Skip to content

Content Header

Δ

Δ

published on

___

SOCIETATEA

___

În satanismul spiritual, societatea și comunitatea sunt foarte importante. Noi existăm ca părți ale unei societăți, ale unui întreg mai mare, ale unei rețele de relații și afaceri umane.

Acest lucru implică atât lumea noastră externă în care trăim în general, cât și comunitatea noastră internă, în cea mai mare parte. Cel mai mic nucleu al acestei comunități este familia sau relația noastră.

Toate trebuie respectate, dar comunitatea internă a sataniștilor spirituali ar trebui să fie ținută în cea mai înaltă și sacră considerație.

Cei care se preocupă de toate acestea, aplică virtutea în mod corespunzător. Nu trebuie să existăm ca ființe pasive și inactive, ci trebuie să ne asigurăm că lăsăm în urma noastră o societate mai bună, în conformitate cu puterile noastre, după ce părăsim această lume.

De asemenea, trebuie să ținem cont de faptul că, cu două trepte înainte pe scara Eticii se află Războiul, iar dacă societatea poartă un război împotriva noastră, atunci noi trebuie să purtăm un război defensiv de conservare a sinelui.

Știm că orice astfel de mișcare ar fi nejustificată și produsul muncii inamicului, așa cum și este, deoarece noi suntem aici doar pentru a lupta vitejește pentru a-i trezi pe ceilalți, nu pentru a provoca mai multă ruină.

Cu toate acestea, trebuie să privim spre partea bună a lucrurilor, deoarece noi știm că prin cunoaștere, ignoranța va fi învinsă în cele din urmă.

În general, existența și fundamentul nostru ca entități sociale nu poate fi subestimat, dar nici supraestimat. Trebuie menținut un echilibru necesar între noi înșine și lume.

Nu putem trăi separați și nici nu ne putem îndeplini sarcinile, fie mari, fie mici, fără societate. Prin urmare, trebuie să facem tot ce ne stă în putință pentru a fi luminile călăuzitoare în interiorul societății.

 

Δ

___

RUGĂCIUNE:

„O, MAESTRE BEELZEBUL,
TU I-AI ADUNAT PRIMII OAMENI,
I-AI ÎNVĂȚAT CUM SĂ TRĂIASCĂ ÎMPREUNĂ,
AȘADAR, LUMINEAZĂ-NE
ÎN STABILIREA UNEI COMUNITĂȚI NOBILE,
O, TATĂ!”

 
sigiliul lui Beelzebul

___