mult timp, sunt bine versaţi în ceea ce este cunoscut ca şi „ocult.” „Ocult” este un alt termen pentru „spiritualitate.”

Satanismul adevărat ţine de transformarea sufletului prin meditaţia de împuternicire. Mulţi dintre cei noi în satanism, pot fi nefamiliarizaţi cu efectele meditaţiei. De la un anumit punct în meditaţie (în cazul unora, acest lucru se poate întâmpla foarte devreme; totul ţine de puterea sufletească dobândită în vieţile anterioare), vei începe să îţi simţi sufletul. Acesta este un semn pozitiv că meditaţiile sunt făcute în mod corect şi că totul decurge bine. Nu te speria sau alarma niciodată, dacă începi să îţi simţi propriul suflet. Sufletul este compus din bioelectricitate şi din lumină de toate culorile spectrului luminii. E perfect normal să îţi simţi aura radiantă, vibraţiile acesteia sau ale sufletului sau în unele cazuri senzaţii de rece sau cald, precum şi alte senzaţii, cum ar fi furnicăturile sau zbârlirile părului.

De asemenea, meditaţia de împuternicire îţi va deschide şi psihicul. Poţi experimenta de la o intuiţie sporită, până la o deschidere aparte spre entităţile astrale. Acest lucru poate fi atât pozitiv cât şi negativ. În cazul intruziunilor nedorite, simplu blochează-le în mintea ta, precum un radio şi ignoră-le. Niciodată nu te lega de nimic negativ sau care nu este binevenit. Aceste entităţi vor pleca dacă sunt ignorate şi nehrănite cu nici o emoţie sau atenţie.

Satanismul presupune dobândirea libertăţii spirituale. Creştinismul, islamul şi celelalte programe populare care se travestesc sub numele de „religie,” sunt proiectate pentru a îndepărta toată cunoștința spirituală. Nu este nimic spiritual în ele. Atunci când venim la satanism — care este foarte spiritual — ne putem aştepta la multe experiențe noi şi de natură spirituală; însă din nou, toate acestea ţin de individ. Nu te alarma atunci când îţi simţi energia sufletului pentru prima dată. O minte şi un suflet puternic îţi asigură, ţie însuţi, puterea dar şi cunoștința de a alunga entităţile nedorite (care există indiferent dacă eşti sau nu îndeajuns de deschis spiritual pentru a le detecta). Tăria sufletului îţi va asigura şi controlul asupra vieţii şi a destinului, iar cu cunoștința primită de la Zeii noștri, vei putea atinge imortalitatea. Sufletele slabe sunt la mila celor puternice, și sunt, de asemenea, reîncarnate din nou şi din nou, uitând tot ceea ce au învăţat în vieţile anterioare, fiind damnate să repete aceleaşi greşeli pentru eternitate. Satan ne arată calea de ieşire din toate acestea. Însă noi trebuie să lucrăm pentru a dobândi acest lucru şi, prin cunoștință, să nu ne temem niciodată.