Skip to content

Content Header

Utilizarea aurei

Utilizarea aurei published on

Orice lucru are o aură, fie acesta viu sau neanimat. Aura este câmpul de energie creat de vibraţia atomilor şi a moleculelor, care cuprinde întreaga materie. Universul însuşi vibrează la anumite frecvenţe, iar gravitaţia — care le tine pe toate împreună, este de natură electromagnetică.

Aura fiecăruia este unică, la fel ca şi amprentele. Nu există două aure asemenea. Aura poate fi folosită pentru a proteja, atrage, influenţa, mutila sau chiar omorî. Acest câmp bioelectric care înconjoară toate lucrurile, poate fi programat prin puterea minţii. Aceia care sunt antrenaţi şi care au al treilea ochi deschis, pot vedea aurele în mod clar, fiind capabili de a discerne multă informaţie personală prin simpla citire a culorii, tăriei, mărimii şi formei aurei.

Pentru a-ţi vedea propria aură, intră într-o transă uşoară. Ar trebui ca al treilea ochi să îţi fie deja deschis. Aşază-ţi mâna în faţa ochilor, preferabil pe un fundal negru. La început ar trebui să fii capabil să vezi nişte linii slabe înconjurându-ţi mâna şi degetele, însă, cu cât exersezi mai mult, cu atât mai bun vei deveni (practica este tot ceea ce îţi trebuie aici — la fel ca în cazul oricărui lucru). Cu cât eşti mai bun în a-ţi vedea propria aură, cu atât mai repede vei începe să vezi şi aurele celorlalţi, prin simpla concentrare asupra lor. Mai târziu, vei începe să le vezi culorile, straturile şi formele.

Este mult mai uşor să simţi o aură decât să o vezi. Atunci când meditaţia de împuternicire este făcută constant, îţi creşte senzitivitatea pentru energie. Manipularea energiei este esențială în lucrările de magie/vrăjitorie. Pentru a-ţi simţi propria aură, trece-ţi uşor una din palme peste cealaltă palmă sau peste antebraţ. Ar trebui să îi simţi energia. De asemenea, poţi exersa acest lucru şi cu aurele prietenilor sau a membrilor familiei, dacă ei sunt interesaţi şi te lasă să faci aceasta. Acest exerciţiu îţi va dezvolta şi simţul tactil.

Pentru a-ţi întări şi mări aura, trebuie să inhalezi şi să te încarci cu energie. Acest lucru se poate face prin meditaţia de împuternicire. Meditaţia energiei este excelentă dacă vrei să îţi încarci aura. De asemenea, yoga hatha (yoga fizică) şi tai chi întăresc şi construiesc o aură puternică. Ambele discipline tind să-ți echilibreze energiile aurei.

Este foarte important să îţi cureţi aura în mod sistematic. O aură curată şi sănătoasă întăreşte sistemul imunitar şi previne energiile negative din a-ţi invada corpul. Aproape toate entităţile răufăcătoare sunt invizibile ochiului liber. Precum mulţi fizicieni ştiu, energiile pot fi defalcate în particule sub-atomice: spre exemplu, lumina poate fi defalcată în fotoni de lumină. O aură puternică va prăji aceste entităţi, înainte ca ele să îţi facă vreun rău.

După orice ritual sau lucrare de magie neagră, este imperativ să îţi cureţi aura în mod temeinic; acelaşi lucru este necesar şi în cazul blestemelor — oricât de spontane ar fi acestea — şi după orice exerciţiu care implică energie negativă sau distructivă. În acelaşi fel ar trebui să îţi cureţi şi să îţi împuterniceşti şi chakrele, după o astfel de lucrare. Acest lucru se face prin vizualizare unei sfere de energie albă, foarte intense şi puternice, în fiecare chakră. Este necesar să întreții o astfel de meditaţie pentru a îndepărta orice fel de energie negativă reziduală, energie care ţi-ar putea face rău. De asemenea acest lucru previne relegarea energiilor. Întotdeauna rezervă-ţi îndeajuns de mult timp pentru acest exerciţiu şi nu te grăbi niciodată. Este mai bine să îţi iei măsuri de siguranţă decât să ai probleme mai târziu.

O aură puternică conferă sănătate, fericire, carismă şi energie. Oamenii cu o aură slabă au, de regulă, o sănătate şubredă şi sunt deprimaţi. Propriile noastre energii acţionează asupra mediului în care trăim şi ne coordonează sorţile. Oamenii care au o aură slabă sunt predispuși la ghinion şi nenorocire.

