Skip to content

Content Header

B

B

published on

___

IUBIRE ȘI URĂ

___

Astarte, Zeița noastră a iubirii și a urii. Regina forțelor antitetice, mariajul divin al ambelor forțe, a păcii și a războiului, a iubirii și a urii!

Iubirea și ura sunt două dintre cele mai importante emoții umane: iubirea este forța generatoare, creativă, care sporește ceea ce este creat și îl îmbunătățește.

Ura este forța care doboară și distruge; din acest motiv, ura și iubirea sunt acceptate și trebuie folosite cu multă înțelepciune, căci una este un buchet de flori, iar cealaltă este o sabie care îl poate tăia.

Binecuvântați sunt cei care folosesc balanța și conștiința gânditoare pentru a exercita cele două mari surori care sunt iubirea și ura.

Discipolul, nedumerit, a întrebat-o pe Astarte: „Regină, cum poți fi atât întruchiparea iubirii, cât și întruchiparea urii?”

Astarte i-a răspuns cu bunăvoință discipolului: „Eu sunt, de asemenea, Regina balanței cosmice. Iubește-te pentru a te dezvolta, dar urăște-ți aspectele pe care trebuie să le îmbunătățești, pentru a te putea iubi și mai mult!”

 

B

___

RUGĂCIUNE:

„ASTARTE, BINECUVÂNTAȚI SUNT COPII TĂI AI IUBIRII ȘI AI URII,
BINECUVÂNTATĂ ESTE BALANȚA ȘI UNIUNEA TA,
BINECUVÂNTATĂ ESTE ABILITATEA TA DE A CREA ȘI DISTRUGE, PE CARE AI DAT-O OMENIRII,
PERMITE-NE SĂ FIM PĂRTAȘI ÎNȚELEPȚI ÎN DARURILE OFERITE!”

 
sigiliul lui Azazel

___