Aura poate fi programată prin hipnoză. Atunci când începi să lucrezi cu aura şi cu subconştientul, trebuie să fii 100% clar şi specific cu privire la fiecare aspect a ceea ce îţi doreşti. Spre exemplu, în cazul dragostei, nu o să îţi doreşti pe cineva care nu este disponibil; în cazul banilor, nu o să îţi doreşti să vină la tine printr-o tragedie — aşadar fii mereu specific și clar. Atunci când se lucrează cu mintea, cum ar fi în magia ceremonială, energia ia cea mai rapidă şi cea mai scurtă cale pentru a-ţi aduce rezultatul dorit, iar dacă nu este acoperit fiecare aspect, orice energie nedirecţionată va căuta orice este disponibil şi rapid. Culoarea energiei este şi ea foarte importantă la programarea aurei. Mai jos sunt câteva exemple despre felul în care ne putem programa aura în mod efectiv, pentru a face/atrage anumite lucruri:

Spre exemplu:

Îţi doreşti dragoste în viaţa ta:
Intră în transă — cu cât mai profundă cu atât mai bine — şi vizualizează-ţi aura. Inspiră energie şi afirmă de câteva ori, la timpul prezent, o afirmaţie de genul:
„Aura îmi atrage un/o (partener/ă de dragoste/sex, suflet pereche, orice) perfect pentru mine.” Simte-te liber să schimbi afirmaţia în aşa fel încât să se potrivească nevoilor tale. Afirmă acest lucru cu intenţie, de 5—10 ori, în timp ce inspiri energie (rostește afirmația o singură dată pe inspiraţie).

Pentru a atrage dragostea/pofta sexuală sau atenţia unei anumite persoane:
Afirmă: „Îmi programez aura să îl/o atragă pe____ şi să acţioneze asupra aurei lui/ei. El/ea mă găseşte foarte atractiv şi irezistibil din punct de vedere sexual.”

Ai nevoie de protecţie:
Inspiră o lumină puternică alb-aurie şi adun-o în mijlocul corpului tău, vizualizând-o din ce în ce mai strălucitoare. Continuă să o expandezi odată cu expiraţia. Energia ar trebui să crească din ce în ce mai mult în strălucire. Fă acest lucru până când eşti înconjurat complet de această energie.

Afirmă: „Aura mea este foarte puternică şi mă protejează tot timpul.”
Pentru a-ţi construi un câmp energetic de protecţie puternic, fă acest exerciţiu în mod regulat.

Vrei să laşi o impresie bună:
O aură puternică îi va influenţa adesea pe ceilalţi, să îţi facă favoruri.

Afirmă: „Aura mea lasă o foarte bună impresie lui______.”

Dacă foloseşti acest lucru pentru un interviu, poţi zice „Aura mea lasă o foarte bună impresie persoanei/persoanelor care mă intervievează mâine” — poţi modifica oricum vrei, pentru a se potrivi situaţiei tale. Întotdeauna construieşte-ţi afirmaţiile la timpul prezent. Subconştientul nu înţelege cuvântul „va” sau „o să”; „o să” nu se îndeplinește niciodată.

Pentru a ţine departe de tine persoanele nedorite:
Inspiră o lumină albă şi strălucitoare ca soarele; energia albă are proprietăţi reflectătoare.

Afirmă: „Aura mea îl/o respinge pe____, îl/o sperie (îngrozeşte, etc) şi îl/o ţine departe de mine, tot timpul.”

Pentru a te vindeca:
Pentru vindecare este nevoie de multă energie. Energia de la soare este excelentă în acest scop, atunci când este invocată şi direcţionată (prin vizualizare şi afirmaţii) către organul bolnav. De asemenea, soarele conţine toate culorile chakrelor, în cea mai pură şi vibrantă formă. Soarele (666) reprezintă cea mai puternică sursă de energie existentă. Atunci când suntem bolnavi, avem de-a face cu un dezechilibru în chakra/ele care guvernează peste organul bolnav. Pentru a ne vindeca, trebuie să lucrăm atât cu culoarea chakrei care guvernează organul respectiv, cât şi cu opozitul acesteia, pentru a restabili un echilibru. Inspiră energie de culoarea chakrei care guvernează peste partea afectată a corpului tău şi afirmă:

„Inspir energie___(culoarea)___ care îmi echilibrează chakra____ şi îmi vindecă____.”
După ce termini, inspiră energie albă şi echilibrează-ţi aura.

 

Și aurele celorlalţi pot fi programate.

Din ceea ce ai citit mai sus, ar trebui să ai deja o idee despre cum să îţi poţi construi propriile afirmaţii.

Pentru a proteja pe cineva:
Aşază o lumină alb-aurie în jurul persoanei. Pentru rezultate mai bune, cel mai bine e să te afli într-o transă profundă atunci când faci acest lucru.

Afirmă: „Pun o puternică aură de protecţie în jurul lui____. Această aură îl/o protejează întotdeauna şi în toate felurile.”. Acest lucru ar trebui să fie făcut în mod regulat, de preferinţă când el/ea doarme.

Pentru a incita poftă sexuală:
Aşază o puternică aură roşie sau portocalie în jurul persoanei.

Afirmă: „____ experimentează o obsesie/dorinţă/poftă sexuală irezistibilă, pentru mine.” Sau „____ mă găseşte irezistibil din punct de vedere sexual.” Te poţi masturba folosind magia sexuală şi poţi direcţiona energia în aura persoanei pe care o doreşti. Cel mai bine este să începi o astfel de lucrare duminica sau marţea, în perioada în care Luna este în creştere. Nu începe niciodată o astfel de lucrare când Luna este în Fecioară (zodia celibatului).

Pentru a incita iubire/dragoste:
Aşază o puternică aură de culoare verde în jurul persoanei şi simte sentimente puternice de iubire în timp ce o programezi.

Afirmă: „____ se îndrăgosteşte de mine profund şi incontrolabil.” Mai poţi adăuga „____ este obsedat/ă de mine,” etc. Şi aici poţi folosi magia sexuală, precum în lucrarea de mai sus. Cel mai bine este să începi o astfel de lucrare vinerea, când Luna e în creştere.

Pentru a vindeca pe alţii:
Vizualizează o aură puternică, de culoare alb-aurie, înconjurând în totalitate persoana pe care vrei să o vindeci. Ar trebui să foloseşti energie colorată şi aici (vezi mai sus paragraful cu vindecarea personală).

Afirmă: „Pun o puternică energie vindecătoare în aura lui____. Această energie luptă în mod efectiv împotriva____ şi îi restaurează sănătatea perfectă.” În cazul unei boli serioase, acest lucru trebuie făcut de multe ori, în fiecare zi. Vindecarea altora te poate seca de energie, motiv pentru care este mai bine să începi cu vindecare de la distanţă, dacă nu eşti experimentat. De asemenea, este periculos să ai contant direct cu persoana bolnavă, spre exemplu cu chakrele mâinilor, deoarece boala poate fi absorbită în vindecător. Dacă totuşi insişti să practici o vindecare prin contact direct, asigură-te că ai o aură foarte puternică şi că îţi rezervi timpul necesar pentru a ţi-o curăța în mod temeinic după o fiecare astfel de sesiune. Energia de la soare este cea mai efectivă în curăţarea aurei.

 

MAGIE NEAGRĂ ŞI UCIGĂTOARE

Ucidere:
Cel mai bine este ca victimă să doarmă atunci când faci o astfel de lucrare. Aşază o aură neagră în jurul ei: aceasta va pregăti victima să absoarbă energia distructivă. După ce termini cu acest lucru, îţi poţi descărca ura pe el/ea. Asigură-te că vizualizezi din nou şi din nou, cu toată fiinţa ta, felul în care îţi doreşti ca această persoană să moară.

Afirmă: „Pun o puternică aură de distrugere în jurul lui____, care lucrează continuu pentru a-l/o omorî.” O astfel de vrajă ar trebui începută sâmbăta sau marţea, în perioada în care Luna este în descreştere.

Pentru a provoca ghinion şi/sau pentru a-i face rău:
Dacă aura ta e suficient de puternică, este îndeajuns doar să stai şi să-i doreşti răul. Am găsit că este important să vizualizezi în mod repetat nenorocirea care vrei să i se întâmple; fii relaxat când faci acest lucru, însă folosește-ți toată intenţia.

În cazul tuturor lucrărilor de magie neagră, rezultatul depinde de tăria aurelor implicate. Aura victimei *trebuie* să fie mai slabă decât cea a vrăjitorului. Dacă aura victimei este mai puternică, lucrarea ar putea fi relegată, deoarece o aură mai puternică respinge în mod natural energiile negative. Unii oameni pur şi simplu au o aură puternică, lucru care poate veni din vieţile anterioare. Ar trebui să simţi rezistenţă din partea victimei, dacă aceasta are o aură mai puternică decât a ta. Fă-ţi timp şi construieşte-ţi o aură puternică înainte să te apuci de practici de acest fel.

Pentru mai multe informaţii despre culorile aurelor, click aici.